אוקיי,סקר פנימי קטן

מיצי007

New member
אוקיי,סקר פנימי קטן

מי מכם ראה את כל הסרטים של אדוארד-חוץ ממני....
ואם לא ראיתם את הכל,נא לרשום כאן איזה כן ראיתם

*superstar*

New member
אוקיי אוקיי! לחץ!!:)

מועדון קרב, לשמור אמונים, פחד ראשוני, אמריקה איקס... יש עוד רק שאני לא זוכרת:/ *דיד*

swirrrly

New member
לא עשינו כבר סקר כזה? ../images/Emo118.gif

טוב, אין לי משהו יותר טוב לעשות.. (וזה באמת משהו טוב=/) : -פחד ראשוני -עדיין לא ראיתי, אבל אני אראה בזמן הקרוב.. עד יום שלישי מקסימום! CAN'T WAIT!! -כולם אומרים אני אוהב אותך - סרט נעים לצפייה.. EDWARD RULEZ!!! -אמריקה X - ראיתי רק בגיל 10, אבל אני זוכרת שנהניתי והתלהבתי.. אני חושבת שדי הבנתי את הסרט, אבל בעיקר בזכות אחד המשפטים האחרונים, הדמות של אדו לדרק - "החיים קצרים מדי בשביל שנאה" או משהו כזה.. -פייט קלאב - ראיתי השנה.. בחודש מרץ.. נורא נהניתי, יום שלם אחרי זה הרגשתי מוזר כזה ויצאתי החוצה ועקבתי אחרי חתול.. וגם חשבתי שהאחים שלי הם יצירי דמיוני... -מוות לסמוצ'י - בשלבי הורדה מתקדמים ביותר!!
אולי עוד היום!! -לשמור אמונים - סרט גם נעים לצפייה.. למרות האורך הוא לא מייגע. כזה כיף.. במיוחד בשביל יהודים
אוי.. ואדוארד + בלונד = *נמסה*.. -דרקון אדום- גם נהניתי.. היה מותח. היה נעים לראות את אדי
וזהו... סרטים שאני מתה לראות: ההימור האחרון
ונשאר לי חוץ מזה גם את לארי פלינט, הפריצה, השעה ה-25, העבודה האיטלקית ופרידה (למרות שהאחרון לא ממש נחשב סרט אדוארד נורטון). ורוצה לראות שוב אמריקה X. שחכתי משהו?

אני לא ראיתי את כל הסרטים, אבל....

ראיתי את : דרקון אדום, אמריקה היסטורי אקס, כולם אומרים אני אוהב אותך, מועדון קרב, לשמור אמונים... האמת ש...זהו.

ayaliar

Well-known member
אני לא ראיתי הכל אבל שואפת

מה שכן ראיתי: פחד ראשוני, מועדון קרב, לשמור אמונים, הג'וב האיטלקי ואני חושבת שראיתי את the score אבל כנראה שמזמן כי משום מה לא מוכר לי השם אבל הסרט כן. חובה לראות ועוד לא ראיתי: אמריקה X התחלתי לראות והפסקתי: כולם אומרים אני אוהב אותך. לא סובלת את וודי אלן זה מה שאני זוכרת.

אני

ראיתי מועדון קרב לשמור אמונים דרקון אדום ואני לא זוכר אותו בלארי פלינט(את מי הוא שיחק שם?)אבל אם הוא שם אז גם את הסרט הזה

VVolverine

New member
טוף,

אמריקן היבסורי X הפריצה פייט קלאב (סרט שלו עם מאט דיימון שהם שחקני קלפים - לא יודע את השם)

פלוק!

New member
הממ...שלום, אני חדשה.

קוראים לי גל, ואדי הוא השחקן האהוב עליי. הסרטים שראיתי: 1. פייט קלאב. 2. אמריקן היסטורי X. 3. מוות לסמוצ'י. 4. פחד ראשוני. 5. לשמור אמונים. 6. ההימור האחרון. 7. כולם אומרים אני אוהב אותך. 8. השעה ה25.

למעלה