אופטימיות!

PennyLaneM

New member
היה לי אחלה סופש!

שישי בצהריים נסעתי לחבר,חזרתי הברזתי לחברות כי וואלה,לא בא לי להיות באיזה דאנס בר מלא ערסים עם 6 בנות שברוגז איתי. אז החבר בא לאסוף אותי שוב,נסענו לריץ' ראיתי את מוראלוש :) אחרכך נסענו לאכול בדיקיז עם עוד זוג חברים שלו ואליו לחרופ בכפיות! ובשבת הסתובבנו בקניון,עשינו אחלה סקס וקמנו ב7 בבוקר לרכבת. הוא לבסיס ואני הבייתה. קניתי לו היום את הספר האחרון של הארי פוטר כי אתמול הוא כלכך התלהב שלא יכולתי שלא לקנות! ואני חוזרת לעבודה..אינני מובטלת יותר!!! יאי :)

תאחלו לי מזל טוב :]

היום הייתי ממש במקרה אצל האורטודנטית, כי נפלה לי גומייה מהגשר, והיא אמרה לי בסוף שמורידים לי את הגשר
יש לי תור לעוד שלושה שבועות ככה, כאילו ב-13.1, יואוווו
איזה כיףףףף אני אהיה בלי גשר בטיול שנתי, זה כ"כ משמח
(חייבת, טפו טפו טפו) שיהיה לי ב
3>

../images/Emo13.gif

היה לי כיף היום בעבודה, לשם שינוי. באמת. הרבה יותר זרם והיו צחוקים. והקנאה קצת אוכלת אותי, אבל בסופו של יום אני סומכת עליו. אחרת מה הקשר שלנו שווה? ושכל התיירות האמריקאיות של תגלית ימצאו מישהו אחר להתעלק עליו, הוא הבחור שלי!

אע :]

"אל תדאגי אנחנו זזים עכשיו. מת עלייך ועל איך שאת דואגת" נשבעת לכן שהלב שלי עשה קווצ'

lost green eyes

New member
אהמ (חדשה כאן ../images/Emo13.gif )

שמי לינור, אני בת 19 וקצת מאזור העמקים.. מתגייסת בעוד כחודשיים. קצת אופטימיות! - יש לי חבר מותק.. מחר אנחנו חודשיים יחד :) טרי טרי.. בעוד כשבוע הוא מוציא קליפ לערוץ 24.. (הוא זמר..הוא ואחיו) ואני ממש שמחה בשבילו ! - פגשתי היום חברת ילדות. היינו החברות הכי טובות מגיל 5 עד 13 אני חושבת.. היה תענוג לשוחח איתה ולהחילף חוויות של שנים... זהו בינתיים :)

lost green eyes

New member
תודה :) ו...

עדיין לא יודעת לאן מתגייסת. לחבר קוראים אריק ניימן. ולאחיו אלן. להקת veritas .. את יכולה לחפש במייספייס :) תודה על ההתעניינות..

LimiMimi

New member
יא.

יש לי מחר סוג של דייט, אני משקשקת ברמות. הוא הדבר הכי יפה שראיתי בחיים שלי, בערך.. ]; נקווה לטוב, הוא די מוזר אבל בא לי לקחת סיכונים היום הייתה משמרת סבבה בהתחלה היה מחורבן והוא עצבן אותי וירד עלי שוב אח"כ איכשהו התהפך הגלגל ונהייתי העובדת האהובה עליו או משהו, לא ברור ישבנו איזה חצי שעה ורק דיברנו... גם זרקו לי הערות ממש מצחיקות היום, התאהבתי באיזה לקוח אחד ונהיינו בסט באדי'ז או משהו
חבל שהוא בערך בן 60. והוא קרא לי חמודה
וגם אחד מהעבודה אמר לי "מה, תכלס אם הייתי בגיל שלך הייתי מתחיל איתך. את כוסית." וזה היה פשוט לא קשור לעולם
(הוא בן 28) המממ. כיף לי. עוד טיפה אילת. מחר הולך להיות מעניין. כיף כיף כיף.

Fragile rose

New member
יש לי סמים

[קולדקס. תרגעו] והוא הרג אותי עם היציאה שלו "אני אפצה אותך בימי שישי" כזה חמוד

MaddyD

New member
מדהים

אתמול ישבתי מול השיעורים שחשבתי שהם ליום חמישי והסתבר שהם להיום ובאמת נכנסתי לכזה סרט ובכיתי ממש ואז התקשרתי אליו והוא אמר 'בואי אני אשב איתך יהיה בסדר' והוא יעני הכי עמוס ויש לו גם ככה מליון דברים ללמוד ושיעורים והכל אז באתי והוא ישב איתי שעה וחצי ואז הצלחתי באמת לפתור הכל.. והבנתי כאילו רציני הוא כזה חכם.. וזה ממש אדיר בעיני שיש לי בנאדם כל כך חרוץ שבאמת יש לו כל כך הרבה צדדים ואחד מהם פשוט עם ראש על הכתפיים ואז הלכנו לעשות הפסקה וסתם עישנו בחדר שלו למעלה וסתם חפרנו כהרגלנו במוח ויש לנו כאלה שטיקים קטנים שלנו ורואים לשנינו את האושר בעיניים.. אז חזרנו למטה למדנו עד 22:20 הלכנו לבירה חזרנו.. יאדה יאדה באמצע הלילה היה לי התקף שיעול נוראי והלכתי להקיא ואז ישבתי במיטה באמת וממש בכיתי וירדו לי מליון דמעות והוא פשוט הלך והביא לי שתיה וחיבק אותי מאחורה וליטף אותי ואמר שהכל בסדר .. והוא תמיד מרגיע כל כךך ואז קמנווו והתקלחנו יחד שזה באמת אלוהי אין שגרה גאונית כזו..

MaddyD

New member
אה גם

ראשון ישבתי עם חברה והיה כזה שקט ונורמלי וכיף ואז הלכנו לקרנף ובאתי לשלם ואין לי כרטיס אשראי כמה גאוני שהיינו חזירות אז הפאב שהיה ליד חזרתי לקחת את הכרטיס ששכחתי בונא כאילו עישנתי יממה לפני והייתי מסטולה עדיין וגם יש לי את הכלבה הכי מושלמת שיש

OMG

הוא התקשר היום לאחל מזלטוב כי מחר הוא באימון מלחמה..והוא לא יהיה עם הפלאפון... הוא זכר
אוח...מה יהיה.
אשכרה עשה לי את היום

Small talk

New member
כל עקבה לטובה! ../images/Emo13.gif

הייתי אמורה לנסוע לאיקאה בשישי לקנות ארון, ובגלל שאישפזו את אח שלי זה בוטל [כן אני יודעת אח שלי בבית חולים ואני חושבת על זה שלא נוסעים לאיקאה...]. אבל יש מהיום עד יום חמישי מבצע של 20% הנחה על כל המוצרים ואני משלמת על הארון [ההורים עוזרים ב100 שקל] אז זה יוצא לי 140 שקל פחות
. והיה נחמד היום.

אני ממש מוחמאת

יש לי מחר פגישה עם לקוח ענקקקקקקקקקקקקקקקקק שיכול להיות שווה לנו המון המון כסף ואני פאקינג אחראית על זה כאילו!!!!!~ סומכים עליי עם כ"כ הרבה יעני... זה מלחיץ בטירוף אבל איזה כיף שאני באותו רמה של בני 40 שעובדים איתי ועם תארים ואני כולה בוגרת תיכון אה ועדכנתי היום בחתימה האוטומטית של המייל את המס' שלי במשרד וכנראה פישלתי שם במשהו אז לקוח התקשר למספר הפרטי שלי ואמר שהוא התקשר והגיע ל מישהי"טבע"... שאמרה שכל היום היא מקבלת שיחות מאנשים שמבקשים את מיכל ! וגיא לא עבד היום, וזה באופטימיות כי אחרי שישי האחרון זה יהיה ממש... מביך :S מקווה לא לראות אותו בקרוב. בחיי.
קיצר אין לי פואנטה

למעלה