אוקיי, חתימה חדשה.

keynant

New member
יפה מאוד נטע ואט..אטחל..נו, מעלייך.

זאת שפתרה ראשונה...חברה, מה זה כל הכינוים האלה???

ויימס

New member
פשוט תקרא לה 'רחל'.

אני מסרבת. רחל זה שם של סבתות בנות 70. אפשר לקרוא לך רחלי? או חלי? להפוך אותך לערסית?

Athaclena

New member
יש לי משהו מוזר עם כינויים

אני מעדיפה שיקראו לי רחל אבל כנראה שאף אחד לא מסכים איתי, ואני עונה לכל כינוי באשר הוא. מורות קראו לי רחלי, ידידים קוראים לי רייצ'ל (כמו באנגלית) או אפילו רשל (כמו בצרפתית), האחים שלי התחילו לקרוא לי sis ווריאציות שונות, וההורים שלי הצטרפו. באמת נראה לי שרחל זה השם הכי פחות נפוץ שלי. השמות היותר מופרעים זה גבינה צהובה (באנגלית. זה התפתח בצורה אבולוציונית מרחל, אל תשאלו), זוגזר/זוג-גזר (שזה נשמע שם נורא פראצ'טי אבל היה הרבה לפני שקראתי אותו, וזה כינוי לי ולאח שלי) ומכסחת-דשא, אבל זה היה יותר בדיחה מאשר כינוי. ואפ'חד לא קורא לי ככה כבר... אז בקיצור, תמציאו איזה כינוי שבא לכם, תויעו לי שהכוונה אליי (אם זה לא ברור) ואני אענה...

ויימס

New member
מכסחת דשא מצא חן בעיני הכי.

הכינויים שלי: רקטה, פינצטה, מופלטע, נט, פלט, הגרנד קנל, מתיתיהו (רובם ככולם הומצאו על ידי אחותי). הכינויים שאני המצאתי לה: ניץ, ניצנץ, צנצנת, פליץ, פליצקריג, הפליצקרייה של פליץ (כן, זה הולך ומסתבך). האחות השנייה שלי שלא הוזכרה בפורום עד כה, עקב היותה בלתי מעניינת בעליל: הארנבה. כינויים להורים שלנו: ריקרק (אמא שלי), תרנגול גדול (אבא שלי). כינויים לחיות הבית: מפלצות קטנות, שני חתולים שמנים, מר פרוותי, ג'קולה, לארס הערס, ו: כ-לב!!! (אבל צריך להגיד את זה בדיוק 'כ-לב!!!')

keynant

New member
כן, זה כמו שכמעט אפחד לא קורא לי...

קינן... שמות: קיני, קני, נניקה, קיי, עבד, כושי, כושי עבד, כושי עבד מסריח(כל צירוף..), ירחי(צלקת על הראש...צורה של ירח), סיסקו(אין לי מושג..) והכי מופרך: יוקנעם... רחל-זה הזכיר לי את המשפט האחרון שאמרת.."רק תגידו לי לפני..": הייתי בהופעה בתור עובד במה, ואחד הטכנאים שאל אותי איך קוראים לי...אמרתי לו שקוראים לי קינן, אבל שיקרא לי איך שבא לו...אחרי חצי שעה אני שומע מישהו מאחוריי צועק "יקנעם!! יקנעם!!" שמלווה בכאפה על הראש שלי, כי לא עניתי...

keynant

New member
ואני יכול להגיד שהוא היה איפשהו חוץ

מבגנב הזמן...אני יכול להישבע שכבר ראיתי אותו, ולא קראתי בכלל את גנב הזמן...איך מצאתי? גיגלתי אותו...

ויימס

New member
באור מופלא טרימון אמר משהו דומה,

אבל זה לא זה. זה אפילו לא נשמע לי מוכר, אז אני מניחה שזה ספר שבכלל לא קראתי. שזה אומר שזה ספר שיצא אחרי Interesting Times, או שזה Men at Arms או Small Gods. האם צדקתי בהנחותיי?

keynant

New member
זה מגנב הזמן...אין לי עדיין מושג...

איך אני יודע את זה, כי לא קראתי אף פעם את הספר...

ויימס

New member
לא לזה התכוונתי!!!

מאיזה קטע, באלו נסיבות מי אמר למי ובאיזה הקשר!

למעלה