אוקיי בואו נשחק משחקון קטן

אוקיי בואו נשחק משחקון קטן ../images/Emo103.gif

תיראו אני שמה תמונה כלשהי של בראד ..ואז אומרת נגיד אני רוצה תמונה של בראד עם חולצה אדומה ..ואז מישהו שם תמונה כזו אם יש לו ומבקש נגיד תמונה של בראד עם ג'ינס וכאלו דברים :) אז אני שמה עכשיו סתם תמונה ואני רוצה: תמונה של בראד בחולצה לבנה וג'ינס :)

ה אורחת

New member
תמונה של בראד עם חולצה לבנה וג'ינס

טוב אז יש לו ג'קט חום מלמעלה אבל כמו שביקשת חולצה לבנה וג'ינס דרך אגב זאת אמא שלו מימין, לא ממש דומים יותר דומה לאבא

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifאוקיי..

הנה תמונה של בראד.. ואני מבקשת תמונה עדכנית של בראד עם שיער קצוץ..

ה אורחת

New member
בראד עם שיער קצוץ, מעודכן! ../images/Emo13.gif

זה מהסרט החדש שייצא בקרוב Mr & Mrs Smith ממה שקראתי יש למה לצפות
אה אני רוצה תמונה של בראד (אולי זה קצת קשה) בתור תינוק *אוווו איזה תינוק חמוד ושמן הוא היה!!!! מתוקיייי לאכול אותו!!!!*.......

ה אורחת

New member
זה היה קשה!!!!!!......

וואו בסוף מצאתי משו סתכלו טוב זה כחול! אה ויש כאן עוד מלא קומבינציות, אבל הכי טובה זו הראשונה!

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifמושלם בגופיה כחולה../images/Emo99.gif

אמאאאאאאא איזה מושלםםםםםם
אני רוצה תמונה יפה של בראד שיש עלייה מין כתובת כזאת שכתוב: gettyimages אתם בטוח מבינים על מה אני מדברת זה תמונות כאלו באיכות מעולה שלו..

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifהיא ביקשה גופיה כחולה

לא סתאם גופיות..

ה אורחת

New member
אני יודעת אם תלחצי על התמונות...

להגדלה, תראי שכתבתי שהוספתי אותן סתם! בתגובה לתמונה, חוץ מהראשונה תחת הכותרת "זה היה קשה" דרך אגב איפה מצאת את התמונה הזו?! ולמה את מתכוונת ב gettyimages?

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifממ..

היה לי את התמונה במחשב אני כבר לא זוכרת מאיפה
ו..gettyimages זה תמונות כמו התמונה הזאת
יש עוד מלא תמונות עם הכתובת הזאת.. וסורי בקשר לתמונות לא שמתי לב.. למה שכתבת. ://

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif :)

כן מעולה.. למרות שיש לי ת'תמונה הזאת אבל תודה ענקית בכל זאת
עכשיו תורך לבקש תמונה.. :]

ה אורחת

New member
חחחח אוקי, אני רוצה....

תמונה של בראד עם הלשון בחוץ! יהיה ממש טוב אם זה יהיה מSeven years in Tibet הוא ממש חמוד שהוא אומר שזאת בטח הדרך שלהם לומר שלום כזה בצחוק ואז מתחיל להוציא לשון מאה פעם, חמוווווווד

למעלה