אוקיי, נפגשים או לא?

ליטל ו

New member
בעניין אוכל -

מאוחר יות רהיום, בעיקר אם יזכירו לי (
), אני אעלה רשימת מאכלים שאני יכולה להכין, ומה צריך בשבילם. אם עוד מישהו רוצה/מתכנן לבשל - אני מציעה שתעשו את אותו הדבר. משתתפים - בחרו מה שנראה לכם.

ליטל ו

New member
אוכל. ועכשיו זה באחריותכם :)

מרק גזר בדבש עדין - גזרים מאד צעירים (ברצינות) או אם אין, דלעת ו/או בטטות, בצל, דבש, שמנת צמחית, אבקת מרק עוף פרווה, אגוז מוסקט. תבשיל הונגרי טעים - כרוב לבן, כרוב כבוש, איטריות שטוחות (מהסוג העדין). סלט - ירקות. (למשל עגבניות, חסה, איזשהם אגוזים או גרעינים, ורוטב שאני יכולה להביא) תפוחי אדמה - תפוחי אדמה, בצל, שמנת צמחית, שמיר, שום. עוגת תפוחים - תפוחים, הרבה סוכר חום ואבקת סוכר, קמח, לימון, קינמון-אגוז מוסקט-ציפורן, הרבה מרגרינה. אפשר גלידה (אבל טבעונית, אם אתם רוצים לשמור על טהרת הארוחה). יין מתובל - יין אדום לא ממש גרוע, קצת ברנדי ופורט (או וודקה או ליקר או...), סוכר חום ו/או דבש, מקלות קינמון, מסמרי ציפורן, לימון או תפוז (בשביל הקליפה), גרגרי פלפל - דברים מהסוג הזה :) (ככלל - דברים כמו מלח ופלפל.) *** בחרו כרצונכם, מבחינתי אני מוכנה להכין את הכל. אני מעבירה בזאת את שרביט ההפקה הלאה.

s h i r r

New member
עוד לא

קבענו שעה. לי זה לא משנה מתי. ומי מביא סרט? ו...מי בא? דרך אגב, אני מקווה שאין פה חולי (או חולות אוי וויי זמיר) ניקיון : )

s h i r r

New member
../images/Emo29.gif

הוספתי את מספר הטלפון לכרטיס שלי אם אתם רוצים לדעת איך להגיע וכו'. לילה טוב.

אורי 0

New member
אני יכול לעבור מחר בשוק

ולהביא ירקות. תשלחי לי מסר עם טלפון.

ליטל ו

New member
יקירי, אני הולכת לישון. שמישהו

בבקשה יארגן את עניין המצרכים (מה, כמה, איך זה יגיע לשם וכו') - אני לא הולכת לעשות את זה. *חיבוקציה* :)

s h i r r

New member
למה זה צריך להיות כזה סיפור??

הבית שלי פתוח, יש קפה, יש מוסיקה, אתם יכולים לבוא. רק תציעו שעה, אני לא יודעת מה המגבלות שלכם. אם לא תהיה שעה לא יהיה מפגש. על כל השאר אפשר לוותר. ואם בכל זאת בא לכם סרט או אוכל או משהו...אז תביאו אתכם, או שתגידו משהו אבל לא על זה יקום ויפול מפגש. נכון? יופי : ) *לא מבינה איך כולם לא החלטיים כמוני כאן* בקיצר... שעה. שמונה טוב?

ליטל ו

New member
מבחינתי כן. וגם -

אם יש לך לווין, מתחיל בשמונה "חמים וטעים" - סרט חמוד ומתאים לעניין.

s h i r r

New member
סימן חיים

רק רציתי לומר שאני עדיין חיה ונושמת פשוט לא נמצאת ליד מחשב (גם עכשיו לא למען האמת) וגם נורא נורא עסוקה, כי אני עוברת דירה. קצת חבל לי שפתחתי דיון שלא יכולתי להמשיך להשתתף בו... מצטערת שיצא ככה. בקשר למפגש.. (שיהיה אני מקווה) לליטל יש את הטלפון שלי אפשר להשיג אותי דרכה אם צריך. סליחה על הסינג'ור ליטלי, באמת שאין לי אפשרות להיות מחוברת בשום צורה
. זהו נראה לי : )

s h i r r

New member
איכשהו הסתדרתי

בינתיים. בערך. אבל...מה קורה??? השמיעו קול חברים.

ליטל ו

New member
וגם - יקירתי, איפה את גרה?

אל תתני כאן את הכתובת, כמובן, אבל רעיון כללי?... :)

למעלה