אוקיי זה פורום יחסית חדש אז..

אמרתי לך שאתה מרי סואי ../images/Emo4.gif

חזיייייייייייייייייייייי
YOUR WELLCOME

Hezi The One

New member
לאאאאאאאאא

זה בזכות מוריה.... HIT!!! זה עם אתה לא יכול להרביץ להם תצטרף אליהם... יואווווו התגעגעתי!!!!!!

אנט!? מסוממת יקרה שלייייי ^_______^

מה שלומך?!?!? לא ידעתי שאת פה
לי את לא כותבת שלום
נעלבתי

L i l A L o

New member
שלומי מצויין, ואני לא מסוממת../images/Emo46.gif

המממ ואני אל אורמת שלום לאף אחד
כזו אני, נחמדה

את כן מסוממת! זה בגנים ../images/Emo6.gif

ולך יש גנים של מסוממת!
ואני לא אף אחד! אני שאיה! אני אלוהים! תהללי אותי ותאמרי לי שלום

who is this

New member
עכשיו תורי!!!

שם : עומר נורי גיל : 16 עיר: ישוב שקד גובה : לא יודע צבע עיניים : שחור צבע שיער: שחור מוטו : אשי באמונתו יחיה סרט אהוב : כופר עם מל גיבסון סדרת טלויזיה אהובה : חברים להקות אהובות : שייגעצ, היהודים, מוניקה סקס, גאנס נ' רוזס, מטאליקה ועוד רבות וטובות תמונה ( אם רוצים ) עדיף שלא..

../images/Emo60.gif

שם:הדר גיל:15 עיר: תל אביב גובה: 1.67 צבע עיניים: חום כהה צבע שיער:שחור מוטו:תן חיוך-הכל לטובה סרט אהוב:כל פעם זה משהו אחר... סדרת טלויזיה אהובה:השיר שלנו להקות אהובות:שייגעצ,משינה,היהודים...

המ

שם : הילה גיל : 16 עיר: טבריה גובה : 161 צבע עיניים : ירוק צבע שיער: שטני - בלונדיני מוטו : מה סרט אהוב : יש המון סדרת טלויזיה אהובה : כנ"ל להקות אהובות : אוונסנס תמונה ( אם רוצים ) אמ:|

¥EleVatioN¥

New member
נמ נמנ מ../images/Emo129.gif

שם: אורלע (אורלי) גיל:16 (וחצי החודש ^^) עיר: אשדוד גובה: 163, קצת יותר אני חושבת צבע עיניים: חום צבע שיער: שטני כזה עם נטיה לבלונד.. אע אני כבר לאדעת
מוטו: הכל קורה לטובה, חיה ותן לחיות סרט אהוב: טומבריידר (אחד יותר מהשני
), השער התשיעי, לקחת חיים, אספן העצמות, אעעעע מה עוד...לאדעת לאזוכרת. אע שודדי הקריביים! סדרת טלויזיה אהובה: שנות ה-70, מכושפות, מרוץ לאתמול, אנג'ל, מלקולם באמצע, מק22 ועוד כאלה

¥EleVatioN¥

New member
אע להקות..../images/Emo129.gif

שייגעצ, פאנקייק, גאנס נ רוזס, גוד שארלוט כמובן
, לוסט פרופטס, ברנד ניו, CKY, HIM, היהודים, בלינק 182, ועוד ועוד

dana6665

New member
Me :)

שם
דנה גיל
עוד מעט 17 (ארבעה חודשים אבל נגיד
) עיר
רעננה גובה
1.70 צבע עיניים
שחור צבע שיער
חום מוטו
"אדם באמונתו יחיה"!, "רצונו של אדם- שיילך לעזאזל" :) סרט אהוב
נישואים פיקטיביים, מקס ומוריס וכל הסרטים של יצפאן.. :) וגם יעד סופי 1.. סדרת טלוויזיה אהובה
י---צ---פ---א---ן! להקות אהובות
שייגעצ אוף קורס! ומשינההה =) תמונה
זה כבר באייסי או משו.. :)

innervision

New member
מממ....

שם: אמיר. גיל: 16. עיר: רמת השרון. גובה: נמוך, מטר שישים וקצת... לא זוכר בדיוק... צבע עיניים: חום חרא. מוטו: אין. סרט אהוב: לא רואה סרטים. סדרת טלויזיה אהובה: בעיקרון, כל מה שיש בערוץ 3, חוץ משכנים שכנים וכל הטלנבולות הארגנטינאיות\אוסטרליות המשעממות האלה. להקות אהובות: אה... אין ממש להקה שאני מתחבר אליה יותר מהכל... ותמונה: תמונה מוזרה שצולמה אצל חבר שלי אחרי שהיינו ערים כל הלילה ועשינו שטויות, בבוקר היינו מסטולים כולם מעייפות וחבר שלי התחיל לצלם אותנו.

למעלה