אוקיי בנים... השאלה היומית שלי

quawax

New member
חחח לט קטנות בגיל

קטנות בגוף.. כמו הזמרת הזאת נוו מה השם שלה??? זאת ששרה את השיר Complicated היא שווה..... זה מזכיר לי בדיחה שחבר שלי סיפר לי... מה באסה כשיש לך חברה עם כוס חלק? שבבוקר אתה צריך לקחת אותה לגן

Ze Colmeia

New member
אמממ...

תמימה מתוקה, אבל במיטה שובבה

כל התמימות כאלה כמעט חחח רובן

גם כל הבתולות - הכי חמרניות שיש וולבנים שהם כבר לא בתולםי -חברה בתצולה שמתעקשת להשאר בתולה ווואי היא עושה להם תמוות.. חחחחחח מגיע להם!

בוא לא נלכלכך לא אמרתי את זה

פשוט ציינתי שחבר שלי (לשעבר
) לא היה בתול ונורא סבל ממני כשישנתי אצלו...... שלא נדבר על הכב"צ שהוא קיבל..... הוא גם אמר לי *מאמי אנחנו לא יכולים להתחרמן 24 שעות ביממה* (אוץ'!!!) וגם הוא ציין *דוגרי אני מבין אותך אם אני הייתי בתול לא הייתי מניח לך לרגע* טוב נו.. חחח אני לא חמה אש אני לא מחפשת זין אני סתם אומרת שאם יש לי מישהו וכיף לי איתו ואני מרגישה צורך עז להתחרמן איתו אז.... כן אני יכולה להיות איתו בלבדחמה אש.. :) מותר לי לא?

shualpower

New member
בטח מותר. ואפילו מומלץ ../images/Emo41.gif

כתבתי את זה כי אמרת שהבתולות הכי חרמניות. זה הכל

icy rain drop

New member
עכשיו, למה זה משפט לא נכון בבסיסו?

מה, מהרגע שמישהי מאבדת את בתוליה לדעת היא מאבדת גם נתח מהחשק המיני שלה?........ נשמע לי שטויות!! מה שכן, יש מלא בנים בתולים שמתים לשנות את המצב... מה שמביא אותי לסקר חדשש.... אבל זה כבר בהודעה חדשה!

כן תתפלאי אבל כן

כשאת בתולה זה לחתור למטרה הכי גדולה ואת תעשי הרבה דברים אם את לא רוצה לאבד תבתולים רק כדיי לספק תחשק ואת לא תרצי להפסיק.. אבל כשאת לא בתולה כבר אין לך למה לחתור ואחרי כמה זמן את פשוט עושה את זה גומרת וטוב נגמרה החרמנות הבתולות לעומת זאת נשארות חרמניות ומוכנות להמשיך הרבה זמן אחרי אז בעצם כן לבתולות יש הרבה חשק ובגלל שהחשק הזה בסוף של דבר לא מגיע לסיפוק החשק ממשיך וממשיך וממשיך וזה יכול להיות ממש כיף..

icy rain drop

New member
שוב, הנחה לא נכונה בבסיסה....

החשק לא פג עם קיום יחסים מלאים..... אני אישית לא גמרתי אף פעם מחדירה..... וגם לא נראה לי שזה יקרה.... וכדי שהחשק יגיע לסיפוק, לא צריך חדירה יש עוד כל מיני דברים את יודעת.... זו טעות לומר שאצל בתולות החשק לא מגיע לסיפוק ושאצל לא-בתולות כן.... (ואני ההוכחה למשפט הזה...)

למעלה