אופס..מכמונת...

t@gel

New member
מזל טוב על הודעה נבחרת H-)

חומר למחשבה.... :) תגל

RoadRunner

New member
יש לרכוב מוגן, אם לא רוצים להדבק

מי רוכב על אופנוע ללא הסוואה? אם אתה הרוכב היחיד בארץ עם לוחית זיהוי ישרה, נקיה, ולא מוסתרת על-ידי מנעולים, שרשראות, מטען,דגל ישראל, או סתם מדבקות, אתה טרף קל לאותם מיכמונות. שהרי קיימות גם לא מעט מיכמונות אוטומטיות, ואם יהיה קשה למשטרה להשתלט על שתף הנתונים מאותם מיכמונות, מפני שכולם נוסעים מעל 90, אז יקבלו דוחות אלו שעברו בהרבה את המהירות, כלומר רוכבי אופנוע בישי-מזל.

red cars

New member
אני לצדך

אני לצדך ו לא מאחוריך. נתקלתי בחודש וחצי האחרונים בכ-חמש עבירות תנועה של ניידות טנדר טויוטה דואר בככיש של 70 נסעה 130 בתוך העיר רדפתי אחריו כי היה ללא סירנה לא אורות. פעם אחרת ניידת כמעט התנגשה בי לאחר זינוק מהיר במצב של שדה ראייה 0 בלמתי והסטתי את הגה כרציתי לרשום את המספר הבכיר בניידת ראה שאני עצבני והעלים אותה בחצי שניה. יום לפני כן ניידת נצמדה אלי יום חמישי בחצות בכוונה נסעתי לאט לפתע ללא סירנה נפתח נתיב לפניה שמאלה אבל לא לשם כך פנה השוטר אלא לעקוף אותי תוך עליה על אי תנועה ומהירות 100+ במקום של חמישים ץ היוד הם עוצרים אותנו (אותי) על מהירות ``מופרזת`` פחות 10-20 קמ``ש. אני החלטתי לצלם עבירות שלהם. ובבוא העת לשלוח למפכ``ל ולשר התחבורה אם צריך.

למעלה