תראה , אני ספציפית לא ממהר להסיק מסקנות, אבל כיצד
נסביר שהחום כלל לא משפיע במדינות חמות שונות על ההתפשטות? נניח שזה עובד כאן ונניח מצב של הפקרות טוטאלית כמו בברזיל- שתי מדינות עם תנאים דומים. בברזיל מה שקורה הוא לא פחות מקטסטרופה וכנל בארצות הברית. ברזיל נמצאת במקום השני בעולם אחרי ארה"ב מבחינת כמות הנדבקים, כשהודו, מכסיקו, צ'ילה, ערב הסעודית -כולן במצב עגום- ומה משותף להן? ברובן ולפחות בחלק משטחן , האקלים הוא בין טרופי, למדברי או חם.   הרי אתה בעצמך אמרת לפני כמה שבועות תוך זלזול יש לציין- בברזיל יש 175 מקרים למליון- ואני עניתי , אל תדאג זה יעלה. כיום יש מעל 2400!   אחר כך טענת שזו ההפקרות בברזיל - אוקיי, אולי , אבל גם כאן יש הפקרות, ויש עלייה , בכל יום כעת נדבקים בארץ יותר מ 50 איש אני מניח- היינו על כ- 7 או 10 ביום ופחות. אני חושב שפשוט צריך להוריד מהמשוואה הזו את החום- כי אם חום היה הגורם להאטה משמעותית, היינו רואים זאת בכל המדינות החמות, גם אלה שנכנסו לקיץ. שמירת כללי ריחוק והיגיינה תוך שמירה על כלכלה פתוחה -הם המתכון להצלחה לדעתי, אלא שבארץ יש הרבה זלזול בתקנות - מסיכות, ריחוק, פתיחת מסעדות עם מרחק סביר בין שולחנות. כאן מחוייבים למטר בין סועדים- נראה איך זה יעבוד. כמובן גם הגיינה.