אוקיי, מה עם איזה דיון

lollapalooza

New member
אוקיי, מה עם איזה דיון../images/Emo35.gif ../images/Emo132.gif

בזמן האחרון חשבתי על משהו בקשר ללהקה, ואני רוצה לשמוע מה דעתכם, הזדמנות טובה גם להעיר אתכם בדרך... אז ככה- אם תסתכלו על השנים האחרונות, הפפרז הוציאו את "ביי דה וויי" שעליו כבר דיברנו רבות, וללא ספק היה שינוי כיוון ללהקה (טוב או רע, זה כבר נתון לבחירתכם) ומאז יצא אלבום של הלהיטים הגדולים, אלבום בהופעה, די וי די של הלהיטים הגדולים ודי וי די של ההופעה באירלנד. אני אישית קצת מרגישה ש"מורחים" אותנו עם כל המיחזור הזה, להיטים, הופעה חיה... שום דבר חדש ממש לא יצא כבר כמה שנים. מעבר לזה- הרבה פעמים אלבומים כאלה מסמנים את סוף הקריירה של הלהקה שהוציאה אותם. (טפו טפו טפו) אז השאלה שלי היא בעצם, מה דעתכם
נראה לכם שכל ההוצאות האלה היו באמת שוות, או שזה סתם נסיון (מוצלח) להוציא מאיתנו עוד כסף על דברים שכבר ראינו ושמענו
נראה לכם שהפפרז אכן הולכים להוציא עוד אלבום בקרוב
שהם ימשיכו את הקו של BTW או שילכו לכיוון אחר
האם האלבומים האחרונים הם סימן לסוף דרכה של הלהקה
כל הגיגיכם ועוד- שרשרו נא.

DimensiA

New member
אוקי אני אענה.....

לפי דעתי הם יוציאו עוד אלבום גם כי כבר דיברו על זה פה וגם כי כבר שומעים שירים חדשים. כמו שאני רואה את זה יהיו הרבה שירים שימשיכו את ביי דה ווי אבל בניגוד לזה יהיו גם כמה שירים יותר טובים, אני לא יודע אם שמעתם אבל rolling slystone שיר מצוין אז אני מקווה וחושב שיהיו כמה שירים טובים. בקשר לאלבומים האחרונים אני לא חושב שזה לקראת סוף הלהקה, תראי חוץ מג'ון כולם עברו את גיל ה40 בגיל כזה אין אותו מרץ לעבוד על דיסק כמו שהיו צעירים, אז אני חושב שהם עובדים לאט לאט על שירים חדשים וכדי לא לאכזב את המעריצים מוציאים את הדיסקים האלו. זו דעתי לפחות.

המממם../images/Emo22.gif

טוב, אני אישית חושבת שזה לא סופה של הלהקה אלא סתם השתהות. יש להם נטיה לחכות שנים בין אלבום לאלבום (
), ובנתיים, מה לעשות, עדיין צריך קצת כסף בחשבון בנק (אני ממש בטוחה שחסר להם
). מה עוד שבזמן האחרון יש מתקפת אוספים מכל כיוון (אפילו בריטני הוציאה אחד למען השם. מה כבר יש לה לאסוף
) אז אני מניחה שרד הוט פשוט "רוכבים על הגל" של כל העניין משום שזאת אחלה דרך להרוויח מלא כסף בלי לעשות כלום (טוב, אולי הם ישבו איזו שעה ביחד והתייעצו בקשר לאיזה שירים צריכים להיכנס לדיסק...). כנ"ל לגבי ההופעה החיה, הון כסף בלי צורך לבזבז זמן מיותר (הרי ככה או ככה הם היו מופיעים...). בקשר לאלבום הבא- אני לא חושבת שהוא ילך באותו קו כמו 'ביי דה וויי' (תרדו מהאלבום המסכן
אפשר לחשוב שהם עשו שם דואט עם שרית חדד או משו
) כי גם 'קליפורניקיישן' לא הלך באותו קו עם 'וואן הוט מינט' ויש לי הרגשה שבכל אלבום הם מנסים ליצור משהו חדש. אז זהו בערך, כל ההגיגים שלי לשעה זאת של הבוקר
המשך יום נעים

backstreet girl

New member
יש לי הערה לדעה שלך

וואן הוט מיניט לא הלך עם קליפוניקשיין כי ג'ון חזר ללהקה!!

גם נכון

(אבל עדיין הסגנון השתנה לחלוטין) וקליפורניקיישן גם לא נשמע כמו בלאד שוגר...

תשובתי ומחשבותיי

הבהרה לפני; אני מאד אוהבת את המוסיקה של הלהקה. פחות מעסיקים אותי חברי הלהקה(בקטע של הערצה וכאילו) למרות שלא הייתי מתנגדת לארח אותם לכוס קפה ואולי גם איזה ג'וינט אצלי בחצר. אני חושבת ששיאה של הלהקה מאחוריה. מבחינת החדשנות וחומרים מוסיקלים רעננים ותוססים-הם עשו את שלהם. זה לא אומר שאי אפשר להנות ממה שיבוא בעתיד כמובן. אני שמחה לראות דור חדש שנולד רק כשיצא bssm שאוהבים את המוסיקה הזו ומתחברים אליה. זהו פחות או יותר.

On drugs

New member
נקודה טובה

לפי דעתי האוספים ובעיקר ההופעות זה גם לרצות את המעריצים וגם להראות שהלהקה כן עושה משהו הם מופיעים וכאילומקדישים זמן למעריצים אבל בזמן האחרון יצאו שתי שירים חדשים Save The Population וFortune Faded אז כן יש פעילות אולי לא כמו שאנחנו רוצים אבל יש חשוב לזכור שגם גון וגם צאד עסוקים באלבומים משלהם

DAN1EL

New member
ככה -

אז נכון שבהחלטה להוציא את האוסף, אלבום ההופעה הכפול והדי.וי.די מעורבים גם שיקולים כספיים, אין לי ספק בכך, אבל שני דברים אני יודע: 1. סחיטת כסף או לא - אני מאוד נהניתי מהאוסף ומאלבום ההופעה, ואני בטוח שאני איהנה גם משני ה-DVD, אם וכאשר ארכוש אותם.
אלבום ההופעה, מעבר לכך שזה הכניס להם די הרבה כסף, זה משהו שהם היו חייבים למעריצים כבר די הרבה זמן. ויש בו גם כמה שירים חדשים טובים. ובקשר לאוסף - היו לו המון יתרונות. בנוסף לשני שירים חדשים לא רעים, הם גם הוציאו סוף סוף על אלבום את "סול טו סקוויז". 2. אלבום נוסף בטוח ייצא. אני הבנתי שהם כבר תקופה מסוימת עובדים עליו, ואני משוכנע שהוא יצא, ולא עוד הרבה מאוד זמן. זהו.
נ.ב. אם.טי.וי ישדרו היום בפעם המי-יודע-כמה את "להיות רד הוט צ'ילי פפרז", ב-16:30. עוד נ.ב. נמאס לי מתפוז
מה עובר עליהם בימים האחרונים?! אתם יודעים כמה קשה הייתי צריך לעבוד בשביל שההודעה הזא תישלח כבר? אוף איתם...

Rusty Cage

New member
המממ...דעתי:

כמה שאני אוהבת את הלהקה הזאת, חייבים להודות שהם די ממוסחרים=/ בוא נגיד, הם אוהבים כסף חחח=) וגם לדעתי האוספים,הלהיטים וכו' הם אכן סתם ניסיון להוציא מהמעריצים כסף. אני יודעת שחברות התקליטים לרוב מכריחות את האמנים להוציא אלבום אוסף מדי פעם, אבל אפשר להתנגד לזה, או להוציא אלבום בי-סיידס וקאברים כמו שלהקות רבות עשו בעבר... אני אישית לא קונה ולא אקנה אף פעם אוספים וכאלה...זה מיותר לדעתי... בקשר לעתיד הלהקה- לדעתי הם ימשיכו להוציא אלבומים (הימור שלי:2-3. גג 4) אבל הם יהיו באותו סגנון (או לפחות דומה יותר) לביי דה ווי, שקט יותר ופחות Fאנקי ואנרגטי, למרות שזה לא אומר שהם יהיו גרועים כמו ביי דה ווי... כי אני לא שמעתי על המון להקות וותיקות ששינו בשלב מסויים את סגנונם והלכו לכיוונים שונים יותר, ואחר כמה אלבומים חזרו לסגנון הישן שלהם... זה לא קורה הרבה, ולצערי לא נראה לי שז יקרה גם במקרה של הצ'יליס
באמת כמו שמישהו אמר לפניי, הם כבר הגיעו לשיא שלהם, ומכאן, ברוב המקרים לפחות, אפשר רק להתדרדר... אבל לא יודעת יש מצב שהם יפתיעו אותנו ויוציאו אלבום טוב (אני בהכחשה, עזבו
). בכל מקרה לא נראה לי שהם עומדים להתפרק...הם ישארו בסביבה לפחות עוד 5-6 שנים=) ומתי שהם התפרקו (לאאאאא
. חס וחלילה חס ושלום) ג'ון בטח ימשיך בקריירת סולו שלו עוד הרבה זמן
רק דעתי...

kalista

New member
.......

אני כן חושבת שרד הוט עומדים להוציא אלבום בקרוב, אם הוא יהיה אחרון או לא אני לא יודעת(
) בקשר לשאלה אם זה יהיה בכיוון של ביי דה ווי או לא, אני מסכימה אם מה שנאמר פה, אני לא חושבת שזה יהיה בסגנון של האלבום הזה, כי רד הוט משנים את הסגנונות שלהם בין אלבום לאלבום, כי הם מתפתחים ומשתנים. כולנו ראינו שבבי דה ווי הם שינו קצת סגנון, אז למה זה לא יכול לקרות באלבום הבא?! אני לא חושבת שהאלבומים האחרים הם סימן לסוף דרכה של הלהקה, הרבה להקות עושות את זה וזה לא אומר שזה סוף דרכה של הלהקה...

Rock and MetaL

New member
תקשיבו

אני מעריץ ענק של רד הוט ואני יודע שגם אם האלבום הבא יהיה האחרון המעריצים ימשיכו להעריץ אותם,אחרי הכול זה פשוט יהיה סוף הקריירה שלהם(שבאמת הצטרך להגיע בזמן מסוים)זה לא אומר שלא נמשיך לשמוע את רד הוט ולהעריץ כי בסוף כמו ביטלס(טוב לא בידיוק)עדיין ישמיעו שירים שלהם ועדיין תשמעו על האגדה הזאת איפה ומתי שאתם רוצים כי זה שזה סוף הקריירה שלהם זה לא אומר שהשירים האחרים שלהם שבעזרתם הם הגיעו לאן שהם היום הישתנו........אחריי הכול הם כבר לא בני 30/20 חוץ מג'ון כולם כבר עברו את הגיל הזה וכרגע כמו שאמרו כאן הם פשוט עובדים בשביל הכסף ובשביל שלא יחשבו שהם גמרו כבר את הקריירה,אז הם מראים שהם עוד עובדים על מוזיקה ולמרות העבר המצוין שלהם,הייד פארק למשל רק רוצה להראות שהם עדיין רד הוט ולא סתם להקת רוק שמזכירה פופ(האלבום ביי דה וואי)עכשיו אני שומע מהאלבום את רוק סלייד סטון וזה שיר תותח ונורא טוב,אז קיצר אני חושב שרד הוט השתנו לגמרי ושכול אלבום שייצא להם מצידי עד 2050(לא הגזמתי)לא יזכיר את bssm כי ממנו רד הוט התחילו להיות אהובים(יותר נכון בזכותו) טוב ביי לילה טוב

lollapalooza

New member
את רוצה קטנוניות../images/Emo35.gif

הרי לך קטנוניות: (אני המלכה
) 34 חמישה חודשים ו- 22 ימים.

למעלה