אופס...

kitiara 6

New member
ויקי חמודה שלי...

אני לא רבה איתו.. אם אכן מתרחש כאן ריב אז הוא בין טל לבין עצמו!

ToryMaster

New member
תהיי הגיונית

אולי טל אמר משו שלא במקום, אבל את אכן תקפת אותו. ולא, אני אל בוחרת צדדים. בכל ריב יש שני צדדים, טל, ואת במקרה הזה.

kitiara 6

New member
אין פה שום תקיפה ובכלל...

כל הדיון הזה , מקומו לא בפורום. אני מביעה את דעתי... ומי שמרגיש שהדעות שלו תוקפות אותו מוזמן לפנות אליי בפרטי

L e s t a t

New member
"כל הדיון הזה , מקומו לא בפורום."

אני לא רואה למה אין לו מקום בפורום, That is אם את מתכוונת לדיון על זכויות קטינים לחופש הדת וכו'..

kitiara 6

New member
הבנת הנקרא פשוטה..

לא הדיון על חופש דת אלא הדיון על האם הייתה או לא הייתה פה תקיפה.

Nizzan Cohen

New member
וואי....

וואי... בהצלחה עם כל הסיפור. אני מקווה שתיסתדר ושההורים יראו ליברליות. אני בתחילת העיסוק שלי תפסתי את ההורים שלי לשיחה. ופשוט אמרתי להם את זה. זה אכן יצר סיבוך. אבל לפחות אני בחרתי מתי ואיפה, והעובדה שאני הייתי זה שאמר להם את זה נתנה לי נקודות זכות (ע"ע כנות). הם קיבלו את זה בבעיתיות, אבל יחסית בהבנה. אחר כך ישבתי איתם והסברתי להם על וויקה ודרואידיזם ופאגניזם באופן כללי. היום הם סתם חושבים שזה משו שיעבור לי (הם טועים אבלא נורא) שאין מה לידאוג ממנו. אני לא רוצה לדמיין אפילו מה היה קורה אם היו מוצאים אצלי ספר צללים סתם ככה בארון... בעעע... אני ממש מקווה שתיסתדר. בהצלחה. מחזיקים לך אצבעות.

Unblessed

New member
לא נעים...

דתיים לא בדיוק ידועים בפתיחות שלהם כלפי דתות אחרות, בטח שלא כלפי "עובדי אלילים"... אמ... מקסימום תגיד\י שזה לא שלך... חחחחחח, תמיד הייתי עושה ככה כשההורים שלי עוד העיזו להיכנס לי לחדר... בהצלחה:)

lynne celtic

New member
לא נורא...

כפי שציינתי בכותרת, זה לא נורא , לדברים יש נטייה להסתדר מעצמם, כלומר גם אם יהיה פיצוץ אז בסופו של דבר יבוא אחר כך השקט וגם זה שיקבלו אותך כפי שאת.

ToryMaster

New member
אם כבר זא כבר

דיווי, את יכולה לשנו תאת המכתב שג'סטין הכין לאיאמ של איילה, אין התנגדות מצד ג'סטין נכון?

כןף אבל...

יש במכתב דברים המתקשרים לאיילה בלבד, וחוץ מזה, סבבה עברנו את שלב אמא... מה עם אחי? ערס קנאי ליהדות, שכמעט פוצץ במכות אדם שאכל לא כשר...

ToryMaster

New member
אוי

סורי סיוון! שלא תעיזי! אבל את יכולה לרדת איתי ועם המשפחה לסיני אם את רוצה

ToryMaster

New member
עם חברים שלנו

וואי, אני צריכה לעשות פעם מפגש של כל המשפחה הוירטואלית לשי

kitiara 6

New member
שו מפגש... ויקי????

אני יודעת שאני אחותך הגדולה.. אני מאוד הייתי רוצה מי נוסף למשפחה שלנו ועוד בלי אישורי?

ToryMaster

New member
עדו הודעה קטנה אל תפריע, נכון?

אז ככה, יש את בראד (אבא), ג'ודי (אימא), סיוון, רעוץ, אבישג, שקמה, את, זהו בערך, אין ל יאחים

Weirdi

New member
אאוצ'

לאמא שלי גיליתי בזה שהיא ראתה במועדפים שלי באינטרנט את כל האתרים על פגאניזם... היא הבינה לבד. האמת שעד עכשיו לא אמרתי להש אני באמת מאמינה בזה... פשוט אמרתי לה שאני נורא מתעניינת וכו וכו. והיא כל כך שמחה שמצאתי עדניין במשהו שהיא קנתה לי ספרים וכדומה:)))) ודרך אגב- לדעתי את צריכה להתכונן לשיחה ולעשות אותה על התנאים שלך. עדיף לך להתכונן נפשית, ופשוט לבוא לאמא שלך ולשאול אם היא ראתה את הספר. אם כן אז תתחילי להסביר לה- אם לא אז לא נגרם שום נזק. עדיף לך כבר להוציא את זה לאויר אם היא כבר חוזדת- את לא יכולה לדעת מה עובר לה בראש. בכל מקרה- בהצלחה:)

למעלה