אופציות חדשות באו"ם

gindis

New member
משום מה נראה לי...

משום מה נראה לי שרק המקומות הראשונים מתלוננים כאן
התחלתם לפחד ?
אולי כדאי שנעשה סקר כאן באתר לגבי האופציות החדשות של האו"ם...מה אתם אומרים ?

אוקי אני לא בין המקומות הראשונים

והחוק הזה הוא לטובתי כי אני בברית יחסית גדולה.73 אנשים אבל אפילו שהוא לטובתי הוא דפק את המשחק המשחק הוא כבר לא אסטרטגי........ דעתי ואתה תראה שאני צודק באמשך.....

ערן זה על הפנים

בלי הגבלה של כסף ונשק יהרוס את המשחק ובטח יש פה אנשים עם כרטיסם שונים ובטוח לא מעט זה לא חוק טוב

RED OR DEAD BS

New member
הכל נראה דיי סביר

חוץ מהאופציה האחרונה, ברית גדולה יכולה לחגוג על חשבון מדינות חלשות או כנגד בריתות קטנות יותר, עדיף להוריד את האופציה הזו, חוץ מזה הכל נראה דיי סבבה וזה באמת הופך את האו"ם לאפקטיבי.

ברית תוכל להשמיד מדינה...

ברית של מספר משתמשים, תוכל להשמיד את מדינה מספר 1 אפילו!! כל אחד ישלח הצעה והם פשוט ימוטטו את המדינה. זה רעיון רע (היה צריך לעשות את האו"ם יותר אפקטיבי נכון, אבל הגזמת). ולא עוקבים אחריי ההצעות של האו"ם כל-כך, הן פחות מעניינות..

tenen

New member
לדעתי יש בעיה באיזון במשחק...

והאו"ם רק מחמיר אותה, מכיוון שברית שמכילה מספיק אנשים ומונעת מאדם לקנות נשק או לקבל סיוע הבן אדם הכי חזק מתמוטט אחרי הרבה פחות מ 14 יום וזה לא סביר... לדעתי גם הסיוע המטורף שמקבלים אנשים חדשים הורס חלק מהמשחק, למשל אם התחלתי היום יקח לי המון זמן להגיע למה שמציעים למשל בהודעה למעלה, ציוד במיליארד דולאר... זה גם מוגזם לחלוטין כי מי שמקבל כזה סיוע ישר יכול לחסל את כל מי שאיתו באותו דירוג לפני העדכון בלי שיש להם שום סיכוי להגן על עצמם, ואז הוא זוכה באדמה של עוד המון אנשים ושוב כל זה אחרי 5 דקות משחק בזכות הסיוע... צריך להגביל את הסיוע שניתן לתת בתור לשווי של עד מיליון דולאר... אבל בטוח שלא מיליארד הרי איזה סיכוי יש למישהו שהתחיל היום בלי ברית אם מישהו שקיבל סיוע של מיליארד תוקף אותו?

590V ISRAEL

New member
כמה תיקונים קטנים !!!

אני יעדכן אותך במספר עקרונות במשחק: אם מישהו מקבל סיוע גדול הוא נהיה חזק יותר, ואז הדירוג שלו קופץ. ברגע שהדירוג שלו קופץ הוא לא יכול לתקוף כבר את המדינות החלשות, ודווקא מדינות יותר חזקות ממנו יכולות לחסל אותו עכשיו מפני שהוא בעצם קפץ ליגה. לגבי העדכון אתה צודק ! העדכון צריך להיות מיידי ברגע שמישהו מקבל עוד כח אז מייד הוא צריך להתעדכן. ---------------------------------------------------------------- אתה מוזמן להצטרף לברית שלי 1THE_STRONGEST או לכל ברית אחרת . כל אחד מהמקומות הראשונים יכול לשלוח לכל אחד מהשחקנים עזרה ללא שום בעיה, יחסית כמובן לכח. הבחירה נמצאת בידו , למה להגביל זאת??? זה משחק אסטרטגיה , חלק מהאסטרטגיה זה לבנות ברית ולחזק אותה !!! כשהתחלתי לשחק , תקפתי מדינה (הראשונה שהופיע ברשימה) יום למחרת פתחתי את המשחק וראיתי ש- 3 מדינות מהברית שלה תקפו אותי ועוד 5 מדינות חלשות יותר שלחו עלי מרגלים , הם כמעט חיסלו אותי. אז הקמתי ברית וכולנו תומכים אחד בשני !!! שיהיה לך בהצלחה בהמשך המשחק.

gindis

New member
אנחנו נבדוק אך נוכל לאזן את ההצעות

מחר נבדוק ונשנה את ההחלטות של האו"ם ונעשה זאת יותר מאוזן.

gabriel745

New member
יותר מידי ארוךךךךךךךךךךךךךךךךך

14 יום!!! זה שבועיים!! חצי חודש!!! זה יותר מידי ארוך, צריך לקצר את זה ודחוף!!!

NADAVT26

New member
מכתב

מה הכוונה לא תהיה הגבלה? נגיד יש לך 10 מיליון תוכל לשלוח את כל ה-10 ולא רק 500 אלף? בקשר לטילים בליסטים - מה שמהמפעלים ממשיך להתייצר? ד"א השיפור שכתבתה למטה אחלה שיפור

הרבה טובים וגם כאלה שלא...

בעיקרון 14 יום ארוך מידי ! ב14 יום בנאדם יכול להיהרס ולהימחק. 72 שעות זה מספיק לפי דעתי. שלום - מקובל. חרם - מקובל. עזרה למדינה - צריך להגביל. אם עד כה אפשרי לשלוח רק 20% אז אפשר להגדיל את זה ל50%. ייצור טילים באליסטיים - יש הבדל בין קנייה לבין ייצור. הגבלת כלי הנשק - תהרוס את המדינה ! דרישת כסף - פירצה לשוד ושבר,20% יכול להיות נחמד.

gindis

New member
קבלנו את דעתכם ושינינו את ההגדרות

קבלנו את דעתכם ושינינו את ההגדרות של האו"ם. 1. מעכשיו כל החלטה שהתקבלה תהיה זמינה רק 3 ימים בלבד ! 2. אם מתקבלת מעכשיו ההחלטה באו"ם "אנחנו דורשים כסף מהמדינה..." המדינה שהתקבלה נגדה ההחלטה תקבל חלון בעת הכניסה למשחק, החלון יחייב אותה לשלם 1% מהכסף שלה למדינה שהציעה את ההחלטה. 3. אם מתקבלת מעכשיו ההחלטה באו"ם "כולם חייבים לעזור למדינה..." יהיה אפשר לשלוח לה יותר כסף ממה שמקובל. (אם ההגבלה קיום היא כסף\50, אז אחרי ההחלטה ההגבלה תהיה כסף\25). אני מקווה שזה מקובל עכשיו! אם יש לכם הערות, נשמח לשמוע אותם.

gal123452

New member
הצעה באום

הוציאו עליי הצאה באום שכולם חייבים לעשות שלום איתי סבבה הכל טוב ויפה עכשיו אני קולט זה נעלם כאילו אני לא מוצא את זה מה זה החרא הזה??? באג?? וגם לא רשום לי כמו קודם הציעו באום נגד המדינה שלך משהו כזה ?? מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה? נ.ב אני דווקא שמח עם השינויים הייתי ממליץ להקטין גם טיפה עם ההגבלה של נשק אבל מצידי זה סבבה אני שמח D:

gindis

New member
זה לא באג

היו שינויים מ-14 יום שההצעה נשארת ל-3 ימים בלבד. לכן ההצעה שלך נעלמה בדפי ההיסטוריה של המשחק...כי עברו 3 ימים מאז שהיא התקבלה.

gal123452

New member
לא

הוציאו אותו אתמול מלילה שזה כאילו היום עוד לא עבר יום אחד ועכשיו זה באג?

meetAmeet

New member
מצוין!

בדיוק כמו שצריך, עכשיו האו"ם גם אפקטיבי וגם הוגן, לא הייתי עושה זאת יותר טוב.

medinaGindis

New member
עוד תיקון

נראה לי שלא צריך להיות אפשרי למדינה כל הזמן להיות בשלום עם כל העולם. כלומר, אחרי שלושה ימים שכולם צריכים לעשות שלום איתך, תהיה תקופת צינון שבה אפשר לתקוף אותך ורק אחרי זה אפשר שוב להעלות בקשה כזו להצבעה.

למעלה