אוקיי זה פורום יחסית חדש אז..

אוקיי זה פורום יחסית חדש אז..

חשבתי שנעשה שירשור הכירות .. שם : גיל : עיר: גובה : צבע עיניים : צבע שיער: מוטו : סרט אהוב : סדרת טלויזיה אהובה : להקות אהובות : תמונה ( אם רוצים )

אני אתחיל

שם : דניאל גיל :15 עיר : רמת גן \ הוד השרון גובה : 1.72 צבע עיניים: חום צבע שיער: משונה ... זה בחלק בלונדיני בחלק חום כהה ובחלק חום בהיר מוטו : אין סרט אהוב : יש מלאאא אבל בינתיים אפקט הפרפר סדרת טלויזיה: מופע שנות השבעים להקות : אוו יש מלא אז ככה : שייגעצ , היהודים, מוניקה סקס, משינה, נירוונה, פינק פלויד, אביב גפן ,קווין, גאנז אנד רוזס תמונה : עדיף שלא אני מכוערת אולי בהמשך ...

Lifes Music

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

שם : בן גיל : 15 עיר: נס ציונה גובה : 1.56
צבע עיניים :חום צבע שיער: מחומצן מוטו : העולם הזה מסריח מניו יורק ועד רפיח סרט אהוב : פורסט גאמפ, המג'סטיק , ג'קאס סדרת טלויזיה אהובה : כל הריאלטי חוץ מהברבור להקות אהובות : שייגעצ,מוניקה סקס, אביב גפן, היהודים, משינה, בלינק 182

Lifes Music

New member
יש של חיל האוויר

חיל הים וחיל החימוש......... הולכים מבחירה כדי ללמוד מקצוע.....

ואיי נכון נזכרתי...

חח לפני כמה שנים תמיד שלחו לי פרוספקטים של הבית ספר חחח

שטיצה

New member
שאלון היכרות :]

שם : דניאל
עיר: רמת גן
גובה : 163 ס"מ
צבע עיניים : חום כהה
צבע שיער: צבוע לשחור
מוטו : אין
סרט אהוב : נפלאות התבונה/ארמגדון/קיל ביל
סדרת טלויזיה אהובה : הסניגור ורוזוול
להקות אהובות : שייגעצ, אוונסנס, לינקין פארק, בוטן מתוק בקרקס ושוטי הנבואה
תמונה ( אם רוצים ) חח לא

קבלו אותה ../images/Emo3.gif

אני חדשה.. כן כן! פעם חשבתי לבקש מתפוז להקים פורום כזה אבל לא היה לי כוח! אז יש פורום גם בלעדיי ^^ אני שמחה קבלו אותי במחיאות כפיים חזקות שם : שאיה ^-^ גיל : 14 (+) עיר: תל אביב גובה : אז באמת חשוב?! 1.64 צבע עיניים : חומות צבע שיער: חום
משעממת שכמותי אבל זה באמת לא חשוב מוטו: הרבה מוטואים... כמה בחתימה (האהובים) ו: "הנני נשבעת שאני מחפשת צרות", "קל בחיים קשה במוות", "אני לא מאמינה בקסם! זה כמו הירח, אני לא אאמין בו עד שאני אראה אותו", "כולנו שווים אבל יש כאלה ששווים יותר
" סרט אהוב: אין יל מושג, סאקורה וה"פ... אה והמסע המופלא.. וסרטי דיסני כמובן (וזה הכל סרט אחד כן
) סדרת טלויזיה אהובה : סאקורה ^-^ מאוד אוהבת את זה!! כל גיבורי האל למינהם כי אני מושפעת מאחי מגיל קטן עם קומיקסים ו.. דרגון בול זי וכוכב נולד *אני מודעת לזה שאני מוזרה* להקות אהובות: הוא לא להקה אבל אני אוהבת אותו: יוני בלוך!!!!
היהודים, שייגעצ, הדורבנים, מוניקה סקס, משינה.. ועוד כמה אין תמונה.. וירוסים במחשב :p וקצת בכלל: אוהבת מאוד את שייגעצ וכן, יש לי רק דיסק אחד את החדש.. ראיתי אותם בערוץ 24 והתאהבתי.. בעיקר את השיר אינטרקום השיר האהוב עליי אצלם.. אני אוהבת לקרוא הארי פוטר ולראות סאקורה ואני משתתפת בפורומים הארי פוטר הספר 160 למרות שהוא מתדרדר ו-972 סאקורה.. ^_- ואני זיינת שכל אז אני אפסיק... ובקיצור שלום *צומי צומי צומי
*

ושחכתי להקות שהזכירו לי

בוטן מטוק בקרקס, מיוז ובלינק 182 (בעיקר אול זה שמאל סינקס)

../images/Emo9.gif יש כבר... אבל בכיף... אני!../images/Emo9.gif

שם :ניצן
עיר:ג'רוזלם סיטי
גובה :אין לי מושגגגג
צבע עיניים :חום...
צבע שיער:
מוטו :"לחגוג את החיים זו הדרך לשרוד"
סרט אהוב :"בלוז לחופש הגדול", "קלרה הקדושה","hair"
סדרת טלויזיה אהובה :מופע שנות השבעים, מכושפות, חברים, סקס והעיר הגדולה... אתם יודעים...
להקות אהובות :שאני-לא-אתחיל-!-
ותמונה בכיף... קישור...

אני. חחחחחח

שם : איילת גיל : 17 פלוס עיר: ישוב- גבעת זאב גובה : אמממ חחח 1.56 צבע עיניים : חופ צבע שיער: אממ כרגע? או מקורי? כרגע זה חום אדמדם. מוטו: תמיד להסתכל על חצי הכוס המלאה. ואם אין חצי אז לחפש רבע. סרט אהוב: "חומות של תקווה" סדרת טלויזיה אהובה: משפחת סימפסון להקות אהובות: יש הרבה. חחח שייגעצ?

תשובות../images/Emo3.gif

שם:בטי
עיר:תל אביב
גובה:1.70 אולי...
צבע עיניים:דבש
צבע שיער:שטני
מוטו:קח אותו לאט את הזמן העולם עוד יחכה בחוץ...
סרט אהוב:שרק,הארי פוטר,גלדיאטור,הסרטים של ג'ים קארי
סדרת טלויזיה אהובה:חברים,שנות ה-70,אפקט הפחד,סאות'פארק
להקות אהובות:בלינק 182,סאם 41,גרין דיי,AFI,CKY,שייגעצ,משינה,סיסטם ועוד מלא...
תמונה ( אם רוצים )אין...

darkman 36

New member
אני ><

שם : אור
עיר: נהריה
גובה : 163
צבע עיניים : ירוק-חום
צבע שיער: חום כהה
מוטו : קארפה דיאם, חשיבה לוגית תוביל אותך מ-A ל-B, הדמיון יוביל אותך לכל מקום.
סרט אהוב : מטריקס הראשון.
סדרת טלויזיה אהובה : חברים, סימפסונס..
להקות אהובות : היהודים, Pantera, שוטי הנבואה, Nirvana, משינה ושייגעצ כמובן.

Hezi The One

New member
אממ אני...

אני חדש אז זה מתאים... שם :חזי סידון גיל :14 עיר:רמת גן גובה :1.71 מ' (וזה לא סופי אבל!!!) צבע עיניים :כחול צבע שיער:בלונדיני מוטו :"if you can't hit them join them" סרט אהוב :אמריקן פאי כל ה-3 סדרת טלויזיה אהובה : מכושפות זה ברור!!! אה וגם בולי איש השלג :) להקות אהובות :שייגעצ,היהודים,אוונסנס

למעלה