אופטימיות חדש

AnGeL DoLlY

New member
עומד להיות ספטמבר מושלם.

והוא כ"כ עמוס באירועים! עוד שבועיים, 16-19- אילת עם כל המגמת ביולוגיה, ואפילו שזה על קונספט לימודי,הולך להיות כייייף. :) ישר אחרכך נכנסים לסופשבוע, וביום שני שלאחר מכן פסטיבל דימונה ליומיים
, יומיים בבית וחמישי שישי שבת (27-29) בראשית!!! וחופש סוכות של שבוע פלוסמינוס. יש לי איזה 700 שקל עוד משכורת שנשארה מהעבודה, ככה שאני לא כל כך מרוששת כבר. הייתי היום אצל הקוסמטיקאית ועשיתי גבות שפם, אתמול הבנות החמיאו לי שרזיתי וגם סבתא אמרה לי היום, לפני שעה לקחנו את דוד שלי שחזר ממיאמי במיוחד לבר מצווה ועוד מעט נוסעים למסעדה בשרית בת"א, ומשם ליומולדת של חברה בבית. קיצר-טוב כאן!

AnGeL DoLlY

New member
וגם וגם

אמא קיבלה ליומולדת שני ספרים, ביניהם "אלף שמשות זוהרות" של חאלד חוסייני ובגלל שהיא באמצע ספר אחר אני הולכת לחרוש עליו עכשיו. וכ"כ חיכיתי לו, איזה כיף.
מישהי קראה?

הכי טוב לי

באמת יש לי קורס אדיר עוד שבועיים וחצי יש לי שרוך יש לי חברות מקסימות מהצבא איך הרווחתי... איזה כיף!

Miss Tika

New member
יואו תמר

חלמתי עליך (כן, הזוי) חלום מה זה רע!!!! בקשה תגידי שהכל טוב איתךו את בריאה ושלמה כתמיד חחח

Mooa-Numi

New member
הרבה מחמאות לאחרונה

זה טוב. לבשתי היום את החולצה החדשה והיא יפה והיה לי כיף. פתאום כולם נזכרים להגיד לי 'יו, קלטתי למי את דומה! את קופי הזאת מבנות גילמור!' וזה כזה כיתה ח'. בטח בגלל שהסתפרתי. ושמרית אמרה לי 'מה קורה איתך לאחרונה? את כל הזמן מחייכת וצוחקת. מה זה האנדרנלין הזה?' בהבעה הכי חמורה ורצינית והתפוצצתי מולה מצחוק. וזה נורא מבטא את מה שקורה לי לאחרונה. מלא מחשבות טובות. ראיתי חולצה היום בקאסטרו שהיתה מהממת ומדדתי והיא כלכך סבנטיז ואדירה (עד המרפקים, מכווצת בציצים קצת, משוחררת בשאר, מנוקדת? אם מישהי מכירה)! ודמיינתי איך אני לובשת אותה עם איזה מכנס שיש לי ושמה עגילים כאלה גדולים וזה כזה סבנטיז ומגניב ומה זה נהניתי רק לחשוב על זה. אבל היא היתה יקרה (200 שקל!? אבל אולי אני אקנה עם תלושים). לא יודעת, כיף לי. אני גאונה, רק צריכה לבטא את זה. היו הרבה ששמחו לראות אותי היום, התלהבו, "מה נהיית לנו יפיופה כזאת" והחמיאו. ואפילו הצלחתי לעשות לעצמי שביל בצד לבד. נו אני גרועה זה מעולה. סתם אני עייפה ואין לי מה לומר, נשמע חסר פואנטה. ליל מנוחה

aYaLoLy

New member
טוב א ז מה אם אני בסרטים שלי עכשיו../images/Emo71.gif

כיאה לכל יצור עם ציצים [וכן פה גם ניתן להתווכח], היה לסירוגין ממש כיף אתמול ואני ממש מקווה שמה שיוני אמר זה נכון ושהוא כן בקטע והוא פשוט ביישן. אבל מהה אין לי סבלנות לביישנים
. טוב אולי כן, זה בכל זאת היה קצת חמוד ההתקרבות ההדרגתית הזאת אבל... לא יודעת אולי זה כן היה מאולץ? אולי סתם לא היה לו נעים. אולי יוני סתם זיין לי את השכל כדי לגרו לי להרגיש טוב? אוף על הזין שלי. החיים שלי יפים ואם לא הוא יש גם את האירי החמוד הזה אבלל.. אוף לא יודעת אני צריכה שתהיה לי את הוודאות הזאת ואני צריכה לתפוס קצת ביצים ולשלוח איזה סמס אבל.. ארררגגג למה הייתי צריכה את זה עכשיו

moruush

New member
../images/Emo90.gifההיה כ"כ כייף

היינו בים היום בערך 24 ילדים. והיה כ"כ כייף הבנים לקחו והביאו את הגלשנים שלהם והלכו לגלוש [הם מקצועיים
] וחיפשתי ידיד שידעתי שאמור להגיע, לא ראיתי :| אכלנו, צחקנו, היו שטויות. הייתי "נקייה ויפה מידי" לדתע חברה וידיד והם החליטו לפצוח נגדי בהפצצת כדורי בוץ/חול.. ואח"כ קברו אותי בחול ויצרו שבלונה של הגוף שלי [ועשו לי תחת גדול במיוחד!!!!!!!!!!!
] ואח"כ עשינו שניצליים
והיה כ"כ מצחיק. וזה פעם ראשונה שלי השנה עם כוווווולם בים, הייתי עם חברות בנפרד אבל לא עם כווולם. וכ"כ נהנתי, כל מי שחשב שאני שמנה, הבין שלא. וכמה אמרו לי באיסיקיו שאני ממש רזה, איך שהיגעתי והורדתי את החולצה חברות שלי החליטו לפצור בתקליט זהב של "אנורקסי זה לא סקסי לה לה לה בסוף מתים.." או "היי מורי תעשי סיבוב .." וכל מיני שטויות כאלו, והתפדחתי. אבל אני ממש שמחה שכל אלו שחשבו שאני חבית, הבינו שאני לא וזה רק החולצות תילבושת שלנו
אה וכן, נשרפתי בציצי, בבטן, חחח כל הבטן שלי אדומה ורק יש עיגול לבן באמצע - הפופיק
והפנים שלי, מתחת לעיינים ואז רואים שהן ירוקות. אז, זהו, אני פשוט מרוצה מהכל. פליז אם מישהי קראה - שתגיב.

moruush

New member
ניוז פלאש

אני צלוייה בכל מקום אפשרי בגוף. חוץ מהמוצי והטוסיק. ;[

יעו

אני כזו מפסוטה מאתמול שלא יורד לי החיוך הדבילי מהפרצוף כל היום.
היה לי כלכך נחמד לשבת לצחוק לקרוא סמסים ביחד [אל תשאלו:-ג ישלי 200 סמסים שמורים ממנו..יש לי כאלה מלפני שנה..] להתנשק להתחבק ממש אידיאלי.

ממש לא נעלבת!

יודעת ומבינה מאיזה מקום זה בא. ואת יודעת את העמדה שלי ואת מה שאני מרגישה [חפרנו על זה מספיק אני חושבת
] ובאמת שבלי קשר לכל הרגשות וזה. התגעגעתי אליו בתור מישהו שאני רגילה להיות קרובה אליו ולדבר איתו על הכל. ולא התראינו המון זמן [כמעט 5 חודשים
]. ושיחות הטלפון [שלא אורכות פחות משעה] מדברות בפני עצמן אני חושבת. לא יודעת אם לחיות באשליה שנחזור-וגם אם כן-בקרוב זה לא יהיה. כפי שאמרתי לך כבר מליון פעם-הוא ממש חשוב לי. ולא רק כי הוא החבר הראשון ובלה בלה. כי לפני שהוא היה חבר שלי הוא גם היה ידיד שלי [אמנם "רק" 4 חודשים..]. ונכון שעכשיו אני לא יכולה לקרוא לו ידיד שלי-אבל זה לא משנה את העובדה שהוא ממש חשוב לי ואני דואגת לו בטירוף..וזה לא ישנה את העובדה שבכל פעם שאני אשמע שקרה משהו בעזה או שאני אשמע את היחידה "גבעתי" בחדשות הלב שלי יקפוץ ואני ישר אתקשר אליו, וכמובן שהוא לא יענה-כי הוא בצבא..אז אני אוכל סרטים ואשלח לו סמס דואג בטירוף..ואז הוא יחזי לי סמס ב4 בבוקר שרק עכשיו הם שוחררו לישון. וחוזר חלילה. הוא בעצמו אומר שאני דואגת יותר מאמא שלו. אבל מה לעשות. כשהוא נכנס לעזה אני משביעה אותו שכל יום הוא מתקשר-ואם לא אז לפחות שולח סמס. והוא מדווח לי על כל פעילות מתוכננת שלהם [בגדר המותר-כן?]-ובאמת שאני מעריכה אותו על זה. [עם כמה שזה נשמע פלצני]. ג'יזס. איך זה יכול להיות שאני לא פולניה.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif מתחילים מחר ב10 וחצי ../images/Emo13.gif

אין דרך טובה יותר לפתוח את השבוע
וישנתי אצל הקטן וחזרתי הבייתה רק לפני שעתיים וחצי

s h a r o n 7

New member
../images/Emo47.gif סמינר פתיחה מדהייייייים ../images/Emo126.gif

כ"כ נההההנתי !! ה ש י ש י ס ט י ם

למעלה