אופס...

אופס...

ניראה לי אמא מצאה את הספר צללים שלי... שמתי אותו בארון שלי(הוא היה מבולגן אז דחפתי אותו בסוף) ושחזרתי מהקרוס אמא סידרה לי את הארון והספר היה בתחילת הארון והיא שמה בתוכו עוד כמה דפים שזרקתי בארון... אני עכשיו מחכה שהכל יתפרץ...

St Frangelico

New member
שאלה לי

מה יש בספר שאת כל כך מפחדת שאמא שלך תראה? הספר צללים שלי נמצע גלוי על השולחן שלי ( הוא יותר ספר קרני שמש חיחיח) ואמא שלי לא מסתכלת בו,וגם אין בו דברים שאני מנסה להסתיר..

יש את כל העקרונות של הוויקה

כל מיני פיסות מידע על כשפים על וויקה, פיות, דברי טבע, אלפים שדונים וסגולות של צמחי כישוף... אמא שלי היא חוזרת בתשובה, וההורים שלי מסתכלים לי בכל...

gwizard

New member
נו ?

אז זה מצויין ! אם אמא שלך תקרא את עקרונות הוויקה אז אולי תבין שזו דת של שלום ואהבה ולא כת של שטן :) כמובן שאני לא יודע מה זה אומר בדיוק, חוזרת בתשובה, אבל נראה לי שמצפה לך שיחה עם רב :) אצלי זה היה מאוד פשוט, אני דיברתי עם ההורים שלי בגיל מאוחר יחסית (19) ומאז הם התרגלו לרעיון. פעם הם חשבו שזה שיגעון חולף, אבל עכשיו נראה לי הם קלטו שזה משהו יותר מזה. בכל מקרא אני מקווה שיסתדר לך. אלון.

אמ.. העקרונות כתובים באנגלית...

ומפריע לי כמה דברים: 1. שהיא מסתכלת לי בדבר אישי(זה קרה בעבר שהם שברו את הנעול של הימן שלי וקראו לי בו) 2. שהיא חוזרת בתשובה 3. שהיא מספיק חושבת שאני משוגעת. 4. את השיחה תיכננתי לעשות יום לפני הגיוס שלי..(כלומר עוד שנה וקצת...)

St Frangelico

New member
לא שאלתי מה יש בספר צללים

בסיס,שאלתי מה יש בספר שלך שכל כך מפחיד אותך.. אבל כנראה שזה לא משהו ספציפי,זה האמא.. חשבתי שיש לך דברים שאת כותבת שם בנוסף שאת מפחדת שיגלו עליך משהו לדעתי היא לא תגיב בצורה רעה..אולי היא תלמד לפחות מהבת שלה עושה ,ואם זה מעצבן אותה ,אז תביא לה כמה ציתותים מהחוק בבמדינת ישראל האוסר על מיסונריות,ואם היא לא נותנת לך לעסוק בדתך ובאמונתך זה פוגע בחופש שלך ושלא תתחיל לגרום לך לנסות לאמין בדת שלה

gwizard

New member
אתה רציני ?

שבת 16 או 17 (לא זוכר) תגיד דבר כזה לאמא שחוזרת בתשובה ? אתה רוצה שיעיפו אותה מהבית ? דבר אחרון לעשות זה להזכיר ציתותים מהחוק (שאף אחד לא שם עליו ממלא) בן כמה אתה ?

St Frangelico

New member
15

אבל לא יודע,לא חיי בבית שמתקרב לכאלו דברים,ואני שומע ההפך,כל היום שומע חוקים מאמא שלי (עורכת דין חח).

L e s t a t

New member
חה חה, "ציטוטים מהחוק"

כל עוד היא מתחת לגיל 18, היא נמצאת תחת ההשגחה של ההורים שלה (או האפוטרופוסים) ויש להם זכות לקבוע איך לחנך את הבת שלהם וזה אומר שהם יכולים גם לאסור עליה לעשות משהו, לקרקע אותה וכו'.. הם גם יכולים להעיף אותה מהבית (ע"ע - כל המקרים של אלו שיוצאים מהארון או חוזרים בשאלה ומוצאים את מיטתם החדשה על ספסל בפארק) ואת זה במיוחד אחרי שהיא מגיעה\עוברת את גיל 18. נכון, יש לה הזכות להאמין במה שהיא רוצה... אחח, דמוקרטיה, חייבים לאהוב את זה

kitiara 6

New member
רק חבל שאתה שוכח משהוא אחד..

יש להם זכות לקבוע איך לחנך את הבת שלהם.. אבל הם ממש לא יכולים לאסור עליה לעשות מה שהיא רוצה.. שום חוק שבעולם לא יגיד להורים שהם צוקדים בכך שהם אוסרים על הבת שלהם לנהוג כרצונה... הם יכולים לכעוס כן... גם לקטינים מותר לעשות מה שהם רוצים מעצם היותם בני אדם.. ודרך אגב לזרוק ילד מהבית שלא עבר את גיל 18 זה לא חוקי...

St Frangelico

New member
הבעיה היא

שאין אף אחד שיבקר את זה משפחה שזרקה את הילד שלהם מהבית ,תכבל מישהו ממשרח הרווחה ופשוט יכחו להם את הילד ישימו אותו במוסד לכן אנשים לא זורקים ילדים מהבית כבר,הם עושים את זה בצורה מנומסת יותר,שמים אותם בפנימייה כדי שזה יראה טוב יותר.

kitiara 6

New member
אתה בן 15 נכון?

מקווה שזה יתקבל בנימה שבה זה נכתב.. כאשר תחיה עוד כמה שנים אתה תגלה שהלוואי ואת כל הילדים שנזרקו לרחוב היו שמים בפנימיות....

St Frangelico

New member
לא דיברתי

על ילדים שהיו פושעים ועל משפחות שלא היה להם כסף או שהם לא היו במצב נורמאלי אני מדבר על משפחות מובנות כספית ונפשית. שפשות לא רוצות בילד שלהם כל כך בבית ביגלל המעשים שלו ושלחות אותו לפנימייה זה שאני רק בן 15 לא אומר שלא ראיתי דברים ,תשמרו את המשפטים האלו לעצמכם

L e s t a t

New member
למען האמת

"שום חוק שבעולם לא יגיד להורים שהם צוקדים בכך שהם אוסרים על הבת שלהם לנהוג כרצונה... הם יכולים לכעוס כן..." הם יכולים לשפוט את המעשים והבחירות של הבת שלהם ולהחליט שלטובתה יש להגביל את הגישה שלה לדברים מסויימים (ע"ע נרגילות, אלכוהול, ספרים מסויימים, אינטרנט וכו'). הם לא יכולים לומר לה במה להאמין כי זה לא בדיוק דבר שנמצא בשליטה, לעומת זאת, הם יכולים לקבוע שבעיניהם הדבר חריג מדי ולשלוח אותה לפסיכולוג. לקטינים מותר לעשות מה שהם רוצים, כעקרון כל עוד זה ברשות ההורה\אפוטרופוס שלהם. לא מתייחסים לקטין כמו שמתייחסים למבוגר, במיוחד מבחינות חוקיות. " ודרך אגב לזרוק ילד מהבית שלא עבר את גיל 18 זה לא חוקי... " גם לפרוץ למערכות מחשבים, לסחוט, לסחור בסמים או בסחורה גנובה ולמכור עותקים צרובים של דיסקים שונים זה לא חוקי אבל זה עדיין קורה לא מעט.. יש לא מעט בני נוער וילדים שנזרקו מהבית כשהם מתחת לגיל 18.

kitiara 6

New member
הם יכולים לנסות להגביל....

השאלה עד כמה הם יצליחו.. יופי טל תכנס לדברים שלא קשורים למה שאמרתי... לא אמרתי שזה לא קורה , רק ציינתי שזה לא חוקי!!

L e s t a t

New member
אותי הצליחו קצת זמן להגביל....

ואני רק ציינתי שזה קורה בכל זאת.. לא צריך להתנפל

L e s t a t

New member
כשאני רואה שני סימני קריאה

זה די מביא אותי לקונוטציה של התנפלות

למעלה