להתקיף? איפה יש שם משהו תוקפני? הכל ברוח טובה
T The legendary DuDe New member 19/8/06 #123 להתקיף?../images/Emo6.gif איפה יש שם משהו תוקפני? הכל ברוח טובה
מ מושמוש 15 New member 18/8/06 #45 אוקיי, אני באה לבד. מישהו בא בסביבות 12? ואיך בדיוק מגיעים לגג? (כן, שאלה די טיפשית) פשוט לא יצא לי להיות הרבה בעזריאלי ואני נוטה ללכת לאיבוד.
אוקיי, אני באה לבד. מישהו בא בסביבות 12? ואיך בדיוק מגיעים לגג? (כן, שאלה די טיפשית) פשוט לא יצא לי להיות הרבה בעזריאלי ואני נוטה ללכת לאיבוד.
פ פלישיה מורטין New member 18/8/06 #46 נמ. ^_^ את הגג זה לא בעיה למצוא ,את עולה לקומה השניה,איפה שהקולנוע ואז יש שם מדרגות נעות לקומה השלישית. אם את צריכה עזרה אני אהיה שם כנראה מ8.
נמ. ^_^ את הגג זה לא בעיה למצוא ,את עולה לקומה השניה,איפה שהקולנוע ואז יש שם מדרגות נעות לקומה השלישית. אם את צריכה עזרה אני אהיה שם כנראה מ8.
ש ש ח ר ו נ ת New member 18/8/06 #18 תבוא.../images/Emo13.gif באמת, זו אחלה הזדמנות להכיר פה אנשים טוב יותר, וזה לא משנה כמה הודעות כתבת בזמן האחרון..... יאללה.
תבוא.../images/Emo13.gif באמת, זו אחלה הזדמנות להכיר פה אנשים טוב יותר, וזה לא משנה כמה הודעות כתבת בזמן האחרון..... יאללה.