מן הסתם שוקו הוא... בצבע כהה- הווה אומר... נו- נחשת??
ה האחת והיחידה YOYO New member 11/9/03 #21 אישית או בכתב....? זה לא אותו הדבר?? די ללכת סחור סחור- מתי קובעים??
ה האחת והיחידה YOYO New member 11/9/03 #23 רגע רגע... אתה אומר- שכל טעויות הקתיב שנמצאות בהודעות- זה עיוות של תפוז??? איח לע ידאתי עת זא?? סתם- רק שתדעו שתפוז מבחינת פורומים ומסרים הם הכי הכי- צ'אט לא יצא לי לבדוק..(בדקתי את זה בתקופה שכל השרת של תפוז נפל)
רגע רגע... אתה אומר- שכל טעויות הקתיב שנמצאות בהודעות- זה עיוות של תפוז??? איח לע ידאתי עת זא?? סתם- רק שתדעו שתפוז מבחינת פורומים ומסרים הם הכי הכי- צ'אט לא יצא לי לבדוק..(בדקתי את זה בתקופה שכל השרת של תפוז נפל)
ה האחת והיחידה YOYO New member 11/9/03 #25 הפורום הזה ישן חצי מהזמן... היו ימים שייכולת לראות בעמוד הראשון הודעות מלפני שבוע ושבועיים... אנשי הפורום- תתעוררו.. נראה לי שכולם היגרו ל- מה גברים רוצים
הפורום הזה ישן חצי מהזמן... היו ימים שייכולת לראות בעמוד הראשון הודעות מלפני שבוע ושבועיים... אנשי הפורום- תתעוררו.. נראה לי שכולם היגרו ל- מה גברים רוצים
ה האחת והיחידה YOYO New member 11/9/03 #28 למה.. לריב??? כל הזמן רוצים לריב במדינה הזאת... די- אני לא רוצה לריב איתך, תחפש פרטנר אחר למלחמה, אני על מפת הדרכים..(בדרך למגידו)
למה.. לריב??? כל הזמן רוצים לריב במדינה הזאת... די- אני לא רוצה לריב איתך, תחפש פרטנר אחר למלחמה, אני על מפת הדרכים..(בדרך למגידו)
ה האחת והיחידה YOYO New member 11/9/03 #31 ../images/Emo9.gif אז אתה רוצה שאני אמצא לך פרטנר אחר למריבות- בכיף- אני כסחנית מעולה, מי שמעצבן אותי אוכל אותה...
../images/Emo9.gif אז אתה רוצה שאני אמצא לך פרטנר אחר למריבות- בכיף- אני כסחנית מעולה, מי שמעצבן אותי אוכל אותה...
ה האחת והיחידה YOYO New member 11/9/03 #33 אבל מקודם... כתבת שאין שם (מה גברים רוצים) עם מי לריב... אמרתי לך אין לי בעיה עם ריבים (במיוחד שהם לא שלי...)
אבל מקודם... כתבת שאין שם (מה גברים רוצים) עם מי לריב... אמרתי לך אין לי בעיה עם ריבים (במיוחד שהם לא שלי...)
ה האחת והיחידה YOYO New member 11/9/03 #35 חבל ככה שהם... מעוותים את העניינים, אולי הם עיוותו עוד כמה דברים.??
ש שוקו היחיד New member 11/9/03 #36 לעולם לא נדע..../images/Emo13.gif ולמה השרשור הזה נהייה יותר מידיי ארוך אם רק אני ואת פה כרגע..?
ה האחת והיחידה YOYO New member 11/9/03 #37 נו אז מה- קצת אקשן לפורום הזה ללא יזיק- יש לו פוטנציאל טוב, אבל הנושאים פה חוזרים שוב ושוב ושוב על עצמם. מ-ש-ע-מ-ם אני מזמינה אותך להגר איתי בחזרה לפורום ההוא... שם יותר מעניין
נו אז מה- קצת אקשן לפורום הזה ללא יזיק- יש לו פוטנציאל טוב, אבל הנושאים פה חוזרים שוב ושוב ושוב על עצמם. מ-ש-ע-מ-ם אני מזמינה אותך להגר איתי בחזרה לפורום ההוא... שם יותר מעניין