וואי... בהצלחה עם כל הסיפור. אני מקווה שתיסתדר ושההורים יראו ליברליות. אני בתחילת העיסוק שלי תפסתי את ההורים שלי לשיחה. ופשוט אמרתי להם את זה. זה אכן יצר סיבוך. אבל לפחות אני בחרתי מתי ואיפה, והעובדה שאני הייתי זה שאמר להם את זה נתנה לי נקודות זכות (ע"ע כנות). הם קיבלו את זה בבעיתיות, אבל יחסית בהבנה. אחר כך ישבתי איתם והסברתי להם על וויקה ודרואידיזם ופאגניזם באופן כללי. היום הם סתם חושבים שזה משו שיעבור לי (הם טועים אבלא נורא) שאין מה לידאוג ממנו. אני לא רוצה לדמיין אפילו מה היה קורה אם היו מוצאים אצלי ספר צללים סתם ככה בארון... בעעע... אני ממש מקווה שתיסתדר. בהצלחה. מחזיקים לך אצבעות.
דתיים לא בדיוק ידועים בפתיחות שלהם כלפי דתות אחרות, בטח שלא כלפי "עובדי אלילים"... אמ... מקסימום תגיד\י שזה לא שלך... חחחחחח, תמיד הייתי עושה ככה כשההורים שלי עוד העיזו להיכנס לי לחדר... בהצלחה
לאמא שלי גיליתי בזה שהיא ראתה במועדפים שלי באינטרנט את כל האתרים על פגאניזם... היא הבינה לבד. האמת שעד עכשיו לא אמרתי להש אני באמת מאמינה בזה... פשוט אמרתי לה שאני נורא מתעניינת וכו וכו. והיא כל כך שמחה שמצאתי עדניין במשהו שהיא קנתה לי ספרים וכדומה))) ודרך אגב- לדעתי את צריכה להתכונן לשיחה ולעשות אותה על התנאים שלך. עדיף לך להתכונן נפשית, ופשוט לבוא לאמא שלך ולשאול אם היא ראתה את הספר. אם כן אז תתחילי להסביר לה- אם לא אז לא נגרם שום נזק. עדיף לך כבר להוציא את זה לאויר אם היא כבר חוזדת- את לא יכולה לדעת מה עובר לה בראש. בכל מקרה- בהצלחה