אופטופיק ושאר שטויות להיום [=

NSH2

New member
שאלה

יש פה מישהו שיש לו גיליונות מהחופש הגדול האחרון?

עדן חח

New member
שאלות . .

אני עדן יש ליי שאלה איך אני מגייעה לאצה אישית . ? תודה תודה עדן /tapuzforum/images/emo13.gif/tapuzforum/images/emo13.gif

amit678

New member
כדי לשלוח שאלה למדור "עצה אישית"...

את צריכה לשלוח את השאלה למייל [email protected], או לשלוח מכתב ל"עצה אישית", מעריב לנוער, קרליבך 2, תל-אביב מקווה שעזרתי

chen XDDD

New member
שלווווווום מעריב לנוער!

ההההיייייייי DDD: קוראים לי חן ואני מנויה כמעט שנה ! כל שבוע אני מחכה לעיתון!! ושבוע שעבר שמתם פוסטר של מקפליי ואני ממש מודה לכםם והיתי רוצה לבקש מכם בקשה קטנה...או שניים חחחח=)) 1.פלללללייזזזז תעשו כתבה על זאק אפרון!!!!! אני חולה עליו הוא פשוט הורסססססססס אזז בבקשה!!! ועם כבר אתם עושים אז עם הרבה תמונות חיחחיחיחיחי... DD: או פוסטר?! כדי שהוכל לגזור!! 2.אה ו.. זוכרים שהבטחתם לילדה אחת שתעשו כתבה על _דניאל_בן_חיים_ אז שמעתי שהוא מוציא אלבום PPP: אולי תראינו אותו ?!!??!! כיאני חייבת תמונות שלוהבטחתי לחברה חחח וכמו שאתם יודעים .. הבטחות תמיד מקיימים!! בתודה חן רווח נ.ב זאק עשה קמפיין חדש..

mor000

New member
את כל הבקשות שלך את מוזמנת לשלוח למייל:

[email protected] ברוכה הבאה לפורום מקווה שתהני כאן. ד"א אני מור, כ"נ במערכת ואת מוזמנת לדבר כאן עם חבר'ה אחרים שמנויים או לא מנויים למעריב לנוער וגם עם כל הכתבים של המערכת. גלישה נעימה.

למעלה