אין מילה כזאת באף שיר שלהם... כמה שלא בדקתי, קראתי את המילים של השירים אחד אחד, פשוט אין!!!
T TCgirl New member 7/11/02 #21 אין מילה כזאת באף ../images/Emo187.gif שיר שלהם... כמה שלא בדקתי, קראתי את המילים של השירים אחד אחד, פשוט אין!!!
אין מילה כזאת באף ../images/Emo187.gif שיר שלהם... כמה שלא בדקתי, קראתי את המילים של השירים אחד אחד, פשוט אין!!!
W WickeDevil New member 7/11/02 #22 גם טועה וגם עוברת על החוקים ../images/Emo60.gif יפה יפה אסור בתכלית האיסור לקרוא את המילים של השירים כי אז כל המשחק לא שווה! ואגב...יש כזאת מילה, אולי יש שיר שאת לא מכירה ?
גם טועה וגם עוברת על החוקים ../images/Emo60.gif יפה יפה אסור בתכלית האיסור לקרוא את המילים של השירים כי אז כל המשחק לא שווה! ואגב...יש כזאת מילה, אולי יש שיר שאת לא מכירה ?
T TCgirl New member 7/11/02 #23 אולי... זה כולל ../images/Emo187.gif שירים שהם חידשו? ודרך אגב - רק אחרי ששרתי כל שיר שאני מכירה ולא מצאתי מילה people רק אז פתחתי את הספרון של הדיסק...
אולי... זה כולל ../images/Emo187.gif שירים שהם חידשו? ודרך אגב - רק אחרי ששרתי כל שיר שאני מכירה ולא מצאתי מילה people רק אז פתחתי את הספרון של הדיסק...
W WickeDevil New member 8/11/02 #24 התקלתי אתכם הא? ../images/Emo60.gif ידעתי שזה קשה יאללה כל המעריצים להתחיל לחפש! (אולי זה בגלל שכמה פעמים לא קראתם הודעות שלי ?)
התקלתי אתכם הא? ../images/Emo60.gif ידעתי שזה קשה יאללה כל המעריצים להתחיל לחפש! (אולי זה בגלל שכמה פעמים לא קראתם הודעות שלי ?)
T TCgirl New member 8/11/02 #25 אם זה גרסאות כיסוי אז... ../images/Emo187.gif Gaily they ring while people sing מתוך Carol ofthe bell המילה הבאה (בהנחה שאני צודקת): wait
אם זה גרסאות כיסוי אז... ../images/Emo187.gif Gaily they ring while people sing מתוך Carol ofthe bell המילה הבאה (בהנחה שאני צודקת): wait