אופטופיק.

לפי החלטת המועצה הפדגוגית

אני עולה לכיתה ח'...כןכן, סיימתי כיתה ז' יש!!!!!!!!!!!!!!!!חופש!!!!!!!!!!!!!!!! היום אני וחברות שלי נסענו לביצפר הקודם הקודם שלנו, וכל היום היינו עם הכיתה של המחנכת הקודמת שלנו והם למדו ואנחנו לא! חחח

היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

עכשיו, ב 15:00 בפורום ספרים וספרות, מתארח דב אייכנוולד, מנכ"ל הוצאת ספרים וספרות. אתם מוזמנים לאירוח בפורום
הערב ב-19:00, מיד בסיום התוכנית "אחי, אחותי" תתארח רונית דובדבני בפורום ניקלודיאון ותענה לשאלות גולשים. נושא התוכנית היום: אופנה ומותגים
דפנה זילבר, M.A בחינוך המיוחד עם התמחות בהוראת החשבון לגילאים הצעירים, תתארח הערב בשעה 21:00 בפורום הפרעות קשב ADHD ותענה על שאלות בנוגע לפיתוח חשיבה מתמטית דרך משחקים ותנועה לילדי הגן ובית הספר היסודי. ניתן להעלות שאלות כבר עכשיו בפורום הפרעות קשב ו ADHD.
ב 21:30 נשדר את הבלוג TV של יובל גורביץ', מוזיקאי רוק ותיק, לא מוערך ולא שגרתי. לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv

חבר'ה פשוט כנסו..בלי דיבורים..

עצוב. פשוט עצוב...אפילו סמיילים לא יוכלו לבטר את מה שאני מרגישה עכשיו. אני חנוקה מדמעות בעיניים. כבר בוכה שעה על מה שראיתי בסירטון. על הידיעה המזעזעת. אז אם אכפת לכם מכלבים(וגם מי שלא..פשוט תחתמו רק)- מדובר בסגירת הכלבייה והריגת הכלבים. פשוט תחתמו על המחמאה. אתם כ"כ תעזרו. אם אתם רוצים להציל את הכלבים פשוט רק תחתמו. בבקשה.. זה חשוב.. מצורף סירטון..אם הוא לא עולה לכם פשוט רק תחתמו
מי שחותם- זאת מצווה

ראיתי את זה כבר...

וריקי- את כל כך צודקת!!!! גם לי זה מאוד כאב לי לראות את זה... במיוחד בתור אחד שמת על כלבים והיה לו 8 שנים גולדן רטריבר מתוק!

גולדן רטריבר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

נהרס לי כל היום מיזה
אני כ"כ עצובה
היום פשוט בכיתי שראיתי את זה
ועוד נגה לא רצתה לחתום על המחאה

../images/Emo7.gif

עצוב עצוב כל כך... אני יושבת פה ובוכה...אני כל כך אוהבת חיות וכל דבר כזה ישר גורם לי לבכות...ברור ששלחתי וברורשזה כל כך יכאב לי לשמוע שהרגו בדם קר את כל החיות המסכנות...זה כל כך עוב מצב הכלביות בימינו...אין תקציב ויש יותר מדי כלבים...לא רק שלאנשים יש לב של אבן שהם לא עושים כלום, עכשיו הם גם רוצים לסגור להם את הכלביה? להרוס להם את הסיכוי לחיות, את הסיכוי להינצל? פעם עשינו כמה אנשים מבצע ואספנו 400 שקל לתרומה לתנו לחיות לחיות כל כך עצוב שאף אחד כמעט לא שם לב, לא אכפת לו...וואו, אני כזאתי רגשנית....לפעמים זה מעצבן שמכל דבר כזה ישר אני בוכה...טוב...מקווה שקראתם ושהפנמתם...

off

ברוך ה' שלו נהרגו עוד בתאונת הדרכים!!! זה היה ממש מזל!!! הרכבת היתה מקופלת ומעוכה.... קשה לראות שמשהו ייצא משם חי...

איזה אסון נורא!!!!!../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif

אוי זה נורא פשוט עצוב קשה יהי זכרו ברוך...
שיהיה לכולנו רק בריאות וחיים מאושרים!

וירגית

New member
מי אמר

"עבודה היא נחלת ההמונים בטלנות היא מעשה פילוסוף" אודה מאד אם תאמרו לי את המצוטט וסליחה שזה לא כ"כ קשור לפורום אם אתם רוצים תמחקו אחרי שיענו לי לפחות.. (אופטימית שכמותי..)

למעלה