ברוכות הבאות גוון וniya ../images/Emo140.gifאופציות להתחלה...
קודם כל - ברוכות הבאות
כמו הרבה דברים בחיים, גם באופניים, יש מגוון אופציות, וכל אחת בוחרת את הדרך שמתאימה לה: לבד? עם מדריך? עם חבר או חברה? הכי חשוב - כן, זה אפשרי! גם אם מעולם לא רכבת על אופניים, זה אפשרי. אני יכולה לספר לך איך אני התחלתי: מעולם לא היו לי אופניים (לא ספורטאית, זוכרות?) כשהייתי ילדה הייתי משאילה פה ושם אופניים מחברים בשכונה לסיבוב ורוכבת קצת, וככה למדתי. רק כשגיליתי את הריצה, ואז הופיעו לי כאבים בברכיים, החלטתי לנסות לרכוב על אופניים מכיוון שלא הייתי בטוחה, פשוט הלכתי על האופניים הכי הכי פשוטות שיש, אופני "מדבקה" שקניתי באינטרנט מתוך מחשבה שאם אני לא אצליח לרכוב, אז לא נורא, לא שפכתי הרבה כסף. וניסיתי, ולאט לאט הצלחתי. אפילו העזתי להרכיב את הילדים. ואז כשראיתי שאני דווקא מתמידה עם האופניים קניתי אופניים טיפה יותר רציניות ואמינות ומשם כבר עברתי לאופני כביש. אז זו דרך אחת: פשוט לנסות. דרך אחרת, אם יש חבר או חברה שמוכנים לעזור. הכי טוב אם יש להם אופניים, והם מוכנים להשאיל לך לרכיבות ראשונות. גוון - אם בן זוגך רוכב על אופניים - זה נהדר! האם הוא יוכל לעזור לך בהתחלה? עוד דרך: יש מדריכים שמלמדים מבוגרים, שמעולם לא רכבו על אופניים. לי למשל יש ליד הבית מישהו מאוד נחמד, שרוכב לידך על רולר בליידס. אני פוגשת אותו הרבה אצלנו בשכונה, עם ילדים, עם מבוגרים ותמיד יש לו המון סבלנות. גם בפארק הירקון בבוקר אני פוגשת אותו הרבה. ובהחלט נראה שהוא מצליח יפה. בשורה התחתונה: זה אפשרי! יש המון אופציות, רק תבחרי מה מתאים לך. בהצלחה