היי, היה לי דיון בבית משפט לגבי תביעה שלי נגד חברת ביטוח , והוחלט על סכום של 2000 שקל שעלי לשלם לחברת הביטוח. איך בדיוק אני משלם את זה? שולח צ'ק? תשלום בדואר? העברה בנקאית? אני צריך לקבל איזה אישור על זה? המון תודה
אני לא מצליח להשיג את חברת הביטוח כי זה חג, ואני צריך כבר לשלם לה את מה שנקבע בבית משפט. מישהו יודע איך משלמים? בנק הדואר, צ'יק בדואר, או דרך אחרת תודה רבה
תמתין עד יום ראשון הקרוב ואז תדבר עם חברת הביטוח כדי שהדברים יהיו הכי ברורים עבורך . למיטב ידעתי אתה אמור לכתוב שיק ( לדאוג לצלם עותק של השיק ) עבור חברת הביטוח ולשלוח בדואר רשום בלבד . בכל מקרה חבל שהמתנתה עד לרגע האחרון אבל לשלם את זה בעוד כמה ימים זה כבר לא ישנה כל כך . זו דעתי האישית אני מקווה שיתנו דעות נוספות בפורום . בהצלחה ויום טוב.
לא יוכלו להגידלך לשלם ביום זה. ולכן הביצוע נדחה ליום העבודה הקרוב ביותר. שכן אי אפשר לקצר לך את הזמן שקבע השופט בפסק הדין ולכן אין ברירה והוא יתארך בעוד יומיים. אין קנסות וכנראה שלא יקרה כלום. הדבר היחיד שחב' הביטוח תוכל לעשות זה לפתוח ביום ראשון בשעה 7:00 בבוקר (או בשעה שהם פותחים) תיק בהוצל"פ. מה שכל הנראה לא יקרה. אלא אם כן מישהו בחב' הביטוח נפל על הראש. בכל מקרה - בלי לחץ ביום ראשון תתקשרי אליהם ותבקשי להסדיר את החוב. אם צריך את יכולה לבקש מהם לשלם בתשלומים כי אין לך. יש סבירות גבוהה שהם יסכימו מכיוון שעדיף להם לקבל את הכסף בתשלומים מלא לקבלו כלל ולהסתבך עם הוצאה לפועל. בהצלחה