אוקטובר 2017 בערוצי הסדרות וה-VOD של

LeRanch

New member
תוספת - שלדון הצעיר / Young Sheldon

החל מה-3.10 בבכורה ב-yesVOD והחל מה-4.11 בערוץ yes Comedy

yes רכשה לשידור את הסדרה "שלדון הצעיר" ("Young Sheldon"), הקומדיה המדוברת של הסתיו - סדרת-הבת החדשה של ״המפץ הגדול״.

הסדרה, המזכירה מאד במבנה את "שנות הקסם" המיתולוגית, עוקבת אחרי דמותו של שלדון קופר, הדמות שמגלם זוכה האמי ג'ים פארסונס ב"המפץ הגדול", כשהפעם אנחנו זוכים לראות את שלדון בילדותו בגיל 9, מגולם על ידי השחקן הצעיר איאן ארמיטג' (הזכור כזיגי, בנה של שיילין וודלי ב"שקרים קטנים גדולים"), כשאנחנו עוקבים אחרי חייו של שלדון בקרב משפחתו במזרח טקסס ולימודיו בתיכון, אליו הוקפץ בעקבות מנת המשכל הגבוהה. את קולו של שלדון המבוגר המקריין את חוויות העבר מגלם כמובן פארסונס עצמו, שהוא אף ממפיקי הסדרה.

שלדון חי בקרב בני משפחתו המורחבת – את אמו מארי קופר מגלמת זואי פרי, בתה במציאות של לורי מטקלף, המגלמת את אמו של שלדון המבוגר ב"המפץ הגדול", ונשמעת ונראית בדיוק כמו גרסה צעירה שלה. כמו דמותה ב"המפץ הגדול" מרי היא נוצריה מאמינה שלא מוכנה לתת לשלדון לעשות כל מה שמתחשק לו, אך היא גם אמא מגוננת שתעשה הכל כדי לתת לו להגשים את חלומו ושלא ירגיש שונה וחריג מהילדים האחרים.

לאנס ברבר מגלם את ג'ורג' קופר , אביו של שלדון, מונטנה ג'ורדן מגלם את אחיו הגדול ג'ורג' ג'וניור ואילו ריגן ריורד הצעירה היא אחותו התאומה מיסי. בתפקיד סבתו האגדית "מי מואו" מגלם השחקנית הקומית הותיקה אנני פוטס ("מכסחי השדים", "נשים מעצבות").

את הסדרה מפיקים צ'אק לורי וסטיבן מולארו ("שני גברים וחצי") שעומדים גם מאחורי סדרת האם "המפץ הגדול", יחד עם ג'ים פארסונס ובן זוגו טוד ספיווק.

ואי איזה כיף הייתי בטוחה שהם לא יכולים לרכוש אותה

אני כל כך מחכה לראות אותה כבר. חבל שיש פער בזמן השידור (אין לי VOD) לא נורא עיקר שלא צריך להסתמך על אינטרנט

בהמשך יהיה פער של 9 ימים בלבד

רשת CBS תשדר מחר (35 בספטמבר 2017) את פרק הפתיחה של הסדרה, אבל אז הסדרה תהיה בהפסקה, עד לתום שידורי הפוטבול בימי חמישי, כך שהפרק הבא ישודר בארה"ב רק ב-2 בנובמבר 2017.

ב-Comedy
, הפרק הראשון ישודר יומיים לאחר מכן (שבת, 4 בנובמבר 2017) ומהפרק השני והלאה ההפרש יהיה של 9 ימים בלבד (ב-11 בנובמבר 2017)

חשוב: מעבר לרכש של "שלדון הצעיר"

זהו הרכש הראשון של
מאולפני Warner Bros מזה שנים ארוכות.

בשנים האחרונות נמנעה
מלרכוש סדרות מאולפנים אלו, גם כשהיה מדובר בסדרות-בת, כמו: "הפלאש".

הסדרה נרכשה כחלק מהסכם רכש של
עם האולפנים.
במסגרת הסכם רכש זה, שכולל מספר סדרות (לא מדובר על הסכם רכש כולל, כמו שקיים בין
ל-CBS Television Studios), צפויים להגיע לערוצי הסדרות, מספר סדרות נוספות של Warner Bros בחודשים הקרובים.

LeRanch

New member
בשעה טובה

מקווה שירכשו את הסדרות המוצלחות יותר של וורנר ולא את הסדרות הכושלות שהם נוטים להפיק (מעיון ברשימת הסדרות שלהם בוויקפדיה - המון בוטלו בשנים האחרונות אחרי פרקים בודדים או עונה אחת).

Reutk

Active member
כל הסדרות שעתידות להגיע היו כאלה, סדרות חדשות?

או שיש סיכוי שיס יביאו גם סדרות שהסתיימו וכאלה שעדיין רצות?

LeRanch

New member
"הפלאש" משודרת בנטפליקס ישראל

יחד עם סופגירל ואגדות המחר. פרקי העונות החדשות של שלוש הסדרות יהיו זמינים לצפייה בנטפליקס שעות ספורות לאחר שידורם בארה"ב.

אני מניחה שאי אפשר שסדרה תשודר גם בנטפליקס ישראל

וגם בערוצים רגילים בארץ .
אז איך יש מד מן גם בנטפליקס ישראל וגם בחינוכית?

LeRanch

New member
זה לא קשור אחד לשני

"מד מן" היא סדרה שהסתיימה מזמן. לנטפליקס ישראל יש זכויות שידור, ותאגיד השידור "כאן" רכש אותן גם כן. לאף אחד מהם אין בלעדיות על שידור סדרה שהסתיימה ושודרה פעמים רבות בעבר.

הסדרות של CW שזמינות לצפייה בנטפליקס הן חלק מעסקה של השתיים. yes נמנעה לרכוש סדרות של חברת "האחים וורנר" ואף חברת טלוויזיה אחרת בארץ לא עשתה זאת גם כן במקרה של הסדרות הספציפיות האלה (מבית DC Comics, מלבד "החץ"), ולכן לנטפליקס יש בלעדיות בישראל.

דוגמא של סדרה שכן משודרת במספר פלטפורמות שידור בארץ היא "הרשימה השחורה" שזמינה גם ב-yes, גם בסלקום TV וגם בנטפליקס.

אוקי אני באמת לאמבינה בזה

פשוט בפורום השני ראיתי שכתבו שאין בנטפליקס ישראל כל מיני סדרות בגלל זכויות יוצרים אז חשבתי שכוונה היא לכל הסדרות שכבר משודרות בארץ . אז תודה על הסבר.
מה שעכשיו אני לא מבינה אחרי הסבר שלך זה למה הם לא משדרים את הבית הלבן אני מחכה שהם ישדרו אותה כדי לעזוב את יס ולעבור אליהם

למעלה