אוקיי בואו נשחק משחקון קטן

ה אורחת

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif התמונות עם...

הארבעה ככבים הן שתי תמונות שונות פשוט התבלבלתי,.......

ה אורחת

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ה אורחת

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ה אורחת

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ה אורחת

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ה אורחת

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif|*

טוב זאת אחרונה בנתיים ואם אתם רוצים עוד כל מה שצריך זה רק לבקש, בה ביי

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo24.gifתודה..ענקית..

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תנו לי שנייה להרגע.. אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה OMGGGGGGGGGGG דיי איזה שלמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
ד"א.. אפשר להוריד את האירוח שלו בTRL מאיפשהו

ה אורחת

New member
אמממ אני לא יודעת אבל...

אולי אפשר לקנות ב ebay ואם את רוצה יש לי עוד תמונות,....... אה כן ומצאתי את אתר הבית של GettyImages ויש שם פווול תמונות של בראד

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifבאמת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אני נכנסתי לאתר ולא מצאתי שם תמונות שלו את יכולה לתת לי קישור
ואם יש לך עוד תמונות מTRL ובא לך לשים שימי בכייפ
תודה בכל זאת על כל התמונות..

ה אורחת

New member
אוווקי כנסי לכאן ../images/Emo13.gif

למטה יש לינק לאתר, תיכנסי בלינק למעלה (כבר בתוך האתר) על entertainment עכשיו בצד שמאל של המסך כתוב חיפוש לפי זמן הרי Date Created שם תפתחי ותבחרי ב Last 12 months ושימי לב שהקטגוריה מעל מכוונת על In Entertainment ומעל זה יש פס חיפוש ריק, שם תחפשי Brad Pitt או Brad Pitt TRL מה שאת רוצה למצוא לא משנה, וזה יימצא
עכשיו שימי לב אני בחרתי ב12 חודשים כי רציתי למצוא מידע על TRL אבל נאמר את רוצה מעודכן על בראד בלי שום קשר תבחרי בDate Created מה שמתאים לך ואל תשכחי לכתוב בפס חיפוש Brad Pitt או וואטאבר שאת רוצה ואם יש משו קיים בטווח זמן שתבחרי זה יימצא לך בלי בעיות, עכשיו אני חייבת ללכת לישון יש לי מחר עבודה מוקדם ב 5:30 בבוקר לילה טוב, אני מקווה שתיסתדרי נדבר מחר

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifאת פשוט ענקית..

אני כ"כ לא יודעת איך להודות לךךךךךך את פשוט גדולללללהההההההההההההההההההההההההההההההה תודה תודה תודהההההההההה אני לא אשכח לך את זה בחיים

ה אורחת

New member
וואווו! חחחחח......./images/Emo92.gif

אם ככה את שמחה מדבר כזה קטן, איך תגיבי למשו באמת משמעותי, חפיף האמת אני ממש שמחה שעזרתי, אם את רוצה עוד משו, לא משנה מה על תהססי לבקש

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifתודה מתוקה../images/Emo9.gif

עזרת לי הרבה..

ה אורחת

New member
אה ויש באתר שאני אתן לך למטה...

את הראיון מTRL להורדה................... בפיטסנטר multimedia שנייה
......

למעלה