באמת... באמת לא הבנתי מה יש לכם לחפש באשקלון... מזל טוב דרך אגב(:
G General Zod New member 28/2/03 #20 לא יפה יש הרבה מקומות יפים באשקלון, נכון שיש סטיגמה לעיר הזאת (כמו שיש לבית-שמש) אבל אל תבטלי מקום לפני שאת באמת מכירה אותו.
לא יפה יש הרבה מקומות יפים באשקלון, נכון שיש סטיגמה לעיר הזאת (כמו שיש לבית-שמש) אבל אל תבטלי מקום לפני שאת באמת מכירה אותו.
G g a n d i New member 28/2/03 #24 חחחח שלומית... מעניין באמת למה את אוהבת את אשקלון. לא ביטלתי את המקום פשוט לא הבנתי מה יש לעשות בו...
חחחח שלומית... מעניין באמת למה את אוהבת את אשקלון. לא ביטלתי את המקום פשוט לא הבנתי מה יש לעשות בו...
G General Zod New member 28/2/03 #25 לפני שאני מתחיל בדיון בואי לא נגרור את זה למריבה. את לא מבינה מה יש לעשות שם כי את לא מכירה את המקום. ואני לא מבין את זה. זה כמו שאני יגיד שאין מה לעשות ברעננה. אף פעם לא הייתי שם ואני לא מכיר את המקום אז איך אני יכול להגיד דבר כזה אם לא הייתי שם?
לפני שאני מתחיל בדיון בואי לא נגרור את זה למריבה. את לא מבינה מה יש לעשות שם כי את לא מכירה את המקום. ואני לא מבין את זה. זה כמו שאני יגיד שאין מה לעשות ברעננה. אף פעם לא הייתי שם ואני לא מכיר את המקום אז איך אני יכול להגיד דבר כזה אם לא הייתי שם?
A anava1 New member 28/2/03 #26 מממ...מעניין מאוד...../images/Emo13.gif אבל בלי קשר- יש שם את אחד החופים הכי יפים שראיתי בארץ הזאת...
מממ...מעניין מאוד...../images/Emo13.gif אבל בלי קשר- יש שם את אחד החופים הכי יפים שראיתי בארץ הזאת...