אופיר יחסר נגד בית"ר...

zuli4

New member
אופיר יחסר נגד בית"ר...

אופיר חיים היה טוב בלהכניס לבית"ר... הוא יחסר לב"ש..ז'ינו עושה טעות שהוא לא עושה מאמצים להחזיר אותו... אני מתגעגעת אליו...
*+*אין חיים בלי אופיר*+*

אופיר חיים עשה טעות...

הכדורגל הטורקי הוא ברובו עלוב וחוץ מ-3 קבוצות אין שם כלום. גם מוסר התשלומים ירוד ולכן לא בטוח שהוא יקבל את מה שעליו סיכם, אני במקומו עולה על המטוס הראשון לארץ וחוזר להפועל.

AnakondA1

New member
להזכירך גם מוסר התשלומים

בהפועל בפרט,ובארץ בכלל(אולי חוץ ממכבי חיפה) ירוד לא פחות מבטורקיה...

g i l 1 7 8

New member
בטורקיה יש 3 קבוצות...

רציניות ובארץ אולי אולי אחת שיישאר שם!

מוצארט

New member
הו הו! ../images/Emo24.gif

מי חזר אלינו! עזוב אותך שישאר שם, שיחזור אלינו, לבית החם שתמיד כ"כ אהב אותו!

blueman1

New member
יש לציין

שכשהו עזב הוא אמר שכשהו יחזור זה יהיה רק להפועל

g i l 1 7 8

New member
אני בכלל לא מבין

מה הפכו אותו לסמל בארשבעי? הבחור בכלל תל אביבי, ומשחק מספר שנים בודדות בקבוצה. אני חושב שהקהל בב"ש מת למצוא סמלים, ועל כן הוא הופך שחקנים בינוניים לאלילים שכל מה שהפך אותם לסמל זה ויתור על 20% משכורת ונשיקה לסמל על החולצה אחרי הגול. כדי ששחקן יהיה סמל , עליו "לעבוד" קצת קשה יותר, ולהוכיח לויאליות אמיתית לקבוצה שלו(הוא לא חיב להיות תותח בכדורגל). ראו מקרה אוחנה שבא לליגה הארצית שלנו למען בית"ר, ראו את נמני שמשחק במכבי מגיל 8, ראו טוטי ברומא, ראול בריאל וכו' (שימו לב שכל השחקנים הללו הם בוגרי מחלקת הנוער של קבוצתם) אז באמת, עם כל הכבוד, אליניב עזב אז המציאו מלך חדש? (גם הוא לא סמל לדעתי...) אני חושב שהסמל היחיד של ב"ש הוא סתיו, מלך, מנהיג אמיתי גיל

g i l 1 7 8

New member
רק דיברתי

והנה כתבה ב-ONE אני לא שומע שום איזכור על ב"ש, רק על הצעה מהארץ שהוא מחכה לה וזימון לנבחרת. ב"ש? NADA http://www.one.co.il/next.asp?id=54529&Bz=5

X יו יו S

New member
זה ברור שהוא לא יחזור../images/Emo68.gif

לב"ש ועדיין אני רוצה שהוא יחזור לב"ש וזה שהוא כן סמל לא סמל לא משנה לי

zuli4

New member
........./images/Emo12.gif

עובדה שאופיר לא שחקן בית אבל הפך להיות כזה===> זה מה שהופך אותו לסמללללללללללללללל.. יש לאופיר בשביל מה לחזור, הוא אוהב את הקהל של ב"ש, את המועדון ואת ההנהלה. חבל שהוא לא יהיה נגד בית"ר, הוא אהב להבקיע נגדם...(או ככה לפחות הוא אמר)..

מוצארט

New member
כמו שאמר כאן

מישהו פעם: סמלים יש רק על מכוניות והאמת? אני די מסכים עם זה. אבל אופיר חיים הוא בהחלט שחקן מאוד אהוב על אוהדי הקבוצה.

zuli4

New member
וחוץ מזה...../images/Emo12.gif

אני לא מבינה את הראש של אלי ז'ינו(וגם לא נראה לי שאי פעם אני יבין).. אבל למה שהוא לא ינסה להחזיר את אופיר? במקום לבזבז כסף על שחקנים כמו רוזן..הרי זה ברור שקשה לאופיר בלי המשפחה שלו,(חוץ מהעובדה שיש לו בעיות עם הבן שלו). ז'ינו צריך לעשות מאמצים להחזיר את אופיר...אם הוא לא יעשה את זה אופיר יגיע לקבוצה אחרת בארץ ואז כולנו נאכל את הלב שלנו... אופיר=====>אוהבים אותךךךךךךךךךךך

zuli4

New member
צריך לעשות משהו

כדי להחזיר את אופיר... אם לא אנחנו(האוהדים) נעשה את זה אז אף אחד אחר לא יעשה את זה.(בטח שלא ז'ינו או גוטמן...)

נכון שהוא לא גדל בקבוצה

אבל הוא לא עוד שחקן ששיחק כאן. הקשר שלו עם האוהדים שונה מאחרים, גם מכאלה שכן גדלו במועדון. כמו כל שחקן, הוא שואף להתקדם ולכן הוא עזב לטורקיה ואני חושב שצריך להבין את זה ולפרגן לו. הוא התחייב לאוהדים שכשהוא יחזור לארץ זה יהיה רק לבאר שבע, אני לא זוכר ששמעתי דבר כזה מכל שחקן אחר. אני מאמין שהוא אמר את זה מכל הלב, אחרי הכל לאחר שהוא עזב הוא לא חייב לאוהדים שום דבר. הוא מאוד יחסר נגד ביתר כמו שהוא חסר בכל משחק אחר. נקווה שהוא באמת יחזור אלינו.

מוצארט

New member
להזכירך

גם יוסי בניון "אמר" שהוא יחזור לב"ש, כשהיא תחזור לליגה הראשונה.

למעלה