אוף.

האמת,

קצת השתפר לי המצברוח כי שמעתי כמה שירים נורא יפים ומעודדים, אבל עדיין אני מרגישה די חרא.. ואי גם חולהההההההה..לא עוזר
אז לא יודעת מה יישפר..אולי כמה מילים טובות ומעודדות..אולי חיבוק..אולי מישו שיגיד לי שהכל בסדר
אבל קצת קשה כל זה דרך המחשב

vk3

New member
אוהבים אותך, מתים עלייך, חולים...

עלייך... אני נשרף פה עלייך
יאללה צאי מזה חמודונת
והכול באמת בסדר... הכול עוד לפנייך. ראשית כול תבריאי ותרגישי טוב
ברור חיילת

Zot ani 1

New member
קרן חמודונת.....

צאי מזה! צאי מהדיכאון הנוראי הזה , אם לא תוציאים את עצמך אף אחד לא יוכל להוציא אותך מזה.... יש לי חברה שעוברת בדיוק מה שאת עוברת היא קצת מבוגרת ממך היא בת 17 אבל היא גם "אוהבת" לשחק עם הסכין... ומה שאני תמיד אומרת לה אני אגיד לך: את רק בת 14 !!! את עוד ילדה יש לך את כל החיים לפניך!!! יש לך המון דברים למה לחיות ולהנות מכל רגע! זה רק שלב בחיים שאת צריכה לאגור כוח ולהתגבר עליו! נכון שזה קשה ובמיוחד שאמך לא כל כך תומכת אבל בעזרת השם יהיה לך טוב ותעברי את זה במהרה! ואנחנו כאן לצדך.... אם את רוצה לדבר תכתבי לי באיסיקיו.....

מאוחר מדי..../images/Emo10.gif

אתמול חתכתי.. וזה לא שלב..אני פשוט לא רוצה לספר למה אני ככה.. אבל תודה בכל מקרה..מצב הרוח שלי השתפר נוראא (מוזר..דווקא אחרי שחתכתי אתמול
).. ושוב תודה

l1zard

New member
איי!!!

מה זה? תראי אני חושבת שהבנתי מה קרה לך.. ואני חושבת שאת צריכה להתגבר על זה... זה קרה כדי שתוכלי להמשיך לחיות חזקה יותר, טובה יותר, ושבהמשך תוכלי להתגבר על דברים קשים אך קלים יותר ממה שקרה.. אם תרצי את יכולה לשפוך.. אני תמיד באיי סי (נו ובשבילך אני אסבול גם מסנג'ר..) :9 ויש לך את שניהם.. :) אז יאללה תתעודדי מאמי... :))) וקבלי חיבוקי גדול גדול

Koshka 1

New member
את יכולה

את יכולה לספר לנו, יש פה אנשים מאוד נחמדים. כולנו ננסה לעזור לך. ואם את לא רוצה לכתוב בפורום, תכתבי במסר אישי. תמיד אפשר למצוא אדם שמוכן להקשיב לך... אז בבקשה, אם את רוצה תכתבי.

אוחח..

יש כמה דברים שעשו לי חרא שנה והכניסו אותי לדיכאון, ואז העובדה שהייתה לי שנה כזאת גרועה הכניסה אותי לעוד יותר דיכאון.. בנוסף נחתכה לי עכשיו כל היד

זה די פשוט..

נחתכתי מהרצועה של הכלבה שלי, אתמול.. זה נורא כואב כי זה מן חוט דק וארוך והוא נוראאאאא מכאיב אם הוא משתפשף בעור..

katya2

New member
כ"כ מזדהה איתך

אין לך מושג עד כמה רק שאסור להתייאש תחשבי שמתישהו יהייה טוב (לא מאוד מעודד אבל בכל מקרה) :) תני חיוך הכל לטובה!!! :)

../images/Emo13.gif

קודם כל- שם מדהים יש לך..קטיה (אהם..אני!..אהם..
).. וב- תודה..זה נורא מעודד.. באמת השתפר לי המצברוח היום

למעלה