קבלו אותה ../images/Emo3.gif
אני חדשה.. כן כן! פעם חשבתי לבקש מתפוז להקים פורום כזה אבל לא היה לי כוח! אז יש פורום גם בלעדיי ^^ אני שמחה קבלו אותי במחיאות כפיים חזקות שם : שאיה ^-^ גיל : 14 (+) עיר: תל אביב גובה : אז באמת חשוב?! 1.64 צבע עיניים : חומות צבע שיער: חום
משעממת שכמותי אבל זה באמת לא חשוב מוטו: הרבה מוטואים... כמה בחתימה (האהובים) ו: "הנני נשבעת שאני מחפשת צרות", "קל בחיים קשה במוות", "אני לא מאמינה בקסם! זה כמו הירח, אני לא אאמין בו עד שאני אראה אותו", "כולנו שווים אבל יש כאלה ששווים יותר
" סרט אהוב: אין יל מושג, סאקורה וה"פ... אה והמסע המופלא.. וסרטי דיסני כמובן (וזה הכל סרט אחד כן
) סדרת טלויזיה אהובה : סאקורה ^-^ מאוד אוהבת את זה!! כל גיבורי האל למינהם כי אני מושפעת מאחי מגיל קטן עם קומיקסים ו.. דרגון בול זי וכוכב נולד *אני מודעת לזה שאני מוזרה* להקות אהובות: הוא לא להקה אבל אני אוהבת אותו: יוני בלוך!!!!
היהודים, שייגעצ, הדורבנים, מוניקה סקס, משינה.. ועוד כמה אין תמונה.. וירוסים במחשב
וקצת בכלל: אוהבת מאוד את שייגעצ וכן, יש לי רק דיסק אחד את החדש.. ראיתי אותם בערוץ 24 והתאהבתי.. בעיקר את השיר אינטרקום השיר האהוב עליי אצלם.. אני אוהבת לקרוא הארי פוטר ולראות סאקורה ואני משתתפת בפורומים הארי פוטר הספר 160 למרות שהוא מתדרדר ו-972 סאקורה.. ^_- ואני זיינת שכל אז אני אפסיק... ובקיצור שלום *צומי צומי צומי
*