אוקיי אני מרגישה שהפורום קצת נחלש..

משאלתך התגשמה../images/Emo14.gif

אבל מתברר שזה לא הסרט שרצית לראות משאלתי היא שכל המשאלות שלי יתגשמו (אה, אה, בואו נראה אתכם קוטלים את זה)

כל משאלותיך התגשמו../images/Emo182.gif

אבל אז בא השטן ונשף עליהם, והם עפו ברוח...ונעלמו
(זאת היתה אזהרה שאם תוכלי לבקש כמה משאלות שבא לך, תבקשי גם שהן ישארו לתמיד) הלוואי שתהיה שביתה גם שבוע הבא, אחרי יום הזיכרון.

אבל פתאום המורים החליטו שהם רוצים להפסיק את השביתה... המשאלה שלי היא שיקנו לי פלאפון נורמאלי

משאלתך התגשמה

אבל,יום אחרי שהם קנו לך את הפלאפון הוא נפל ונשבר.. משאלתי היא:שביום רביעי לא יהיה מבחן מיצ"ב במתמטיקה...

אבל דחו אותו ליום חמישי... משאלתי היא שמחר לא יהיה לנו שיעור אנגלית

משאלתך התגשמה

אבל למחרת במקום שיעור אנגלית באה מורה מחליפה והתברר שגם היא יודעת אנגלית אז היא לימדה כרגיל ואפילו קצת יותר קשה... ....
סורי לילי... משאלתיהיא:שמחר ביום השואה לא יהיה מבחן בהבעה... אני יודעת שאסור להיות ביום הזה מבחנים וגם בכלל לא אמור להיות,אבל בשיעור מתמטיקה אני בכלל לא הייתי בכיתה כי הייתי בהקבצה והמורה להבעה באה ואמרה שיהיה מבחן בהבעה איזה חוצפה!!!!
ואם איזה ילדה אחת לא הייתה מודיעה לי אז לא הייתי יודעת... ולדעתי זאת ממש בושה שלבית ספר אכפת יותר מהמבחנים מאשר יום השואה,אם בסוף כך יתברר שזה כך אני לא יודעת מה אני יעשה...
למרות שלפי דעתי יהיה טקס באותו זמן!!!

אבל בסוף החליטו לעשות אותו בכל זאת... משאלתי היא לשמוע איזה שיר שאני מחפשת בנרות כבר הרבה זמן... שלי באמת התגשמה, כי מחר אין אנגלית בגלל יום השואה...

משאלתך התגשמה

ואני מורידה לך את השיר אבל בסוף התברר שזה שיר אחר(אל תדאגי זה לא באמת ככה...) משאלתי היא:שגם מחר יום רביעי תיהיה שביתה...

למעלה