אוקיי מצאתי קישור שעובד לcctv5 !!

• פותח הנושא KN8
  • פורסם בתאריך

KN8

New member
דווקא הסינית sui lu נתנה תרגיל יפה על הקרקע

לא יודע אם זה יספיק לסיניות אחרי הזוועה שהייתה להן על הקורה..

Tammie

New member
הסיניות אכזבו אותי היום...

לא ראיתי תרגיל אחד שלהן שאהבתי.... מהרוסיות ראיתי רק את מוסטפינה שהיה מדהים, אבל תכף הסיניות יסיימו על הקרקע ונראה את הרוסיות.. אני בטוחה שיהיה מצויין. אני חושבת שגם מגיע להן זהב, הן מציגות מתעמלות מצויינות וכמו שאמרתם- הם מאוד מפוקסות.

כל הכבוד לרוסים

הנבחרת הרוסית הייתה על הפנים לפני התחרות ובחימום. לא יודעת מה עשו איתם- אולי שיחות כאלה ואחרות, אולי פסיכולוג ספורט, מסאז'- אין לי מושג- איזו דמות רוסייה שהן מחזיקות ממנה- עשו עבודה יוצאת מן הכלל- הרוסיות אכן חזרו לעצמן, ובגדול! הן נראו מפוקסות מתמיד, וכל מי שראיתי- לא את כולן- נתנו 100% מיכולתן הוירטואוזית. הביצועים היו נהדרים- מגיע להן המקום הראשון שקיבלו! כל הכבוד

cubano1

New member
הנסיון של הסיניות

קרקע זה מקצוע חלש שלהן, וזה גם סוף התחרות והן עייפות ועדיין הן דפקו הפעה והביאו אחלה ציונים לדעתי הן יכולות להקדים את האמריקאיות במקום השני

Tammie

New member
אוי מוסטפינה מוסטפינה...

מה צריך להגיד מעבר לזה שהיא מדהימה?

KN8

New member
אממ

שלרוע מזלה היא יצאה מהמשטח בסוף התרגיל..חבל ..היה לה תרגיל מעולה! מאוד אלגנטי..ממש לא טכני! היא פשוט מקסימה!

Tammie

New member
כן שלחתי את ההודעה לפני הפס האחרון :)

לא נורא- היא עדיין מדהימה...

cubano1

New member
האמריקאיות

ויתרו כבר על 4-5 עשיריות בקפיצות עם נחיתות גרועות ואלי רייזמן מדהימה

Tammie

New member
יאיי אני שמחה שמסכימים איתי על רייזמן :)

אני מאוהבת בה מהרגע הראשון שראיתי אותה :)

KN8

New member
היא מתעמלת אמריקאית עולה!

בקצב הזה היא תהיה שון ג'ונסון הבאה! אני צופה לה הצלחה ענקית בקרב רב ובגמר קרקע...ויש סיכוי גדול שגם בלונדון נראה אותה, היא מסוג המתעמלות שאפשר רק להעריץ..המון קור רוח אמנם מאוד טכנית אבל מכפרת על זה באלגנטיות ובתרגילים מרשימים! כל הכבוד לה..

נעממהה

New member
לא מסכימה.

כרגע אני לא חושבת שהיא לא תהיה שון ג'ונסון הבאה. קור רוח יש לה, אבל חסר הרבה דרגת קושי וחן. אני יודעת שלג'ונסון לא היתה אלגנטיות, אבל היה לה חן ואישיות, לרייזמן אין חן... לא יודעת..

Tammie

New member
אל שתכחי שזו השנה הראשונה שלה בסניור

היא עוד תוסיף דרגת קושי בשנים הקרובות...

KN8

New member
אני חושב שהעתיד יכריע ...

מי מבין שנינו צדק :)

KN8

New member
טוב אז כצפוי!

הרוסיות - אלופות עולם - בצדק! האמריקאיות - סגניות אלופת עולם - גם די בצדק הסיניות - מקום שלישי - אחרי ההופעה הפושרת שנתנו היום - מאוד בצדק. היה כיף לצפות ולהיות איתכם פה...

למעלה