אוקיי, יש יזמה...

hilabg

New member
גם אני בטוח באה!!!!!

בכנס כדאי שיהיו כמובן מכירות, אבל השאלה היא מאיפה משיגים סחורה, הקרנת פרקים, תחרות תחפושות, אולי אפילו גם חידון נושא פרסים! כדאי באמת שהכנס יתקיים באזור תל-אביב. אני מוכנה לשלם 100 ש"ח גג לכנס. והשאלה האחרונה היא סתם רטורית......

xena 17

New member
לזינה!!

קודם כל כל הכוד על היוזמה!! ואם את צריכה עזרה אני פה.... בקשר לשאלות... אני מאוד רוצה שיהיו דוכני מכירות וכמובן הקרנת פרקים.... העיקר שכולם יהנו
ולשאלה אם היית באה?? ברור איזו שאלה!!!!! רק בקשה קטנה ואני מקווה שהיא לא גדולה:אם הכנס הזה אכן יצא לפועל אני הייתי רוצה שהוא יערך בחופש הגדול כיוון שאני מתגייסת בספטמבר ולא הייתי רוצה להפסיד את האירוע. אך אם התאריך יהווה בעיה אני אעשה את כל המאמצים להגיע!! בתודה,שני

vampire1

New member
בקשה ממש גדולה

אם אפשר לארגן את הכנס שיצא עד התאריך ה6 לאוגוסט כי אחרי זה יהיה לי קשה להגיע.

*זינה*

New member
אוקיי יופי... ../images/Emo45.gif

ככה: לפי מה שהבנתי, אתם מאד רוצים כנס... ואתם רוצים שיהיו בו: 1. מכירה פומבית 2. דוכני מכירות 3. הקרנת פרקים (את FIN אי אפשר להקרין, מן הסתם זה יותר מידיי
) 4. שיערך באיזור ת"א 5. שיהיה בחופש. אז ככה - בחופש הזה - אני ממש ממש בספק אם משהו יעלה, הכי קרוב אולי בפסח... או בחנוכה אפילו, תלוי מה יזוז עם הכנס. 6. לגביי הפעלות וכו´ - למשל תחרויות וחידונים - זאת לא הבעיה... הבעיה (בעיות) שלי הן: 1. מקום 2. הקרנת פרקים באופן חוקי 3. השגת סחורה... אני לא יודעת אם זאת נקראת בעיה, טוב בעצם כן. הקטע הוא שיש אנשים שכבר עשו את זה בעבר ויודעים איך עושים את זה, אז אני מבקשת - ע-ז-ר-ה
4. כמו בשניי הכנסים שאחרונים שהיו - ההכנסות הלכו לארגוני צדקה. איך מבררים בקשר לזה? לגבי כל עזרה אחרת שראיתי שהצעתם - הכל מתקבל בברכה, אבל קודם אני צריכה לדעת איפה להתחיל ומה לעשות כדיי לדעת אם צריך עזרה. אני מוכנה ללכת כמה רחוק שצריך, ולעשות הכל, בשביל שיהיה לנו כנס. אני יודעת כמה זה חשוב לאנשים פה וכמה זה חשוב לי.
-זינה.

avice9

New member
כל הכבוד! סוף סוף מישהו החליט

לעשות משהו.... אז, לדעתי את יכולה לפנות (בקשר להתרמת הכספים) לכל אגודה שיש ולא כל כך קשה להגיע אליהם(אני יכולה לברר על זה אם את רוצה...) ובקשר למקום אפשר להשכיר איפושהו באיזור המרכז/ת"א כמו שכולם רוצים אם כל אחד יתרום סכום סמלי לכניסה. הקרנת פרקים..........לא הייתי בכנסים הקודמים אז אין לי מושג על זה אבל עשו את זה כבר אז צריך לברר אצל אלה שהיו... אני מקווה שזה יצא לפועל......ואשמח לעזור בכל דבר.

*זינה*

New member
אהה...

לפי מה שהבנתי, לשכור מקום לכנס זה לא עניין פשוט, ולארגן את הכנס אפילו פחות פשוט. אבל זה לא אומר שאני מוותרת, להיפך. א-ב-ל, ואני פונה בזאת אל כל אחד שיודע דרך להתקדם פה - עזרה.
בבקשה, זה חשוב לכולנו, אני באמת מתכוונת להוציא את זה לפועל, אבל אני לא אוכל לעשות את זה לבד. איך אפשר לברר על מקום? ועל הקרנה? (מקרן, הפעלה וכו´...) תודה, זינה.

למעלה