אוקיי, יש יזמה...

*זינה*

New member
אוקיי, יש יזמה... ../images/Emo13.gif

לכל מי שנכלל בקבוצה ההיא שערכה את שני הכנסים של זינה בארץ: מה צריך כדיי לארגן כנס? אל מי צריך לפנות? מה לעשות??
נא לא לפתח עדיין תקוות, זה הכל בגדר רעיון בלבד.

stephanie w:p

New member
אין לי מושג למי אפשר לפנות

אבל בטח אלעד יודע. אם אני יכולה לעזור במשהו אז בשמחה

Ponchu

New member
אהמ...בתור חלק מהקבוצה שאירגנה..

את שני הכנסים הקודמים לא נראה לי שזה רעיון מעשי. כן, עם כל הקשיים והבעיות הכספיות אפשר להביא לכאן את אחד השחקנים מהסדרה (יש כאלה שאפילו היו מתלהבים...כי בכל זאת, לבקר בישראל) אבל באופן עקרוני...פשוט אין לך ביקוש. אם את זוכרת, בכנס האחרון גור הודיע שיש אפשרות שייערך עוד אירוע בהשתתפות הדסון לייק, אבל הרעיון ירד מהפרק אחרי שהבנו שאין סיכוי לגייס כמות מספקת של אנשים לכסות את ההוצאות. כלומר, אם נמנה את הסכנות - 1. עולה המון כסף להביא שחקנים לארץ (טיסה, מלון, מלווים, פעילויות וזה עוד בהתחשב בכך שהם מוכנים לבוא בחינם בשביל הצדקה) ולא בטוח שתצליחי לכסות את זה. 2. הביקוש לסדרה הולך וקטן, במיוחד עכשיו שאין שום עונה שמשודרת בערוצים כללים (ולחצי מעם ישראל אין את "ביפ"). אם אין סדרה, קהל המעריצים הולך ומצטמצם...בהתחשב בכך שתצטרכי לבקש יחסית הרבה כסף מכל אחד...עוד פחות יבואו. 3.במידה וכן יאורגן כנס עם מספיק מעריצים, סביר להניח שלא כמו בחו"ל רוב הזינאים כאן הם יחסית צעירים (אפשר היה לראות את זה בכנסים) ותהיה לנו בעיית שפה... (וכן כן, אני יודעת שכולם כאן יודעים אנגלית, וכולם רואים את הפרקים בסטאר והיי, אני התחלתי לראות את הסדרה הזאת כשהייתי ממש ממש צעירה...אבל כשעומד שחקן על הבמה ומנסה לתחקר איזה מעריץ מסכן שנשמתו כמעט פורחת מקרבו מרוב בהלה....גם האנגלית שיודעים נעלמת לה פתאום). אלה הבעיות העיקריות... ואני לא מנסה לרפות את ידייך. האלים יודעים שהייתי מאושרת לראות שוב את הדסון, או כל שחקן או שחקנית אחרת שהיו מוכנים לבוא בשבילנו. אבל כרגע לדעתי...האופציה היחידה לראות אותם היא לנסוע ללונדון, שם אפשר לדבר להצטלם לקנות מיליון ואחד חפצים מהסדרה ולהנות מטיול לחו"ל באותה הזדמנות...:) רונה

Dafi the Mighty

New member
אני לא יודעת אם הכוונה הייתה

להביא שחקן. נראה לי שהכוונה בלארגן כנס זה להיפגש...

*זינה*

New member
תודה, אבל...

לא התכוונתי לעשות כנס כזה גדול עם שחקן וכו´... לצערי אני מודעת למצב (עד כמה שאני יכולה) אז לא תכננתי ללכת כ"כ רחוק... התכוונתי לנסות לארגן כנס כמו אלו שהיו, למעריצים בארץ - אני חושבת שיש מספיק, ולא רק מהפורום. מה גם שלפי מה שראיתי דווקא העלו פה את הנושא. את יודעת למה אני מתכוונת - כנס עם הקרנת פרקים ומכירות וכו´. אני מבינה שאנשים עלולים לאבד את הלשון בפגישה עם שחקנ/ית, ואני מאד מאד מקווה שזה לא יקרה לי שמה בלונדון...
אולי אני צעירה מידיי בכדיי לארגן דבר כזה, ובטוח יש צדדים שאני לא רואה, אבל אני רק מנסה להצית את הפתיל. תודה בכל מקרה, ואני עדיין מחכה לתגובות.

*זינה*

New member
בכנסים הקודמים לא התארחו שחקנים...

אבל כן היו הקרנות פרקים, מכירות, תחרויות, צחוקים, חרבות והכי חשוב - מפגש מעריצים.
זה מה שאני רוצה! ואני לא יודעת איך להתחיל. אז נכון, ייקח זמן, ייקח אנרגיות, ויעלה כסף, אבל זה שווה את זה.

או, תראו מי צצה לה פתאום!

רק אמרו "כנס" וקיבלת דחף פתאומי ולא מוסבר להכנס לפורום?

LLRO

New member
גם אני חשבתי על זה

חשבתי על משהו קטן, בלי שחקנים ודברים כאלה, רק מפגש של המעריצים, להקרין כמה פרקים על מסך גדול, אולי מכירה של חולצות וכובעים. לא יותר מזה. בכל מקרה, היוזמה ברוכה ואם את צריכה איזשהי עזרה, בכל דבר, את יכולה לפנות אליי, אני ישמח לעזור.

*זינה*

New member
טוב, יש לי כמה דברים להגיד. ../images/Emo13.gif

אני לא מתכוונת לשבת בחיבוק ידיים ולחכות שהמשיח יגיע ויארגן לנו כנס. יש לי כמה שאלות אל כל חברי הפורום, ואני מבקשת באמת, שכולכם תשתדלו לענות: 1. מה הייתם רוצים שיהיה בכנס? לגבי: מכירות, הקרנות פרקים, תחרויות, וכל מה שבא לכם. 2. באיזה מקום הייתם מעדיפים לערוך כנס? צפון, דרום, או ת"א כמו בפעמיים הקודמות... (טוב סליחה רמת גן ות"א...) 3. כמה הייתם משלמים עבור כנס? קחו בחשבון שזה סתם משהו חובבני. 4. הייתם באים לכנס כזה? מקווה שתשתפו פעולה.
וכמה שאלות לאלו שיודעים לארגן: 1. איפה מחפשים מקום לקיים בו את הכנס? כמו בניין אקי"ם למשל, או - לא יודעת, כל דבר! 2. אל מי צריך לפנות בהקשר הזה? 3. הקרנת פרקים - מה עם החוק? איך מקרינים פרקים בציבור ושיהיה באופן חוקי או האלים יודעים מה עשיתם שם? 4. איך נעשה הקטע של הקניות? (אתם יודעים - למכירות) ובכלל תשלומים? (מקום, זמן, וכו´.) אני לא מצליחה כרגע לחשוב על שומדבר אחר, ובטח אני מפספסת הרבה דברים, אבל היי, בשביל זה (גם) אתם כאן...
אז בבקשה - בואו נשתף פעולה, בואו ננסה לעשות משהו
שוב, נא לא לטפח תקוות. אני ילדה קטנה עם חלומות גדולים. נקווה לטוב, ובלי עזרתכם אי אפשר לעשות כלום. תודה מראש,
זינה.

shiRan WP

New member
טוב אז ככה:

1. כל הכבוד על היוזמה זינה 2. הייתי רוצה שיהיה- מכירות, תחרויות, והקרנת ברקים נבחרים מכל העונות 3. אני מעדיפה באזור המרכז (כדי שיהיה נוח לכולם) אולי.... אבל אני בעיקרון מחיפה 4. הייתי משלמת עד 200 אבל אם זה יהיה ממש שווה אז אולי יותר 5. אני לא הייתי בכנסים הקודמים ולכן אני לא כ"כ יודעת לארגן דברים כאלה אבל אם יש עזרה שלא קשורה לארגון אני ישמח לעזור
שירן

shiRan WP

New member
ברקים= פרקים../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif

Caeser

New member
לזינה!

קודם כל, כל הכבוד על היוזמה. מזמן לא היה כנס והשניים האחרונים היו באמת טובים, ואם יהיו פה אנשים שירצו עוד כנס אז אל תדאגי הדברים יתחילו לזוז מעצמם ויעזרו לארגן. בקשר לשאלות שלך: 1. הייתי רוצה שיהיה בכנס הקרנות פרקים נבחרים ומכירות פומביות. 2.עדיף לעשות באיזור המרכז-ת"א 3.את האמת הייתי משלם עד 60 ש"ח 4.בטח שהייתי בא לכנס כזה!!! 5. אין לי מושג איך לארגן אבל כדאי שאת הכנס תעשי שיהיה בחופש ולא בזמן לימודים נגיד כמו חופש סוכות. ואם את צריכה עזרה את בהחלט יכולה לפנות אליי!

LLRO

New member
תשובות

1.הייתי רוצה שיהיה בכנס מכירות פומביות, סתם דוכנים שאפשר לקנות בהם דברים של זינה ופרקים (לפי דעתי השניים האחרונים) על מסך גדול. 2. גם לדעתי איזור ת"א, גם כי הכי קל להגיע לשם וגם כי אני חושבת שיש שם את המקומות הכי טובים לכנס כזה. 3. בשביל כנס כזה לא היייתי משלמת יותר ממאה שקל. 4. ברור, אם יהיה כנס אני לא אפסיד אותו בחיים. ובקשר לעזרה, אני רצינית, כל מה שאת צריכה- אני פה, רק תבקשי. ועוד משהו, יש פתגם, שאני אישית מאוד מאמינה בו: " אין דבר העומד בפני הרצון" ואם את רוצה לארגן כנס, אני בטוחה שכל אחד כאן יסכים לעזור לך ואת תצליחי, את יודעת למה? כי זינה (תרתי משמע) תמיד מצליחה

shiRan WP

New member
גם אני מוכנה לעזור

בכל דבר ואם תקיימו מפגש כזה אני 100% יהיה שם! שוב אם צריך עזרה במשהו אני יותר ממוכנה לעזור

vampire1

New member
זינה ....

לדעתי כדאי שתדברי עם אלעד כי הוא מהחוברה ההיא שקוראת לעצמה "הקהילה הזינאית הישראלית" ואולי הם יסכימו להתאחד לכמה ימים ולנסות לארגן כנס בעזרת כולם, או שתשאלי אותו איך הם עבדו או איך הם חילקו את התפקידים בניהם ככה נעשה גם עכשיו.

LLRO

New member
יש לי רעיון

טוב, רובנו כבר הבהרנו שאנחנו מעוניינים בכנס- אז למה שלא נעשה אותו כולנו ביחד? זינה תהיה אחראית, היא זאת שתחליט בסוף את כל ההחלטות, אבל כולנו נעזור לה (כל מי שירצה כמובן). ככה לא תיפול כל האחריות על זינה וגם לא כל ההוצאות הכספיות אבל היא עדיין תהיה האחראית. דבר ראשון זינה צריכה להסכים, אם היא תסכים, מי מוכן לעזור? זינה, אני מקווה מאוד שההצעה הזאת תעזור ואם לא אז לפחות ניסיתי...

stephanie w:p

New member
כן גם אני בטוח יבוא

אני חושבת שכדאי למצוא דבר ראשון תאריך שיתאים לרוב כי הרבה נוסעים. אני בטוח יבוא ואם צריך עזרה אין בעיה שתפנו אלי. אני אנסה לברר על מקומות שאפשר לעשות בהם את הכנס באיזור תל אביב, אולם ספורט של בית ספר יכול להיות או משהו אחר, אם כן תודיעו לי ואני יראה מה אני יכולה לעזור בקשר למקום. בקשר למכירות אני חושבת שכדאי שתהיה מכירה פומבית וגם דוכן שאפשר לקנות בלי מכירה פומבית כי לפעמים המכירות הפומביות מגיעת להרבה מאוד מי שהיה בכנסים הקודמים יודע. ושאלה מאיפה נשיג את הדברים שימכרו??? בארץ יש אולי תמונות לא מקוריות כמה פסקולים ו.. זהו נראה לי. זינה כל הכבוד על היוזמה ובהצלחה.

שלומית1

New member
גם אני שם...

כל מה עזרה שתרצי את יכולה לפנות אלי... ובקשר לשאלות.. הייתי מאד רוצה הרבה דוכני מכירות וכמובן הקרנת פרקים אני גרה בצפון אבל נראה לי שאזור ת"א מתאים יותר בכל מקרה אני בטוח יבוא ( אחרי שהפסדתי כנסים קודמים..) בראבו על היוזמה! ואם את צריכה עזרה... שלומית

למעלה