אופציה אפשרית לתוכנה

אני אסביר לך:

כל החוכמה בצופן זה שרק המוען והנמען יודעים מה היא מילת המפתח. אני אתן לך דוגמא לצופן פשוט ביותר שאני הרגע יצרתי: בחרתי במילת המפתח: 'אלפקה'. יצרתי עמודה של אותיות הא'-ב'. לידה הנחתי עמודה נוספת, ובה הצבתי את מילת המפתח שלי - אלפקה. אחרי שכתבתי את 'אלפקה' התחלתי לרשום את שאר אותיות הא'-ב', והקפדתי לא לחזור על אותיות שמופיעות במילת המפתח שלי. (א-ל-פ-ק-ה). והנה הרשומות: א - א ב - ל ג - פ ד - ק ה - ה ו - ב ז - ג ח - ד ט - ו י - ז כ - ח ל - ט מ - י נ - כ ס - מ ע - נ פ - ס צ - ע ק - צ ר - ר ש - ש ת - ת וכך יצרתי צופן. כשמילת המפתח היא: 'אלפקה'. רק מי שיודע מהי מילת המפתח יכול לפענח את הצופן. עכשיו ננסה לכתוב את המשפט: "אל תאכלו כרוב אנשים!" אט תאחטב חרבל אעשמי! וכך יצרתי צופן פשוט מאוד. אפשר גם לסבך אותו יותר ויותר, כמו לחבר את כל האותיות והמילים למילה אחת: (הוצאתי את הסימן קריאה לשם נוחיות) אטתאחטבחרבלאעשמי ועכשיו אני אפרק את המילה הגדולה הזאת לארבע מילים: אטתא חטבח רבלא עשמי ועכשיו אני אהפוך כל מילה כזאת. אתטא חבטח אלבר ימשע וכ היצפנתי את המשפט "אל תאכלו כרוב אנשים" לפי מילת מפתח סודית, פירוק המשפט לארבע חלקים, והיפוכם. אפשר כמובן לסבך אתץ זה עוד ועוד. עכשיו אתה יכול להמציא לך צופן משלך ולכתוב את היומן חלומות שלך ע"פ צופן סודי. רק תחשוב על ההשקעה שתצטרך להשקיע כל בוקר...

אם הוא לא סיבך את זה יותר מידי

אז אפשר לכתוב תוכנה שתוכל לפענח את מה שהוא כתב. כמובן שייקח לה שלושה ימים בערך רק לעבור על כל האפשרויות.

Nisenhouse

New member
כל האפשרויות יתנו לך הודעות בלתי

שמישות ורבות מספור... לכן צריך לוגיקה.

כשאתה אומר לוגיקה,

אתה מתכוון להיגיון פשוט
ז"ת לפי רמזים שאיכשהו שתלת, או לפי יחס מתמטי כלשהו

Nisenhouse

New member
שים לב לאיזו שאלה התכוונתי כבר

בהתחלה, "מה כבר אני יכול להצפין" או משהו בסגנון. ועשו טובה, אם תפתרו, פנו אליי במסרים בלבד!!!

Nisenhouse

New member
אבל זה לא נכון

אתה מגדיר מילת מפתח שחוזרת על עצמה, לדוגמא: משפט: שלום לכולם מפתח: דור ש+ד = ג ל+ו = צ ו+ר = ד מ+ד = פ ל+ו = צ כ+ר = ט ו+ד = י ל+ו = צ מ+ר = כ צופן: גצדפצטיצב

Nisenhouse

New member
מוסיפים את אות המלל לאות המפתח

כדי להצפין (ולהיפך כדי לפתוח)

michelarmel

New member
אחלה ויהיה גם:

האתר יגיד לך באיזה יום וחודש אתה מחצלל הכי הרבה כל כמה ימים בממוצע אתה מעדכן חלום מה הוא העוגן החוזר ביותר

Nisenhouse

New member
אני חושב שהוא התכוון ל:

- מעבר דרך קירות - OBE - זימון מדריך חלום - תעופה - החלפת חלום - שימוש במילד/דילד/ווילד

למעלה