אוקיי,סקר פנימי קטן

מיצי007

New member
ממממ הייתי בטוחה לרגע שראיתי

שרשמת גם את דרקון אדום וזה... לא משנה... אני היחידה שראתה את כל הסרטים שלו כנראה.

swirrrly

New member
המממ נמנמנמנמ... ../images/Emo118.gif

אתם חושבים שסטוארט בלומברג יודע עברית והוא ואדוארד נכנסים לפורום הזה בסופי שבוע, וסטו מתרגם לו את מה שכתוב..? גיחי!~! טוב, לאנשי קולנוע מצליחים יש דברים יותר טובים לעשות..=/

swirrrly

New member
ווווווווווווי ../images/Emo118.gif

התחלתי לראות עכשיו פחד 1י ואדוארד כזה חמוד!! אבל הפסקתי באמצע כי אני לא הכי מצליחה לעקוב אחרי האנגלית(כושר ריכוז והבנה בסרטים - אין לי! (פעם רביעית בערך שאמרתי)), וכדי לעשות למטה כתוביות בעברית, צריך למצוא את השלט שאיבדנו=/. המממפ... אפשר להגיד משהו? אבא שלי ראה אותי מופיעה בהצגה, והוא אמר שיש לי סגנון משחק כמו של אדוארד (הוא כבר די מכיר אותו..).. הלואי אמן, הוא מודל החיקוי שלי
ווי, ועכשיו אחרי שראיתי כולה 40 דקות של פחד ראשוני, אז חשבתי כזה ~מענין אם אני נשמעת משוגעת כמו אדוארד~ וחשבתי על אדוארד בתור אארון! ווי, זה אומר משהו על המשחק שלו, נכון? בעעע, השתכנעתי והתאהבתי
ואני לא אוהבת את סגנון המשחק של ריצ'ארד גיר.. לאחרונה ראיתי שתי סרטים בכיכובו:סומרסבי ונבואות איש העש. ועכשיו זה. בינתיים הוא משתמש בדיוק באותן טכניקות בכל הנוגע להבעות פנים! ~! אבל הוא די חמוד כזה..=/ וזקן..=/ הוא כזה.. חי יש לו פנים מצחיקות! ~
~

MyImmortal

New member
אהה...

אני לא ראיתי רק את לארי פלינט והג'וב האיטלקי! יווווו אני גאה בעצמי! :)

למעלה