ותגידי אלו פרודוקטים להביא? אוקי. יום חמישי הקרוב, ת"א. שעה? מי בא/ה? שיר כבר התפקדה. איריס אנחנו מאוד נשמח לראות אותך (גם את הילדה, אבל גם אם לא בא לא), ודיפ בלו, ומלי, ונודדת, וסאקי והד"ר, וטרנסמן, ותומס, וקלארנס וכו-לם?
אני לא יודעת - מה אתם רוצים לאכול? אם אתם רוצים, אני game ללשחזר את כל הדברים הטבעוניים שהכנתי אז, אבל הבו דעות ורעיונות (וכמה אנשים מגיעים). אני מנחשת שהבישול ייקח כמה שעות. אני חושבת שאוכל להגיע... אולי בסביבות ארבע וחצי? ולהתחיל.
אולי רביעי? יכול להיות שחמישי זה גם בסדר, אבל אני אדע רק בהמשך השבוע. אין לי את הטלפון של אף אחד, למישהו בא לשלוח לי את המספר שלו במסר אישי כדי שאני אוכל להיות בקשר אס-אמ-אסי?
), שמחתי לראות את שמי מופיע כמי שנוכחותה רצויה במפגש. אין לי מושג באיזה מפגש מדובר. היכן הוא ייערך. מי בדרך כלל משתתפת (היו כבר מפגשים ? אני חושבת שכן. ההוא עם האוכל הטבעוני - רעיון נהדר שהרי אני צמחונית) אנא הושיעיני. שלך, הנודדת
יום רביעי או חמישי, במרכז תל אביב (אצלך, שיר?), סרט או משהו (וולווט גולדמיין? מולאן?). זה לא משהו מאד רשמי - סתם כל די הרבה זמן אנשים שונים מהפורום נפגשים ורואים סרט או משהו (או מכינים שלטי מחאה, או מנסים לשחק משחקי חברה ).
אבל שיר צריכה לאשר. ולא לתוך הלילה אולי? וצריך לחלק תפקידים (מי קונה מה) ולראות מי באותים. השארתי הזמנה בתיבה של יסמין ומאיה ואני רק מקווה שלא עברו דירה.