אה כן זו עוד מישהי מהלהקה]:
L Liquid Dreams New member 28/10/07 #41 אל תעשה את זה T_____T לאף אחד לא מגיע טוקיו הוטל, אפילו אם הוא זבל כמו נאור T_T בבקשהההה ;;
מ מגרש השוודים New member 27/10/07 #30 נו זה בדיוק מה שמגיע לבריטני ספיכס../images/Emo98.gif למרות שאני ממש מרחם עליה (כנראה שעדיין לא עבר לי טוטאלית הקראש עליה מכיתה ג' . וכן, אני יודע שעכשיו היא נראית כמו זונה ב-2 שקל בתחנה המרכזית בקומה 6 ליד השירותים איפה שמוכרים בייגלה )
נו זה בדיוק מה שמגיע לבריטני ספיכס../images/Emo98.gif למרות שאני ממש מרחם עליה (כנראה שעדיין לא עבר לי טוטאלית הקראש עליה מכיתה ג' . וכן, אני יודע שעכשיו היא נראית כמו זונה ב-2 שקל בתחנה המרכזית בקומה 6 ליד השירותים איפה שמוכרים בייגלה )
א אזירפאל New member 27/10/07 #33 זה לא מגיע לה ../images/Emo10.gif נו אל תסתכלו עלי ככה, אני שומר לה איזשהו חסד נעורים.
מ מגרש השוודים New member 27/10/07 #36 אין לי ספק שכשהיא תמות, ולצערי אני חושב שזה לא יקרה בעוד הרבה זמן ( ), אני אתעצב מאוד לא, ברצינות אבל ><
אין לי ספק שכשהיא תמות, ולצערי אני חושב שזה לא יקרה בעוד הרבה זמן ( ), אני אתעצב מאוד לא, ברצינות אבל ><
א אזירפאל New member 27/10/07 #32 And how fucking dare anyone out there !to make fun of Britney? After all she's been through !Leave Britney alone
And how fucking dare anyone out there !to make fun of Britney? After all she's been through !Leave Britney alone