אופטימי - פסימי - ריאלי

nitsansh

New member
זה תלוי בהגרלה

אופטימי: ניצחון על שחקנית מדורגת 30 ומעלה
ריאלי: אם תוגרל נגד שחקנית מחוץ ל-30 הראשונות ותנצח אותה.
פסימי: תפסיד לשחקנית שבימיה הטובים היתה מנצחת די בקלות

nitsansh

New member
אני חושב שהייתי אופטימי מדי...

ריאלי זה ניצחון על מישהי מחוץ לטופ-50, מעבר לזה שייך לתחום האופטימי... גם "הפסד בכבוד" לטניסאית בטופ-20 הייתי מחשיב כאופטימי...

YOSIROZ1

New member
נטע ריבקין

אופטימי - נטע עולה לגמר ב- 3 מכשירים מתוך 4.....כאשר באלות היא לוקחת מדלית ארד ובשאר המכשירים היא מתברגת במקומות 4-7

פסימי - נטע עולה לגמר רק באלות ומסיימת במקום ה- 8

ריאלי - נטע עולה לגמר באלות ובסרט, ומסיימת באלות במקום 4, ובסרט במקום 6

YOSIROZ1

New member
שחר צוברי

אופטימי - מנצל את הרוחות החלשות שהביא מאילת...מעפיל לשיוט המדליות....ומסיים עם מדלית כסף

פאסימי - מעפיל לשיוט המדליות מהמקום ה-9 לי שום סיכוי לזכות במדליה

ריאלי - צוברי מעפיל לשיוט המדליות מהמקום ה-5 כאשר יש לו סיכוי למדלית ארד...ובשיוט המדליות....מסיים במקום ה- 4

PRINCER

New member
עמית עברי

אופטימי: עברי מגיעה בכושר טוב אפילו יותר מהכושר איתו הגיעה לאליפות אירופה. בסופו של דבר זה מביא אותה למקום 10 ב100 פרפר עם שיא אישי וחצי גמר גם ב200 מעורב עם שיא אישי נוסף.

פסימי: עברי לא קרובה ליכולת מאליפות אירופה ונשארת מחוץ לחצאי הגמר.

ריאלי: לפחות חצי גמר אחד, כנראה ב100 פרפר ומיקום סופי של 14. ריאלי לצפות גם לחצי גמר ב200 מעורב אבל במקצה הזה זה יהיה יותר גבולי.

nitsansh

New member
אני אתייחס בקצרה, ברשותכם...

ג'ודו - אליס ואריק:
אופטימי - מדליה, לא חשוב איזה
ריאלי - הפסד ברבע גמר והפסד בקרב הניחומים או על הארד (כלומר מקומות 5 או 7)
פסימי - הפסד לפני רבע גמר

שייט:
לי קורזיץ: אופטימי - זהב, ריאלי - כסף או ארד, פסימי - כל מה שלא מדליה
שחר צוברי: אופטימי - מדליה, ריאלי - "כמעט מדליה", פסימי - אפילו לא כמעט...
470 (גברים ונשים): כמו שחר אבל עם פחות סיכוי למדליה
נופר אדלמן: אופטימי (אפילו מאד) - כניסה לשיוט המדליות, ריאלי - עשיריה שניה, פסימי- יותר נמוך מ-20...

"כמעט מדליה" כלומר שיהיה להם סיכוי לזכות במדליה לפני שיוט המדליות שלא ימומש, ולא חשוב בדיוק הדירוג הסופי.

התעמלות:
אלכס שטילוב: אופטימי וגם די ריאלי - מדליה (אבל לא מזהב), פסימי - עם הרקורד של מדליה בכל אליפות במשך 3 שנים (חוץ מפעם אחת כשחזר אחרי פציעה והגיע רק למקום 4), כל דבר פחות מזה יהיה אכזבה.
מקסיוטה: עליה לגמר בקרב רב או קפיצות יהיה הישג מצוין בשבילה. ריאלי - לא בגמר אבל גם לא רחוק..., פסימי - אפילו לא קרוב...
ארונוביץ: אופטימי - מקום בחצי העליון של הדירוג בקרב רב. ריאלי - ברבע השלישי מלמעלה. פסימי - ברבע התחתון.
נטע ריבקין: אופטימי: מקום 8 ומעלה, אבל לא בתמונת המדליות. ריאלי: 9-12. פסימי: 13 ומטה
נבחרת: אופטימי: 5-6, ריאלי-7-8, פסימי-לא בגמר (עולות 8, נכון?)

שחייה: (ההישג הטוב לכל שחיין)
טומרקין ונבו: אופטימי - גמר, ריאלי - 9-12, פסימי - 13 ומטה
עברי: מה שריאלי ל-2 הקודמים בשבילה זה אופטימי, ריאלי - 13-16, פסימי - לא תעבור את המוקדמות.

אתלטיקה:
זימרו: אופטימי - שליש עליון עד מקום 20, ריאלי - שליש אמצעי, פסימי - שליש תחתון או פרישה
שוורץ: אופטימי מאד: עליה לגמר ו/או שבירת השיא הישראלי. ריאלי: תנשור גובה אחד או שניים לפני אלה שנכנסו לגמר, פסימי: יותר נמוך מזה (תרתי משמע)

עד כאן בינתיים...

עדי פרג

New member
2 גרוש שלי

אופטימי: ישראל מביאה מדליה בהתעמלות וגמר בשחיה ואתלטיקה + מיקום 1-7 בג'ודו
ריאלי: ישראל מביאה גמר בהתעמלות וחצי גמר בשחיה +מיקום 1-7 בג'ודו
פסימי: עוד פעם איזה מדליה בענף איזוטרי שהחבר'ה מפריעים שם זה לזה במקום להתעסק בספורט (זה פסימי כי עוד פעם כולם יהיו מרוצים ולא יעשו את מה שבאמת צריך)
עצוב: ורשביאק, צבי וחבורתם נשארים בתפקידיהם - התסריט בריו - בדיוק כמו לונדון

עדי פרג

New member
לא הבנת ניצןוש-הנושא הוא עתיד הספורט - לא

צבי/ורשביאק.
אתם כל הזמן מחפשים את הגרוש מתחת לפנס בלי להסתכל על התמונה הגדולה.
כל עוד הספורט מתנהל בדרך הנוכחית, האופטימי יגיד מדליה בג'ודו/שייט וגמר אולי בשחיה והתעמלות (חידוש מרענן - יש לו המשכיות??) והריאלי יפקפק.
למה מדינות לא יותר עשירות ולא יותר גדולות ולא יותר מוכשרות מאיתנו יכולות להביא מדליות רבות והצלחות מרשימות בבמות החשובות (התעמלות/שחיה/ אתלטיקה) לאורך שנים, ואנחנו לא ??
נו טוב אני מבין שאתלטיקה אין לנו לא כשרונות גדולים, לא יתרונות גנטיים, לא מתקנים מתאימים וגם מזג האויר בארץ לא לטובתנו,
אבל מה עם שחייה ?? זה צריך להיות ענף מספר אחד שלנו - יש לנו מספיק בריכות, מספיק ידע ומספיק אנשים מוכשרים.
הבעייה היא ניהול נכון. ולכן כאשר אני מסתכל קדימה (לונדון ממילא כבר "מתה" ) אני מנסה לשים את האצבע במקום הכי משמעותי.
כל השאר - רק רכילות ובאמת לא מעניינים אותי צבי/ורשביאק אלא רק הנזקים שהם עושים לספורטאים.
דעתי לא תשתנה אם בלונדון התסריט יהיה אופטימי או ריאלי או פסימי.

אלכס 2501

New member
אם עתיד הספורט היה באמת מעניין אותך היית עושה

גם משהו חיובי.

שנאה והשמצות זה לא "דאגה לעתיד הספורט". תנסה לעשות משהו חיובי ובונה.

nitsansh

New member
אפרופו.. מתי גילי לוסטיג אמור לפרסם את ה"צפי"

של היחידה?

nitsansh

New member
ומתי זה יקרה? אחרי אליפות אירופה באתלטיקה

שתהיה תחרות הקריטריון האחרונה בהחלט, או אחרי הדדליין לקביעת הקריטריון בשחייה, מכיוון שיהיה צורך להחליט כבר אז מי יהיו הצעירים שייסעו ללונדון?

אפרופו אליפות אירופה... מה זה ההחלטה ההזויה הזאת לקבוע את האליפות חודש וקצת לפני האולימפיאדה?

nitsansh

New member
מישה זילברמן:

אם אני זוכר נכון, ברשימת המשתתפים יש 2 מחוץ לטופ-100 שנכנסו בגלל השיריון היבשתי, ואמורים להיות עוד 3 שייכנסו מהועדה המשולשת, ואותם מישה יכול וצריך לנצח, אבל זה רק 2 מתוך 40...
אם הבנתי נכון, השלב הראשון של התחרות הוא בבתים של 3 או 4 שחקנים, שמהם הראשון יעלה לשלב שמינית הגמר (4 המדורגים הראשונים יעלו לשלב הזה אוטומטית אם אני זוכר נכון ולכן יהיו 12 בתים ולא 16.
אם ההגרלה תהיה מאוזנת או שהבית של מישה יהיה כזה, צפוי שיהיה שחקן אחד בבתים של 3 או 2 בבית של 4 שיש לו סיכוי להגיע למשחק צמוד איתם, ואולי אפילו לנצח. מדובר על השחקנים בעשיריה הרביעית של הדירוג האולימפי (מישה היה מדורג 34), ואולי גם בתחתית העשיריה השלישית, שזה בסביבות מקום 50 בדירוג העולמי הכללי.
אופטימי: כל ניצחון בטורניר יהיה הישג. שניים יהיו הישג אדיר.
ריאלי: נגד שחקנים בדרג שלו שציינתי קודם הסיכויים הם בסביבות 50-50. במשחק צמוד הכושר המנטלי יכריע, ואני לא יודע להעריך מה מצבו של מישה בתחום הקריטי הזה.
פסימי: יפסיד לשחקן ברמתו במשחק חד-צדדי.

nitsansh

New member
שכחתי מישהו שכבר בטוח ב-100% באולימפיאדה?

את השחיינים שלא השיגו קריטריון A כמו שפירא אני לא סופר...

nitsansh

New member
כן... שחייה אמנותית

ריאלי: 14-15. אופטימי: 12-13, פסימי: 16-18.
אם זכרוני אינו מטעני, באתונה היו 17 ובבייג'ין 15, ולא התרשמתי שיש שיפור מלפני 4 שנים. מדובר באחד הענפים הסטטיים ביותר שאני מכיר ששינויים נמדדים במיקרוסקופ...

JonJon9

New member
תחזית ריאלית כללית:

ישראל משיגה שתי מדליות:
קורזיץ- מדליית ארד
שטילוב- מדליית ארד או כסף.

moransimon

New member
קופלוב

אופטימי - ממשיך לשפר תוצאות ומסיים עם שיא חדש של 53 גבוה שמספיק לו ל10-14
פסימי - מסתפק בעצם ההגעה לאולימפיאדה ומסיים באיזור ה25
ריאלי - שיפור קטן נוסף לשיא שלו מספיק לעלייה לחצי גמר

אני אהמר על 2 מדליות נכון לעכשיו

אחת של קורזיץ ועוד אחת של שטילוב\זאבי\שלזינגר\מישהו אחר.
סטטיסטית\מתמטית אני מגיע לשתיים בסך הכל

למעלה