אוקיי אנשים...

Adrienne

New member
אוקיי אנשים...

זוכרים את המשחק שמביאים מילה ואז צריכים לנחש מאיזה שיר היא? אז יאללה... המלה היא: alone

TCgirl

New member
I´m alone and feeling lost ../images/Emo187.gif

מתוך LOST המילה: spin

WickeDevil

New member
Spin me right back through ../images/Emo60.gif

the door.... מתוך NOTHING CHANGED המילה החדשה: gets (פה אתם משאירים את הפועל איך שהוא, ואסור לכם להטות אותו בכל צורה שהיא!)

TCgirl

New member
עד שמצאתי... ../images/Emo187.gif

שרתי את כל הדיסק עד מצתאי את המילה המתבקשת... So wipe that smile off your face Before it gets too late המילה: belive נ.ב - או היום או מחר אני אעלה את הניתוח שלי ל-we´re forgiven

S u n L i g h t

New member
../images/Emo26.gifמצאתי....

BooSon - I belive Cuz´ i belive, i belive in love... ואת ההמשך לא הבנתי.... המילה היא: mtv

Buzzit

New member
bosson?

אני חולה על בוסון! הוא כזה חמווווווד!!! ודרך אגב - בוסון זה עם פעמיים S לא O and i believe i believe in LOVE i balieve two hearts can learn to beat as one... LOVE U

Adrienne

New member
אממ אנשים, השרשור אמור להיות

משירים של דה קולינג לכן בוסון לא מתקבל... המלה עכשיו היא BELIEVE אל תהפכו את השרשור הזה לעוד סתם שרשור... אם בא לכם לדבר תדברו באיזה שרשור אוף או במסרים. בתודה, ההנהלה

Hadar Mariano

New member
המממממ...

She´s all that he wants, she´s all that he needs She´s everything he just won´t believe מ-"Things Don´t Always Turn Out That Way" מילה חדשה - "Light"

WickeDevil

New member
האאאאאא זה לא פאייר! ../images/Emo60.gif

אני עניתי שנה לפני וזה לא שלח! טוב בכל מקרה: And i can´t ignore it מ: Were Forgiven מילה חדשה: People

למעלה