אוקיי, חתימה חדשה.

ויימס

New member
אוקיי, חתימה חדשה.

מי אני ומה שמי?

ויימס

New member
לא זכור לי שהן אמרו את זה...

אם כי, עכשיו כשאני חושבת על זה, מתאים לנני להגיד את זה. הא, אפ'חד עדיין לא ענה!
תחשבו, תחשבו.

Maladict

New member
אולי זה היה...

וטינארי בזמן הוא ישב בכלא בשומרים שומרים?

ויימס

New member
לא, לא וטינארי.

זה מוכר לך מאיזשהו מקום או שאתה סתם מנחש?

Maladict

New member
זה מוכר לי

אבל אני לא זוכר מאיפה כבר מזמן לא קראתי את פראצ'ט בעברית

ויימס

New member
מישהו כאן חייב לדעת...

זה מספר שאני יודעת בוודאות שלפחות 3-4 אנשים פה (חוץ ממני, כן?) אוהב, וכנראה שחלקם גם קראו לא מזמן, אז כל מי שזה מוכר לו שיפשפש בזכרונו, זה תרגיל טוב לחיזוק התאים האפורים!

ויימס

New member
שואב אבק ודואג לא לשים אותו בחדר

בצבע טורקיז, כי זה פשוט מ ז ע ז ע !!!

Maladict

New member
ויימס

להתחתן איתך היתה בהחלט אחת ההחלטות היותר טובות שעשיתי בחיים שלי:)

limilu

New member
אני יודעת!

זה ממורט נראה לי, ונכון שבפעם הראשונה שמורט צריך להרוג מישהו בלי מוות, אז הוא בא למכשפה הזאת, והיא אומרת את זה, נראה לי.... עזבו, לא משנה...

Athaclena

New member
אממממממממממ

איש הקציר? שהקוסם-שאמור-למות-אבל-נהפך-לזומבי אומר אולי? ניחוש שלי לפחות. ואם שמתם לב שנעלמתי, אז הנה חזרתי. אבל כרגע זה רק כדי להגיד שחזרתי ושום דבר נוסף (המיטה קוראת לי). לא יודעת מתי יצא לי אבל בקרוב אני אכתוב עוד הודעות. לילה טוב!

The Mad Hatter

New member
זה נשמע כמו משהו מ"מורט".

אבל מכיוון שהחתימה הקודמת שלך היתה מ"מורט" אני כבר לא בטוחה. זה גם נשמע כמו משפט שנאמר על ידי סתמרוח. המ. זה נשמע כמו הרבה דברים, למען האמת. >_< זה נשמע מאד מוכר, בכל מקרה..P:

../images/Emo29.gif היש ברור מזה?

פירמידות, הרוח של אבא של טפיק, כשדיוס פותח את הסרקופג שלו כדי לבדוק אם פטראסי מתחבאת שם. עוד שאלות? :)

The Mad Hatter

New member
פששש...

* טוב. אם זה נכון, לפחות יש לי תירוץ. אף פעם לא הייתי מסוגלת לסיים את "פירמידות". P:

ויימס

New member
טינג טינג טינג!!! ../images/Emo62.gif

יפה!! סוף סוף! ואל תגיד 'היש ברור', עובדה שאפ'חד לא ידע. אבל זה היה מוכר לכולם מאיפה שהוא והם פשוט לא הצליחו להיזכר מאיפה, הממ..? זה מה שקורה כשנרדמים באמצע הספר. ועכשיו אני צריכה לחשוב על חתימה חדשה.

keynant

New member
אין לי כח להחליף חתימה, אז קחו...

משפט וזהו... קצת קשה נראה לי, תנסו... until a stranger came from afar, crying out in a loud voice, and he cried, woe, woe. ועוד אחד: and those who said, perhaps not all things, were cruely laughed at, and prodded.

Athaclena

New member
השני מוכר לי...

truckers, מתוך הספר הקדוש שלהם, לא? ורגע אחד... גם הראשון משם. נכון?

ויימס

New member
טוב, זה לא חוכמה להגיד שזה משם

אחרי שהיא כבר אמרה, נכון..? אבל אני ידעתי ישר כשראיתי את המשפט הראשון. את המשפט השני אני לא כל כך זוכרת, מאיזה קטע הוא?

למעלה