אופציות חדשות באו"ם

gindis

New member
אופציות חדשות באו"ם

1. חדש באומות המאוחדות ! * אם מתקבלת מעכשיו ההחלטה באו"ם "כולם חייבים לעשות שלום עם המדינה..." לא יוכלו לתקוף את המדינה שהתקבלה בעדה ההחלטה במשך 14 יום וגם אותה מדינה לא תוכל לתקוף במשך 14 יום. * אם מתקבלת מעכשיו ההחלטה באו"ם "כולם חייבים להחרים את המדינה..." המדינה שהתקבלה נגדה ההחלטה לא תוכל לקבל סיוע כספי או צבאי במשך 14 יום. * אם מתקבלת מעכשיו ההחלטה באו"ם "כולם חייבים לעזור למדינה..." לא תהיה הגבלת משלוח כסף לאותה מדינה במשך 14 יום. * אם מתקבלת מעכשיו ההחלטה באו"ם "חייבים להפסיק את ייצור הטילים בליסטים במדינה..." אותה מדינה לא תוכל לקנות טילים בליסטים במשך 14 יום. * אם מתקבלת מעכשיו ההחלטה באו"ם "חייבים להגביל את מספר כלי הנשק במדינה..." אותה מדינה לא תוכל לקנות כלי נשק במשך 14 יום. * אם מתקבלת מעכשיו ההחלטה באו"ם "אנחנו דורשים כסף מהמדינה..." המדינה שהתקבלה נגדה ההחלטה תקבל חלון בעת הכניסה למשחק, החלון יחייב אותה לשלוח חצי מהכסף שלה למדינה שהציעה את ההחלטה. (אחרי השליחה נשלחת מודעה בחדשות המדינות וההחלטה באו"ם נעלמת). *** כל ההחלטות אחרי 14 הם נעלמות ועמם גם ההגבלות שהוטלו! *** 2. כדי לעשות לכם חיים יותר קלים במשחק הוספנו אופציה חדשה. מעכשיו כאשר יהיו הצעות או החלטות באו"ם נגד המדינה שלכם, יופיעו הודעות על כך בדף הראשי מתחת לכפתורים. במידה ונשלחה הצעה באו"ם נגד המדינה שלך, זה יראה כך: "ישנה הצעה באומות המאוחדות נגד המדינה שלך!" במידה והתקבלה החלטה באו"ם נגד המדינה שלך, זה יראה כך: "התקבלה החלטה באומות המאוחדות נגד המדינה שלך!"

gvish

New member
כמה הערות

* "כולם חייבים לעשות שלום עם המדינה..." לא יוכלו לתקוף את המדינה שהתקבלה בעדה ההחלטה במשך 14 יום, אלא אם המדינה הזו תקפה - והכלל בטל מיד. *"כולם חייבים להחרים את המדינה..." עדיף לצמצם את יכולת הסיוע ולא להגביל לגמרי. כמו כן עדיף לפצל לשתי הצעות - החרמה כספית, והחרמה צבאית. * "כולם חייבים לעזור למדינה..." לא תהיה הגבלת משלוח כסף לאותה מדינה במשך 14 יום - רק במשלוח הראשון. * "חייבים להפסיק את ייצור הטילים בליסטים במדינה..." לאותה מדינה יעלה כפול לקנות טילים בליסטים במשך 14 יום. * "חייבים להגביל את מספר כלי הנשק במדינה..." לאותה מדינה יעלה כפול לקנות נשק במשך 14 יום. - רק נשק התקפי. * "אנחנו דורשים כסף מהמדינה..." אני נגד ההצעה הזו - זה מאפשר לחברים לשדוד ביחד שחקנים חזקים. *** כל ההחלטות אחרי 14 הם נעלמות ועמם גם ההגבלות שהוטלו! *** 14 יום לדעתי זה הרבה מדי. הייתי מגביל את זה לשלושה ימים - ובהמשך שוקל האם כדאי להאריך את זה. וחוצמזה, תודה רבה על ההשקעה.

meetAmeet

New member
נו באמת!

ערן! אם עד עכשיו חשבונות כפולים לא היו כל כך שימושיים מה אתה חושב שיקרה עכשיו?! זה לא נורמלי...

FlakY

New member
נו באמת..

אפילו לבקש כסף מביא יותר תוצאות ממשתמשים כפולים +_+

gindis

New member
תשובה

אם אתה חושב במישהו שיש לו חשבונות כפולים אנא תדווח לנו. אותו שחקן לא יוכל לשחק עוד במשחק, אני מבטיח לך!!!

meetAmeet

New member
אני נותן שבוע-שבועיים...

עד שכולם יבינו שזה מיותר והורס את המשחק... חלק מההחלטות אכן נבונות אבל רובם פשוט יהרסו את המשחק...

FlakY

New member
גם ככה אי אפשר לצור משתמשים כפולים

אני יכול לראות יכולות של אנשים שאני תוקף בלי לווינים?

gindis

New member
למה זה בוצע ...

קבלנו הרבה מודעות משחקנים שרצו שנעשה את האו"ם יותר אפקטיבי. אם אתם חושבים שמשהו מוגזם, אז אנחנו נשנה את זה. אבל אנחנו רוצים לשמוע את כל הדעות...

FlakY

New member
איך האום עובד בכלל?

איך אפשר להצביע בעד/נגד באו"ם?

FlakY

New member
נתקלתי בבאג נראה לי X:

שבונים מפעלים אזרחיים כל תור צריך להתווסף עוד כסף אבל אני כבר שעה שלמה אם אותו סכום כסף והאדמה והתורות ממשיך כרגיל ...

meetAmeet

New member
סבבה... הנה הערות:

א. לבטל את האפשרות של "לא תהיה הגבלת משלוח כסף", אנשים עם חשבונות כפולים יעשו חגיגה מהנושא! ב."חייבים להגביל את מספר כלי הנשק במדינה..."- בריתות שירצו לחסל מדינה פשוט ישתמשו בזה ויתקפו את המדינה אחרי 13 יום... ג. "אנחנו דורשים כסף מהמדינה..."- יאפשר למדינות חלשות להחליש את החזקים מבלי שום סיבה מוצדקת.

לאאאאאאא גינדיס זה היה מישחק מושלם

ארסתה........ זה היה משחק של אסטרטגיה עכשיו זה כבר לא דוגמא: תאר לך שיש בו נגיד מישהו מדירוג 1000 בברית MGH שהיא כרגע אם 60+ אנשים יבקש מהאיש אכי חזק במשחק חצי מהכסף שלו אפשר ככה לשדוד אנשים זה גרוע בטירוף......... זה כבר לא עוצמה צבאית אלה עוצמה של חברים זה לא משנה כמה אתה חזק זה משנה כמה אנשים איתך בברית אפילו אם הם חלשים החוק אם הכסף חיבים לאוריד אותו אתה חייב פשוט זה הורס את המשחק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה