אני מת מת מת לבוא... אבל ממש... אני צריך שזה יהיה ערב... כאילו 6 לפחות... אני ירושלמי ואני גם בצבא אז זה קצת בעייתי... אני מעריץ מספר 1 וממש מטורף כבר על הפורום ואתם עליי אני יודע :O תנו לי את הצ'אנס? מקווה... :} |מתחנן|
רק לא 19! אבל שימו לב שהשעה חשובה לי... אם זה בעזריאלי אז לפני 6 לא מאמין שאוכל להגיע... אם לא תתחילו אותו מוקדם יכול להיות מדהים בשבילי :} גם ככה אתם לא לומדים יום אחרי אז...
"0 מגולשי הפורום כבר אישרו את הגעתם" כמה דברים: א. זה לא ממש מושך לדעת שאף אחד לא בא
עדיף שהיו שמים את זה בעמוד הראשי של תפוז ואז זה בכל זאת היית יכול לשקוע באשליות שמישהו שאתה מכיר בא ב. גם ככה כל פורום מארגן מפגש לעצמו! same same! ג. רק בגלל אבי כתבתי same same ולא סיים סיים. ריפסקט לעצמי
יש לי 2 שמות שאני משתמש בהם: לאונרדו החדש לאונרדו החדש מסרים בניק "לאונרדו החדש" נחסמתי משליחת מסרים ולכן עשיתי את "לאונרדו החדש מסרים" בשביל לשלוח ממנו מסרים... בגלל ששלחו לי המון מסרים לניק הקודם ולא יכולתי להחזיר אז החלטתי להיות רוב הזמן עם השני בשביל שכאשר ישלחו לי אליו מסרים אוכל להחזיר בלי בעיה... גמר חתימה טובה....