אוקיי קצת פחות משבוע לפני סונן סילבה 2

• פותח הנושא ok6
  • פורסם בתאריך

ok6

New member
אוקיי קצת פחות משבוע לפני סונן סילבה 2

אז מי לוקח? ולמה דווקא הוא?
חייב לומר שאני לא זוכר מתי פעם אחרונה כל כך התלבטתי במי לבחור כמנצח....
מצד אחד אנדרסון שהוא אנדרסון סילבה וזה אומר המון מצד שני הוא כבר לא צעיר וסוף סוף בא לוחם שלא עומד מולו קפוא ומפוחד שעשה לו הרבה בעיות בפעם הקודמת.
הימור קשה ממש 50-50 לדעתי, טוב אז אני אומר סונן (בהיסוס מאוד כבד אבל יאללה נהמר).
דעתכם?

מרקו בי

New member
אנדרסון סילבה סיבוב ראשון או שני לכל היותר

נראה לי שפעם קודמת הוא לא היה מוכן או לא האמין שסונן באמת טוב. מעבר לזה שהוא טען שהגיע פצוע, לדעתי הפעם הוא יכין שיעורי בית + כל הכעס ko סיבוב ראשון/שני.

elvis18

New member
הייתי עם סונן ועם סונן אשאר ..

בקרב הקודם אמרתי סונן ואין שום סיבה שאגיד משהו אחר בקרב הזה ..

סונן הולך לנצח , אני תמכתי בו ואמשיך לתמוך בו
וגם אם הקרב מסתיים בסיבוב הראשון\שני עם בעיטה לסנטר כמו שסילבה הכניס לבלפורט אני אמשיך לתמוך בסונן ..

יאללה סונן מלחמה !!

BT24

New member
לא אוהב אותו, אבל חשבתי שסונן ינצח פעם קודמת

ואני, כמו אלביס 18 לא רואה סיבה שהוא לא ינצח הפעם.

לא יוצא לי הרבה לראות לוחמים שאשכרה מתכוננים כמו שצריך ליריב מסוים ובאמת מראים את זה בקרבות שלהם.

אני מנחש שסילבה לא יתכונן כמו שצריך לסונן. לדעתי הוא התאמן הרבה על עמידה ו-BJJ, אבל הזניח את מה שהוא באמת היה צריך להתאמן עליו: היאבקות, בדגש על TDD וחזרה לעמידה אחרי שעשו עליך טייקדאון.

בניגוד לסילבה,סונן דווקא הראה שהוא כן מתאמן על מה שבעייתי אצלו - BJJ - ולדעתי הפעם הקרב יראה דומה לקודם, רק שלא נראה לי שיהיו הפעם נוקדאונים, אלא פיינטים שסונן יצלול מהם לטייקדאונים, וכמובן, בלי ההכנעה בסוף.

מי יודע, אולי הפעם סונן אפילו יכניע אותו, יש לסונן ארמ-טריאנגל מצוין ואאל"ט בקרב הקודם הוא היה קרוב להכניע אותו, ושחרר מסיבה לא ידועה.

elvis18

New member
מחזק את דברייך .. ומוסיף

http://fightlinker.com/vinny-magalhaes-talks-about-helping-chael-sonnen-out/

ויני מגאלייס אחד מאלופי הBJJ , תותח על בקרקע .. עזר בחודשים האחרונים לצ'ייל סונן להתכונן לקרקע ולימד אותו איך מתגוננים מפיי הכנעות ברמה הגבוהה ביותר ..גבוהה בהרבה מהקרקע של סילבה

ככה שלדעתי לאחר האימונים הספציפיים על זה , אם לא יהיה שמה שום תעתוע מטורף\בעיטת בלפורט \קסם שסילבה יעשה ..

בהתחשב שסונן זה מאצ'אפ חרא בשבילו ושסילבה בטח לא עשה הכנות על האבקות אלא נשאר מקובע בקרקע ועמידה ..

סונן כמו שאמרתי היה ונשאר המועמד שלי לניצחון !

zanshin

New member
סונן 7-2 בUFC ומתוכם סיים רק קרב אחד בבריח.

סונן לא ינצח את סילבה בבריח, ונוקאאוט הוא עוד לא עשה לאף אחד.
סילבה הפעם יכין שיעורי בית כמו שצריך, סונן לא יבוא על סמים וכמובן שסילבה ינצח - אם אתם שואלים אותי אז בהחלטה...
במקרה הכי גרוע\מוזר - סונן ינצח בלאקי-פאנצ' אבל אז יעברו אולי 2 אירועי UFC ואז סילבה יחזור ויקח את החגורה זועם מתמיד.

ok6

New member
בעיני הגורם שיכול להכריע את הקרב זה הקרדיו

של סונן, אם תשימו לב לסילבה יש דפוס חוזר בקריירה שהוא נחלש אחרי הסיבוב השני לאחר שהניסיונת שלו לסיים את הקרב מוקדם לא צלחו.
בעיקר שימו לב לקרבות מול מאיה וריו צ'ונאן שבהם סילבה ממש מאבד מומונטם\מאבד סבלנות ומתחיל להתפזר.
אם סונן יצליח למשוך את הקרב מעבר לסיבוב ה3 (אני בספק אם נראה עצירה) אני חושב שהוא ינצח, זאת כמובן בהנחה שהוא עבד חזק על סבמישן דפנס ובמיוחד ההכנעה האהובה עליו (משולש).
אין ספק שהדרך לנצחון אצל סונן היא קשה ביותר כי היא דורשת ממנו 25 דקות של עבודה מאומצת לעומת סילבה שרק זקוק לטעות קטנה\הברקה גדולה כדי לסיים את הקרב בחלקיק שנייה, אבל אני עדיין מהמר על סונן למרות שזה הימור מסוכן.

באסטר1

New member
צ'ונאן זה לפני מה 8 שנה?

אנדרסון הגיע ל5 סיבובים ולא היה נראה כמו אחד שאין לו אוויר , אנדרסון זה לא פן
כל מ שלקח את אנדרסון לקרקע עד היום הוכנע , לא אנדרסון לא קם אלא הוכנע

הסיכוי של סונן זה בהיאבקות לקחת לייאש , סילבה לא יתעייף הוא לא חובבן
סונן אז עלה עם סמים בעוד סילבה עלה עם צלע שבורה
זה בעצם סומן חזק וסילבה חזק ופצוע בלי הגנות
הקרב שנקבל זהסונן חלש יותר וסילבה חזק יותר

הרבה מדברים על אוברייטד פה אם סונן לא היה גאון בליצור הייפ מישהו חושב שהוא לוחם כזה טוב? עד היום הוא לא הכניע אלא לקח לקרקע והוכנע
אני לא רואה סיבה להמר נגד אנדרסון סילבה בתכלאס וזה יהיה בדיוק מסוג ההימורים שאתה אומר אלך על היריב ולא על האלוף..עד שמגיע הקרב ואתה רואה עד כמה האלוף מתקדם הרבה מעבר ליריב

ok6

New member
דיברתי על הקרדיו של סונן לא של סילבה

לא אמרתי שלסילבה יש בעיית קרדיו אני פשוט חושב לסונן יש קרדיו יותר טוב והנעורים לצידו זה הכל,כשלוקחים את הנתונים האלו בחשבון יש לו יתרון בקרב של 5 סיבובים.
מי שהיה יותר פעיל בקרב הקודם הוא סונן אז אני לא מופתע שסילבה עלה יותר "רענן" לסיבוב החמישי, סונן נלחם בקצב אדיר בקרב הקודם.
חוצזמה גם דייג'ו טאקאסה הכניע את סילבה אז אל תזרוק משפט כמו כל מי שלקח אותו לקרקע הוכנע כי זה פשוט לא נכון,תבדוק את העובדות לפני שאתה בא בהצהרות.
וכן אתה צודק, סונן לא לוחם כזה טוב אני מסכים אבל מה לעשות שזה הטופ של מחלקת המידלוויט שאדון סילבה עומד בראשה....
ריו צ'ונאן ניצח אותו לפני 8 שנים ועדיין זה מצחיק לחשוב שלוחם כושל בפרייד נתן לאנדרסון קרב יותר טוב מכל מחלקת המידלוויט העלובה ביחד (סליחה חוץ מסונן שהוא גם לא עילוי לפי מה ששנינו חושבים).
האם מלומבארד תבוא הישועה סוף כל סוף אם סונן שוב יכשל???????????

באסטר1

New member
אבל אתה מדבר על דברים שקרו לפני 8 שנים

אני מדבר נטו על הUFC
סילבה של פרייד ושל הUFC זה לוחם אחר לגמרי תסכים איתי

זה כמו להגיד שדוס סאנטוס הוכנע בקרב הראשון שלו אז הוא לא יכול להתמודד עם הקרקע היום
לוחמים משתנים
כל לוחם שירד עם סילבה לקרקע בUFC הוכנע פשוט וקל

ב8 שנים שעברו הBJJ שלו השתפר יותר הוא ניהיה יותר שלם , ואם אני לא טועה בעבר מישהו בפורום שדי מבין נתן סריקה לגבי המימדיים של סילבה ואמר שההיאבקות שלו די טובה בעיקר ההגנתית שלו

אני חושב שסונן הוא המתאבק הטוב ביותר בMW אבל זה כל מה שיש לו היאבקות..הוא הכניע ורואים אותו משפר את הBJJ שלו כמו שלוחם קרקע צריך לעשות אבל הקרב מתחיל בעמידה ועד כמה שזכור לי לוחמים שרצו את הקרב לקרקע עם סילבה לא בדיוק הצליחו לעשות לו משהו משם
גם הנדרסון גם סונן גם מרקורדת כולם ניסו לשכב ולתת לו "קטנות"
ולכולם הוא עשה פעולה מסויימת שגרמה לו לנצח
מול הנדרסון הצליח להכניע שתפס לו את הגב
מול נייט שעשה לו סוויפ לTKO
וסונן שהוציא לו משולש

לדעתי ב99% שסונן כן יצליח לקחת אותו לקרקע ואבל מה משם נראה..מה שעושה את הקרב הזה זה בעיקר הייפ

מה דעתך על הקרדיו של סונן בקרב מול ביספינג?

לא שפך לאגר אחרי סיבוב וחצי? קרב שהיה לפני כמה חודשים...

תראה את הקרב ותראה איך ה power double leg של סונן הופכת למנוחה על הגדר כבר בסיבוב השני

ok6

New member
צודק אבל לביספינג יש טייקדאון דפנס יותר טוב

מאנדרסון סילבה, וזה בערך הדבר היחידי שהוא יותר טוב אצלו.
styles make fight ולמרות שסילבה הוא לוחם פי 100 יותר טוב מביספינג האספקט היחידי במשחק של ביספינג שבו הוא יותר טוב מסילבה יותר משמעותי לקרב מול סונן.

לא בטוח שלביספינג שי TDD יותר טוב מסילבה

הקרב הראשון בין סונן לסילבה לא אומר כלום.

תנסה לעשות ספרול עם סדק בצלעות נראה אותך...

אוקמי גם ניסה להוריד את סילבה ולא הצליח. התייאש די מהר. ואוקמי נחשב למתאבק טוב וגם התאמן עם סונן. עד היום אני חושב...

בקיצור...הולך להיות אש יום ראשון בבוקר....

elvis18

New member
סונן לא בונה על נוקאאוט והכנעה...

הוא אמר מפורשות בכל מקום וכל שידור - "פעם קודמת הרבצתי לו חמישה סיבובים והפסדתי בהכנעה לקראת סוף הקרב ,והפעם אני שוב ארביץ לו חמישה סיבובים אבל לא אפסיד וייצא מהקרב כאלוף החדש "

אם תהיה הכנעה או נוקאאוט של סונן זה דובדבן שבקצפת מבחינתו ... הוא ממש לא בונה על זה .

udi102

New member
קרב לא מעניין בכלל

הוא היה לגיטימי ללפני שנתיים ,גם לא אכפת לי מי ינצח למרות שאני מתעב את סילבה ומעדיף שהוא יפסיד ,גם אם סונן ינצח יהיה קרב חוזר ואני רוצה לראות את מוניוז ,בלפורט ולומברד נלחמים על החגורה .

אם נשפוט לפי הקרבות האחרונים, לסונן אין סיכוי

ניצח את בריאן סטן שהוא לא דוגמא לכלום, וביסבינג פיצץ אותו מול הגדר תוך כדי זה שסונן מראה סימני עייפות ברורים כבר בסיבוב השני, וזה לא היה מהמכות כי לביספינג את ממש עוצמה בידיים, בערך כמו לסונן על הקרקע. מהומה רבה על לא דבר.
סונן כנראה שכח לקחת סטרואידים לפני הקרב. סונן אפילו התקשה להוריד לקרקע ואף הורד לקרקע ע"י ביסבינג אם אני לא טועה. . יש שיגידו שלא הגיע לו לנצח. מה שבטוח היה קרב מאד צמוד

סילבה לעומתו, רצח שני יריבים בנוקאאוט, כאשר האחרון, אוקמי, התאמן עם סונן כמה חודשים לקראת הקרב ולא הצליח להוריד את סילבה לקרקע.

בקשר לקרב הראשון בניהם, סילבה היה פצוע, סונן היה על סטרואידים, וסנן איכשהו הצליח להמם את סילבה עם אגרוף שגרם לסילבה להתנדנד.

מה יקרה עכשיו? לדעתי, סיבוב ראשון סונן יצליח להוריד לקרקע ולא לעשות כלום וסיבוב שני הוא יתעייף וילך לישון בנוקאאוט

בואנה...איזה ביזיון עם סונן יהיה אלוף??? כמה שאני לא איש של בוקר, אני אקום עוד יותר מלחוס למשך לפחות עד תום כהונתו של סונן.
כרגע, זה נראה מדע בדיוני.

סונן מוריד את סילבה לקרקע וחובט בו חמישה סיבובים...... לא נראה לי מציאותי.

לדעתי הקרב יהיה כמו הראשון

רק שזה יסתיים בסיבוב השני או השלישי
אנדרסון סילבה כבר ימצא את הדרך לנצח
כנראה ב-tko

fatnoam

Active member
סילבה ינצח בקלות יחסית

אני חושב שסונן הוא רעש וצלצולים והשנאה שהוא יתקל בה בברזיל תשפיע עליו. מוזר לי שאף אחד לא דיבר על זה פה.

כמו כן, אני חושב שסונן בלי סמים מול אנדרסון לא פצוע ייראה לחלוטין אחרת מהקרב הראשון.

עוד משהו - סילבה כבר ממש עצבני על סונן, אני חושב שהוא יתעלל בו בראשון ואז בשני יחליט אם לסיים או להתעלל בו עוד. מול קהל ביתי תומך, אני חושב שאנדרסון יזכה לניצחון די קל.

למעלה