אופיר יחסר נגד בית"ר...

zuli4

New member
אז..

אז כנראה הוא חשב שב"ש בחיים לא תגיע לליגה הראשונה... וחוץ מזה... כאילו מה-לא היה בכבוד שלו לשחק בליגה השנייה?

zuli4

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

נכון שהוא עזב גם בשביל להתקדם... אבל הוא גם נסע בגלל שהציעו לו הרבה..והוא לא כמו אלון מזרחי שעוזב רק בגלל הכסף..אופיר עזב כי הוא צריך את הכסף הזה לטיפולים של הבן שלו.. זאת הסיבה היחידה שהבנו את העזיבה שלו..(או לפחות אני הבנתי..) הייתי פעם אחת באימון אז אופיר אמר לי שהוא היה רוצה לסיים את הקריירה שלו בב"ש..ואני מאמינה..כי ראו שהוא אמר את זה מכל ה-
.. בשבילי ה-
זה אופיר

דרומי 22

New member
גיל 178.אהלן אהלן.

לפני שכתבת את מה מה שכתבת בנ"ל היית צריך לחשוב כמה שנים אתה אוהד הקבוצה. אני לא משמיץ אבל להגיד "מה הוא כבר עשה?,למה הוא סמל?" זה גובל בחוצפה. סתיו תמיד ישאר מס'1 ואל זה אין ויכוח. אבל אופיר,שלא מהסביבה,דחה הצעות גם לפני טורקיה ורצה להשאר גם בשעות הקשות (ראה את תגבתו לאלון מזרחי שבוע שעבר:"אני עדיין כועס עליו,הוא פגע בי אישית בגלל שעזב את העיר") אז זה לא במקום להגיד שאופיר לא סמל...

g i l 1 7 8

New member
את עובדות אלו

אני לא מכיר, ייתכן שאני טועה, אך לי עדיין קצת נראה לא ברור הכתרתו לסמל כל כך מהר גיל

שועל1001

New member
להזכיר לכם מאיפה אופיר חיים בא???

מכבי גידלו אותו וטיפחו אותו ולכן הוא מקצוען וממושמע הוא כל כך רצה לבוא למכבי חב לשלוני לא משך אותו אבל שיהיה לו בהצלחה בדרכו החדשה

X יו יו S

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo68.gif

חח אבל אתם זרקתם אותו כמו איזה מסכן ואז שנה שעברה הוא הכניס לכם 2 גולים

zuli4

New member
להזכיר לך מי זרק אותו?

זרקתם אותו כמו כלב.. ואנחנו קיבלנו אותו כמו מלךךךך

למעלה