אוקיי הסכמנו על מפגש

omrimayo

New member
בחייאת העולם שלכם ב-20 לחודש? צבא!

אני מת מת מת לבוא... אבל ממש... :( אני צריך שזה יהיה ערב... כאילו 6 לפחות... אני ירושלמי ואני גם בצבא אז זה קצת בעייתי... אני מעריץ מספר 1 וממש מטורף כבר על הפורום ואתם עליי אני יודע :O תנו לי את הצ'אנס? :( מקווה... :} |מתחנן|

omrimayo

New member
גם 23 פנאן בשבילי שאני חושב על זה.

רק לא 19! אבל שימו לב שהשעה חשובה לי... אם זה בעזריאלי אז לפני 6 לא מאמין שאוכל להגיע... אם לא תתחילו אותו מוקדם יכול להיות מדהים בשבילי :} גם ככה אתם לא לומדים יום אחרי אז...

aviGODFATHER

New member
אחרי 6 אבל גם לא יותר מדי מאוחר...

לחזור לבד בלילה ברכבות ואוטובוסים זה סיוט

omrimayo

New member
אפילו ב-5 תתחילו...

אני אצטרף שעה אחרי. עד 9-10 ויאללה בית... אפשרי נראה לי, בפורום שלי היינו עושים מפגשים עד השעות האלו תמיד...

Broken Wings1

New member
ואו :)

אז כנראה לא הייתי פה הרבה זמן. אה, נדמה לי שכל תאריך שיבחר בסדר מבחינתי. אז אולי אבוא, למרות שאני לא מכירה פה אישית אף אחד :)

MarishA M

New member
ממ ד"א ב-20 יש את המפגש של תפוז

בכיכר רבין.. נו של הפרוייקט "המקלדת".. יש לכם מושג על מה אני מדברת??

חחח ראיתם את הזה של המקלדת?

"0 מגולשי הפורום כבר אישרו את הגעתם" כמה דברים: א. זה לא ממש מושך לדעת שאף אחד לא בא
עדיף שהיו שמים את זה בעמוד הראשי של תפוז ואז זה בכל זאת היית יכול לשקוע באשליות שמישהו שאתה מכיר בא ב. גם ככה כל פורום מארגן מפגש לעצמו! same same! ג. רק בגלל אבי כתבתי same same ולא סיים סיים. ריפסקט לעצמי

רק ב23....בלי בר אין מפגש!

בלי קשר אני מעדיף את ה23 כי יש עוד כמה מפגשים באותו יום... אבל תודו שמפגש פורום בלי בר הוא לא מפגש! נקווה שנוכל בסופו של דבר לבצע אותו ב23....

לא בדיוק....

יש לי 2 שמות שאני משתמש בהם: לאונרדו החדש לאונרדו החדש מסרים בניק "לאונרדו החדש" נחסמתי משליחת מסרים ולכן עשיתי את "לאונרדו החדש מסרים" בשביל לשלוח ממנו מסרים... בגלל ששלחו לי המון מסרים לניק הקודם ולא יכולתי להחזיר אז החלטתי להיות רוב הזמן עם השני בשביל שכאשר ישלחו לי אליו מסרים אוכל להחזיר בלי בעיה... גמר חתימה טובה....

למעלה