אופיר..

Ferrari

New member
אופיר!!!! מ-ז-ל ט-ו-ב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo49.gif

היום יום הולדת... היום יום הולדת.... ולידו יושב יהודה... יו יו יו דה דה דה .... ולידו יושב יאיר... יא יא יא יר יר יר.... אחחחח שירי הגנון... אח שלי.... דוד שלי... שיהיה לך מזל טוב ויום הולדת 19 שמח!!! ומי יתן ותעלה השנה את הקילומטרג' עוס שלך באיזה חמש שש שובבות מרחובות.. והמבין יבין... מזל טוב!!!!!1

א אלבז

New member
תודה רבה לכולם על הברכות..

אני ממש בהלם יום אחד לא ניכנסתי לפורום ומה שהולך פה.. איזה כסח חבל על הזמן.. ישבתי לקרוא את ההודעות החדשות והיו הרבה וממש נדהמתי לגלות שכמעט בכל שירשור היה בסופו של דבר כסח חבל.. זה מיותר נ.ב היום זה היום הראשון שלי כנער בן 19..

SurfinGirl

New member
../images/Emo12.gif

שונא?? מוזררר... אבל אם אתה כל כך שונא אותו אין לי בעיה לספח את התאריך לעצמי..

General Zod

New member
אני מסכים עם אמיתי

אני מעדיף לעביר את יום ההולדת שלי עם איזה סיגריה,בירה ואגוז טוב. לבד, בלי אף אחד אחר.

אני הייתי מוכן

פשוט לדלג על היום הזה, ישר לעבור מה-6 במרץ ל-8 במרץ. תמיד ביום ההולדת אני קם עם הרגשה חרא שנשארת ככה כל היום ואני בבעסה ואפילו לא יודע למה. למחרת אני קם עם חיוך על הפנים שנגמר לי יום ההולדת...
ככה זה יה כבר 18 פעמים...סביר להניח שזה יקרה גם בפעם ה-19.

זה לא ישנה כלום תאמין לי...

עברתי ימי הולדת שמחים בחיים שלי, אבל יש לי בכל זאת הרגשה של חרא. חשבתי אולי לבטל את היום הזה...לא להגיד לאף אחד את התאריך, להוריד פרופיל, ועם השנים אפילו אני אשכח אותו [:

General Zod

New member
לא יעזור לך

השיר של שבק'ס - יהיה פיצוץ זה על המסיבה שנעשה לך.

Ferrari

New member
יהיה פיצוץ.. פיצוץ יהיה

זהו הולחט יש לי רעיון עצום!!! ביום ההודלת של אמיתי עושים את המסיבה שתפיל אפילו את חגיגה בסנוקר לקרשים! המסיבה שתגרום למטרוק, לאוריינט, לאומן, לטיאלוי ולתעשיה לפשוט רגל!!! אמיתי ביום הולדת הזה אתה תראה מזה יום הולדת אמיתי!!!! תרתי משמע! אין כמו יום ההולדת! זה היום הכי מדהים בשנה... אישית היום הולדת הכי טובה שהייתה לי איי פעם הייתה לפני איזה ארבע שנים כשיסמין אירגנה לי מסיבת הפתעה בבית שלה ובאמת הצליחו להפתיע אותי!!! ואם בימי הולדת עסקינן, אני הכי אוהב את השיר של ימי ההולדת - "ולידו יושב אופיר... או או או פיר פיר פיר" מכאן התחילה כל תורת ההברות שכל תלמיד כיתה א לומד איתה כיום!
ביי ושיהיה יום הולדת שמח!

תודה עיניים שלי ../images/Emo25.gif

אני אקדיש את השבוע לעמוד מול המראה ולעשות את עצמי מופתע. הנה ניסיון ראשון

anava1

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

(נ.ב- פעם הבאה שתלכו לאשקלון תודיעו לנו!) חח...סתם...

למעלה