אוקיי, מה עם איזה דיון

lollapalooza

New member
אני ../images/Emo9.gif

אמממ רואים שזה לא דיסק סולו של ג'ון... (שומעים יותר נכון) שמעתי אותו כולה איזה פעמיים, הוא מוזר ומקסים כאחד, אבל עדיין אין לי דעה עליו לגמרי.

ובגלל שהוא "רק" בן 34 ,חמישה חודשים

ו-22 ימים בגלל זה הוא מוציא תקליט כל חודש וכל השאר לא
אני לגמרי מבינה אותם. אחרי כל כך הרבה שנים של הופעות, סמים, זיו..., באלגנים, בדרכים.... מגיע הגיל שרוצים קצת לרבוץ בקאריביים לא?(וז פלא שיוצא להם שיר בסגנון cabron? )

DAN1EL

New member
מממ...

אבל כל הקטע של "הגיע הזמן לנוח אחרי כל הבלאגן" לא ממש מתחבר עם כמות ההופעות הענקית שהם עשו בזמן האחרון.

נהדר ועדיין

הם "רק" מופיעים. הכוונה שלי היתה יותר לכיוון של "כבר אין להם קצב עבודה רצחני". מצד שלישי עכשיו כשאני חושבת על זה הם אף פעם לא היו להקה שמוציאה אלבום כל שנה. לעומת להקה וותיקה כמו RUSH למשל שאצלם קשה לעמוד בקצב... בקיצור, עייפים או לא הם נהדרים.

frikin shin

New member
אני אישית...

לא שמעתי את כל הדיסקים של הלהקה עדין אבל אחרי שקניתי את הדיסק עם הלהיטים שלהם (greatest hits) ראיתי שיש עוד המון אוספים עם להיטים מאוד דומים. אולי הוסיפו עוד כמה שירים אבל הרוב אותו דבר ואני חושבת שזה די מיותר... אני אישית לא הייתי קונה דיסק של הופעה חיה או משהו כזה כי זה לדעתי זה מיותר כשאתה יכול לשמוע אותם שירים רק לא שהם מוקלטים מהופעה. לכל להקה יש מתישהו סיום ורד הוט כבר להקה די וותיקה ... הם הוציאו הרבה דיסקים... הרבה אנשים אמרו פה שהדיסק שלהם BTW לא טוב... אני לא יודעת מה היו המכירות שלו בעולם אבל אם הם היו מעטות ואין ללהקה מה לחדש עדיף שלא יוציאו עוד דיסקים...

michaelblum

New member
היום

אלו הימים שהלהקה הזו בשיא שלה מבחינת מכירות והצלחה מבחינת כמות הקהל, הם ממלאים בשניה 100 אלף איש בכל מקום שהם יופיעו, הדיסק של ההופעה שלהם כבר זהב כמעט בכל אירופה. BY THE WAY הוא להיט בעולם, הלהקה מהבחינה הזו בשיא שלה. מבחינה מוסיקלית, על זה אפשר להתווכח...

למעלה