אוקיי , מה הולך עם המתנה לאדם?

MIDNIGHT SKY

New member
אטלנטיס

גם המגן דוד יפה טבעת העידן החדש, היא העתק של טבעת עתיקה. הטבעת המקורית נמצאה בחפירות ארכאולוגיות בעמק המלכים שליד לוקסור במצרים, ע"י הארכאולוג הצרפתי מארקיז דאגריין. הטבעת נמצאה עם פפירוסים המסבירים עליה שיש לה איכויות מיוחדות הקשורות ליבשת האבודה אטלנטיס. ההסבר מתיחס למבנה המיוחד של הטבעת : יש בה 6 פירמידות קטנות (צורה המושכת אנרגיה קוסמית), 3 מוטות מחברים בין כל זוג פירמידות ומעצימים את האנרגיה, שני משולשים שווי שוקיים המטהרים את האנרגיה ומתעלים אותה אל שני חורים, דרכם האנרגיה נכנסת אל פנים הטבעת, שם היא זורמת בשני גלים המשתלבים לצורה של אינסוף. יש שני חורים נוספים (העליון והתחתון) דרכם מנוקזת האנרגיה המיותרת. כל אצבע היא ערוץ אנרגטי אחר ולכן משפיעה על תחומים שונים בחיים או על איברים אחרים בגוף מבחינה פיסיולוגית. הזרת - לשפע שגשוג והצלחה. מבחינה פיסיולוגית למערכת הנשימה ולמעיים. הקמיצה - לבריאות כללית, מבחינה פיסיולוגית למערכת השלד, מערכת העיכול, מערכת השתן, לתפקודי הלב, לפרקים ולמח. האמה - לאהבה, זוגיות ופוריות. מבחינה פיסיולוגית לעמוד השדרה ולשרירים. האצבע - לאינטילגנציה. מבחינה פיסיולוגית למערכת העצבים ולכבד. האגודל - לחכמה ובינה. מבחינה פיסיולוגית למערכת השתן, למחזור הדם ולגרון.

mokasosex

New member
כן קראתי, ואו אדם מאוד יתלהב מדבר כזה..

רק למישהי יש מושג מה מידת האצבע שלו? -.-

mayarel

New member
האמת קצת מצחיק לשלוח לאדם מישראל

טבעת בנושא אטלנטיס ומצריים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכל מקרה אולי אני במיעוט פה, אבל אני חושבת שיפה יותר לתרום בשמו לאירגון שהוא מפרסם ולהוסיף מכתב מאיתנו. אבל אני אצטרף למה שתבחרו.

heart1soul

New member
אני חושבת שמלא עושים את זה, ובגלל זה אוליכדאי

שהוא כן יקבל משהו אישי כמתנה, חוץ מזה כמה כבר נוכל לאסוף לתרומות? זה בקושי מצליח בIDF והן מלא בנות שם

nini18

New member
אני גם לא מתה על המתנה אבל אני אשתף פעולה עם

מה שיוחלט. ואני לא בעד לתרום לאירגון שלו כי יש לנו בישראל אירגוני תרומה אפשר לתרום להם בשמו ולשלוח לו את הקבלה של התרומה על שמו . בכל מקרה תגידו לי למי לשלוח את הכסף ואני אשלח .

heart1soul

New member
את לא אוהבת את הרעיון של התכשיט? אולי יש לך

רעיון אחר?.. עוד לא מאוחר מידי לשנות או להוסיף משהו נחמד

nogigoosh

New member
אבל זה יהיה מצחיק כי הוא שיחק בהצגה על

יציאת מצריים...
אני חושבת כמוך, כי כמו שאנחנו יודעות לאדם יש הרבה תכשיטים, ואני גם לא חושבת שכל אחת תוכל להשקיע 100 שקל... איזה ארגון הוא מפרסם?

gwini1

New member
עוד אחת ממש יפה ../images/Emo26.gif

http://haari.ilbiz.co.il/index.php?m=s.pr&ud=4482 ד"א לגבי מה שהצעתם- האטלנטיס יפהפיה אך יש משהו בדבריה של מאיה וזה אכן קצת מצחיק שאנחנו נותנים לו מתנה עם שורשים מצריים מישראל, בנוסף טבעת המגן דוד יותר מדי יהודית ולכן יש חשש שהוא לא יילך איתה.

heart1soul

New member
זה גם ממש יפה! אבל האטלנטיס הזה לא איכשהו

קשור לקבלה? זה הרי אמור להיות אתר של קבלה לא?

heart1soul

New member
חחחח:)../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה אני אעשה!! אני מנסה להוציא את ההקשרים הקטנים :/

mokasosex

New member
בנתיים זאת הכי יפה לדעתי ../images/Emo45.gif

ואם רוצים אפשר לטעת עץ על שמו ...

למעלה