אוקיי, עכשיו זה באמת רשמי.

המממ...דבר ראשון

תודה. לך ולחבוב השני שעוזר לי פה. וברור שצריך לנג'ס, אבל עשיתי כל מה שאפשר, השאלה היא, אם אתם מתכוונים לחזור על מה שעשיתי עד שיתקבל? כי זה נראלי לא הגיוני, אבל מצד שני זה צהל אז אין לי מה לחפש היגיון. הממ, ענבר, בנוגע לעזרה, אני תמיד אשמח לקבל עוד מידע או מה לעשות...

The Cat Woman

New member
ביררת למה הורד לך הפרופיל?

תבקש את מספר הסעיף, אני אחפש בבית אם יש לי עדיין את הדף הזה שרשומים עליו הפירוטים של הליקויים... בעיקרון- מה שעושים בצבא- לכל סעיף יש מספר והמספר הזה הוא שקובע את דרגת החומרה של הסעיף ובהתאם לכך- הפרופיל. מה שאתה צריך זה לבדוק אם ניתן להשאיר את הסעיף אבל להעלות את המספר שלו ואז הפרופיל שלך יעלה ל82. לי למשל היה סעיף 68611. 68 זה מספר הסעיף לליקוי ראיה, 6 זה תת סעיף שאין לי מושג מה הוא אומר (כנראה ההבדלים שבין קוצר לרוחק/ פזילה/ כל בעיה שהיא שיכולה לפגום בראיה) 11 או רק ה1 שבסוף זה דרגת החומרה. ככל שהמספר עולה- ככה הפרופיל יורד. קיצר, תשיג את מספר הסעיף- לפי המספר שבסוף אתה יכול לדעת את דרגת החומרה שצה"ל קבע ואז להוכיח להם שלסעיף הזה אין שום השפעה על התפקוד שלך. את זה- עושים ע"י בדיקת רופא מומחה או שתבקש מהם שישלחו לך זימון לרופא שלהם שיבדוק אותך. בקשר לחריגות חי"ר- הגשת בקשה? וידאת שהבקשה הגיעה אליהם? מה שאני עשיתי לפני הגיוס זה פשוט להתקשר ללשכה ולוודא עם מי שנמצא שם שהפקס הגיע אליהם ועד שהם לא נתנו לי א' שהבקשה אצלם והיא בטיפול- לא עזבתי אותם. אתה יכול לנסות להתקשר לקצין העיר- שיטפלו בך ואם לא שיתנו לך טלפונים של מי שיכול לעזור. בשביל זה הם קיימים שם בקצין העיר...

The Cat Woman

New member
דרך אגב...

על סמך מה בדיוק הם קבעו לך הורדת פרופיל? ביקשו ממך בדיקות או משהו? זימנו אותך להיבדק? נראה לי קצת הזוי שפתאום מחליטים להוריד פרופיל על סמך כלום. הרי הפעם הראשונה האחרונה שביקרת אצלם הייתה בצו הראשון... ואם אז הכל היה בסדר, מה קרה שעכשיו לא? אה, וגם יש דבר כזה ועדה רפואית. אתה יכול גם אחרי הגיוס לבקש את הועדה הזו, להעלות פרופיל ולחתום שאתה מוכן להתגייס למחזור הבא של טירונות חי"ר... אז גם אם עושים לך דווקא ומגייסים אותך לסתם איזה תפקיד- יש תקווה לצאת גם מזה. אבל עדיף כמובן לפתור את זה עכשיו במידת האפשר.

אז ככה:

יש לי שני סעיפים, אחד על המשקפיים ואחד על שבר שהיה לי לפני שנה. הדרגת חומרה של המשקפיים זה 3, ושל השבר זה אחד. עכשיו המספרים המלאים זה: עיניים: 68623 שבר: 41611 והגשתי ערעור עם מסמכים מהרופא עיניים שאומר שהכל תקין אצלי בעיניים וזה, ואז שלחו לי שזה לא התקבל ושאני יכול לשלוח חריג חי"ר. שלחתי חריג חי"ר והצקתי להם עד שהבנתי שזה בטיפול. אחרי שבוע התקשרו אליי ואמרו לי שזה לא התקבל. ועכשיו אני פה. שוב תודה, ורק, מזה קצין העיר, איך מתקשרים אליו, ומה להגיד לו? ותודה על ההערה על הציונים. והורידו לי את הפרופיל מאז הצו הראשון...

The Cat Woman

New member
קצין העיר זה הכתובת של אזרחים לצה"ל

זה כמו גורם מקשר כזה- גם אם להורים יש בן חייל והם רוצים לפנות למערכת הצבאית, הם יכולים לעשות את זה דרך קצין העיר. אני לא יודעת אם הם מטפלים במלש"בים אבל שווה לנסות אותם בשביל להשיג טלפונים או לפחות עזרה מינימלית כלשהי... מידע/ הכוונה... תתקשר לקצין העיר שלך (טלפונים אאל"ט- יש בפורום סדירים), תגיד שאתה לפני גיוס ואתה צריך עזרה. אם הם יגידו לך שהם לא מטפלים במלש"בים- תבקש מהם שלפחות יתנו לך טלפונים של אנשים שכן מטפלים במלש"בים, עם מי אפשר לדבר בעניינים רפואיים וכאלה...

The Cat Woman

New member
עם צד"כ לא עושים כלום, דפ"ר 70 גם לי יש

זה אומר שיש לך מתאם 2 לקצונה (מתאים מאוד) שזה הכי גבוה. לא שלא ניחשת את זה לבד, אבל נתונים מעולים בסה"כ...

ש נ י1

New member
גם לי הם לא שלחו שום זימון../images/Emo2.gif

ואני מתגייסת עוד פחות משלושה חודשים!! ממש סטלנים שם בצבא...

ש נ י1

New member
שזה אומר??

בבקשה אל תגידי לי שאני הולכת להכין כפה במשך שנתיים!!!

The Cat Woman

New member
לא נראה לי שבבית ג'אלה מכינים קפה ../images/Emo46.gif

אלא אם את עושה שם מילואים מה שאוטומטית אומר שתקלפי תפוזים עם לדרמן ותכיני קפה בפינג'אן על גזיה שנמצאת בפק"ל קפה בבגאג' של הלנד-רובר. הנקודה שלי הייתה שגם לי לא שלחו מיונים ומצאתי את עצמי באחד התפקידים היותר דורשים וקשים שיש עבור בנות! שזה- אם לא הבנת- ההיפך הגמור מלהכין קפה!

ש נ י1

New member
אממ לנשום עמוק../images/Emo3.gif

חשבתי שהתכוונת בהודעה למשהו אחר... וגם בית ג'אלה נשמע כמו שם של מקום שמכינים בו הרבה קפה

Blade Of Fire

New member
אוה כן, ככה זה

כמו שאמרו החיילים בעבר ובהווה מעלי-ככה פועלת המערכת הצבאית... אתה לא רוצה להתגייס לקרבי? אנחנו דיי נעשה הכל כדי שתהיה אחד כזה אתה רוצה להתגייס לקרבי? תזכיר לי למה אנחנו צריכים לתת לך מה שאתה רוצה? לא לא.. מצטער.. פה זה צה"ל. אנחנו מחליטים. אז כן המערכת הצבאית מטומטמת ברמות, ברוך הבא לצה"ל... למדת מוקדם מאוד מה שכל חייל צעיר לומד אחרי חודשייםב ערך-צה"ל חסר כל הגיון וחסר כל ארגון משמעותי. אירגון שמכיל עשרות (מאות?) אלפי "עובדים" ושיד ימינו לא יודעת מה יד שמאל עושה... ככה זה... אבל כמו שאביעד אמר-אם תלך איתם ראש בראש ותציק להם, בסופו של דבר הם לא ייצאו מרוצים (כי נתנו לך משהו שצית) ואתה לא תצא מרוצה (כי זה לא הדבר האידיאלי בשבילך)... אבל היי-לפחות דפקת את המערכת:)

The Fantasy

New member
חחח הם באמת הולכים הפוך ממה שאנשים רוצים.

כאילו גם אם אנשים באים בכוונה טובה ורוצים לשרת ולהיות קרביים או וואטאבר, הצבא מחרבן עליהם. ואם הם לא רוצים אז דווקא לוקחים אותם לזה. זה כמו עם תאריכי גיוס וכו'...הם בכוונה דופקים לך את השנתיים/שלוש שנים האלו...או במקרה שלך עידן- את ה2543 שנים האלו

למעלה