אוקיי מצאתי קישור שעובד לcctv5 !!

• פותח הנושא KN8
  • פורסם בתאריך

KN8

New member
אוקיי מצאתי קישור שעובד לcctv5 !!

http://delicast.com/tv/sports/CCTV_5 יש למצוא את הערוץ שם ברשימה , ללחוץ עליו ואז שואלים אתכם דרך איזה תוכנה תרצו לצפות - ביחרו ב windows media player מקווה שתצליחו! ותהנו..

Tammie

New member
האמת היא שגם שנה שעברה ראינו את הגמר

דרך הערוץ הזה. איך לא חשבתי על לחפש אותו קודם? מעכשיו הוא נשאר קבוע במועדפים לצפייה בכל התחרויות החשובות... יש לכם מושג אולי במקרה בעקבות העלייה של אלכס לגמרים ערוץ ישראלי כלשהו החליט לשדר אותם?

Tammie

New member
גם זה לא עובד לי...

אני מתחילה לחשוב שהבעייה היא במחשב שלי ולא באלפי הקישורים שניסיתי...

KN8

New member
תמי הקישור השני שנתתי גם לא עובד לך?

מאיזה דפדפן את מתחברת? תנסי להתחבר מפיירפוקס או אקספלורר! בדפדפן של גוגל זה לא עובד!

KN8

New member
בכיף :)

ראית את התרגיל של מוסטפינה על הקורה? ואוו איזו דרגת קושי! ואיזו נחיתה!!

Tammie

New member
ראיתי, מדהים!

וראיתם עכשיו את התרגיל של רייזמן בקרקע? איזה ביצוע טוב... נדבקה לקרקע בסוף הפס השני.... אני חושבת שבחירת המוזיקה של התרגיל הייתה טובה, היא מסתירה את העובדה שהיא טכנית כי המוזיקה מאוד חדה ודורשת חדות גם בריקוד ולאו דווקא אלגנטיות....

KN8

New member
מה היה הציון של רייזמן? 14.500 לא?

היא נתנה ביצוע מעולה! תרגיל מצויין!

KN8

New member
עכשיו פרוגרס סיימה את תרגיל הקרקע שלה..

גם ביצוע טוב! לא יאומן שהבריטיות כרגע במקום השלישי הקבוצתי..

Tammie

New member
משהו כזה...

אני גם חושבת שהיא הייתה מצויינת... היא עלתה לגמר במכשיר הזה, נראה מה היא תשיג שם, ובקרב רב כמובן. אנה פורגרס הייתה עכשיו על הקרקע וגם נתנה ביצוע טוב... היא עלתה לגמר על המכשיר? אני לא זוכרת... אני זוכרת שהיא תיקו עם ברוס על הקורה אבל מה עם שאר המכשירים? היא מתעמלת שאני מאוד אוהבת, היא אלגנטית וחזקה... הסניות על הקורה עכשיו!

KN8

New member
לא אהבתי את התרגיל של דנג לין לין על הקורה..

ממנה הייתי מצפה לקצת יותר..התרגיל היה טכני מאוד ברמה גבוהה אבל עם השתהות ארוכה מידי לדעתי בין אלמנט לאלמנט ולא הייתה זרימה בתרגיל..

KN8

New member
והסינית הבאה בתור על הקורה..

שאת שמה לא ממש בא לי לכתוב נתנה ביצוע קטסטרופלי שכלל נפילה מהקורה וכמעט בכל אלמנט תנודות מיותרות. ההתרגשות כנראה פגעה בה ..היא נראתה לחוצה מאוד..

cubano1

New member
עוד סיבוב אחד!

הרוסיות מובילות בכמעט 2 נקודות האמריקאיות בקפיצות, בהן הציונים גבוהים מהקרקע, שם הרוסיות תהיינה בסיבוב הזה אז אני נותן יתרון לרוסיות - התואר שלהן אין תקלות מיותרות! אבל מישהי תעשה שגיאה כמו של לארסון, והאמריקאיות יכולות לקחת

cubano1

New member
ויש גם סיניות כמובן

אבל על הקרקע - גם מקצוע עם ציונים נמוכים, וגם מכשיר חלש שלהן לדעתי הן מאבדות את המקום הראשון, אבל עם סיכוי לכסף

KN8

New member
אז cubano אתה מהמר על הרוסיות?

בתכל'ס מההתחלה זה היה די ברור שהן הכי מפוקסות ...אבל כמו שאמרת - טעות אחת קריטית והכל יכול להשתנות..מה דעתך על המיקום של הבריטיות? מפתיע ביותר! למרות שהן נותנות את הכל שם..בהתלהבות..

cubano1

New member
לבריטיות היה סיבוב נוראי על הקורה

ולדעתי זה בכיס של הרוסיות אבל אני לא בטוח לגבי מקום שני שלישי ורביעי :)

למעלה