אוקיי קצת פחות משבוע לפני סונן סילבה 2

• פותח הנושא ok6
  • פורסם בתאריך

זקס11

New member
מאד פשוט

סונן ללא סמים, וסילבה יגיע מוכן. אני לא חושב שבקרב הקודם סילבה היה פצוע. לדעתי, הוא פשוט זלזל, כמו מול מאיה, ולכן הוא חטף.

בקרב הקודם הייתי בעד סונן, כי ממש כעסתי על מה שסילבה עשה מול מאיה. אבל עכשיו, אחרי שסונן הראה איזה זבל אנושי הוא, אני ממש לא אהיה בעדו.

לגבי סילבה- אין לי הרבה הערכה אליו כאדם, ואני גם לא אוהב את הגישה שלו, שמזלזלת בלוחמים שהם לא ראויים לטעמו. אבל לזכותו יאמר שמול האתגרים הגדולים, הוא מגיע מוכן, ומפרק את היריבים לרסיסים.

Siberian Khatru

New member
מאיפה הגעתם לזה שסונן לא יהיה על סמים?

הוא קיבל אישור מהוועדה האתלטית להשתמש ב-TRT שהוא בדיוק אותו הסם שהוא נתפס עליו בפעם הקודמת (רק שאז הוא טען שהיה לו אישור למרות שלא היה לו).

זקס11

New member
לא מדוייק

הוא קיבל אישור להשתמש, בתנאי שלא יהיו לו ערכים חריגים. הערך המקסימלי שמותר הוא 6, כאשר סונן נתפס עם 15 (הערכים מהזכרון, כך שאולי אני טועה בקצת).
אם סונן היה מקבל ערכים בטווח המותר מלכהתחילה, אף אחד לא היה שואל אותו לגבי הטיפול.

בקיצור, הוא לא יכול לבלוע כמה שהוא באמת היה רוצה, וזה בהחלט יעשה את ההבדל.

זקס11

New member
וכמה ציטוטים"

מתוך הויקיפדיה של סונן:
Urinalysis conducted after his loss to Anderson Silva showed Sonnen had an unallowably high testosterone/epitestosterone (T/E) ratio of 16.9:1 at the time of the fight. An average man has a T/E ratio of 1:1, and testing bodies may allow a ratio as high as 4:1 for athletes

והתייחסות להגבלות שיש עליו:
Sonnen's TUE grant does not allow him to test outside the allowable levels of testosterone in his system during any pre- or post-fight drug tests. He must also remain below the NSAC's allowed 6-to-1 testosterone-to-epitestosterone ratio. However, the TUE does allow Sonnen to have synthetic testosterone in is system during those tests

מתוך:
http://mmajunkie.com/news/28820/cha...tion-for-ufc-148-bout-with-anderson-silva.mma

elad547

New member
לדעתי סונן לוקח

אין ספק שסונן נכנס לסילבה לראש ובדרך כלל זה לא עושה טוב ללוחמים.
מבחינת הקרב עצמו, סונן הוא מאצ'אפ גרוע לסילבה וזאת עובדה.
אם סילבה לא יתפוס אותו בעמידה אז הוא יאכל הרבה חצץ שכנראה יוביל להחלטה.
ושאנשים יפסיקו למכור כאן סיפורים שסילבה היה פצוע בקרב הקודם, אף אלוף UFC לא יעלה פצוע לקרב! יש להם יותר מדי מה להפסיד...

AmitNHB

New member
הקרב המסקרן של השנה, ללא ספק.

וזה עוד לפני הטראש טוק. ההיסטוריה מספרת לנו שכאשר אנדרדוג מובהק עשה צרות (שלא לומר ניצח) את הפייבוריט, בקרב החוזר התברר לרב שהייתה לכך סיבה: אדגר ופן, שוגן ומשידה ועוד... לכן אני מופתע לראות את סונן ב +225 (3.25). זהו בהחלט הימור מאוד מאוד מאוד מפתה בהתחשב בכך שאם סונן יצליח לשחזר את 4 וחצי הסיבובים מהקרב הראשון ואז לקום ולברוח מסילבה עוד חצי סיבוב, הוא יהיה האלוף החדש (בראש של סונן, הוא ישמור על תארו...
). יחד עם זאת צריך לזכור שסונן תפס את סילבה עם פצצה בסיבוב הראשון (נדמה לי שזה היה אפילו בדקה הראשונה של הקרב...) ולולא אותה פצצה הקרב היה יכול להיראות לגמרי אחרת. אני חושב שאנחנו הולכים לראות במשחק ההימורים המון chael sonnen כולל אצלי ואני חושב שכולנו הולכים להתחיל ממינוס 100

זקס11

New member
לפי דעתי, היחס הוא יותר גבוה

סילבה, להבדיל מהרבה לוחמי טופ, יכול להגיע באחד משני מצבים:
מזלזל, כאשר הוא חושב שעומד מולו יריב לא ראוי, או חד ביותר, כאשר הוא חושב שהיריב ראוי.

ואכן, דווקא מול היריבים הלא ראויים לטעמו, סילבה התקשה לסיים (קוטה, מאיה).
כאשר מול התותחים, הוא נתן הופעה עוצרת נשימה (בלפורט, גריפין, דן הנדרסון).
גם כאשר היה לו מה להוכיח, הוא הגיע בכושר שיא (אוקאמי). לכן, סילבה יגיע מפוקס, ולא יבוא באותה מנטליות כמו הקרב הראשון. ותחת ההנחה הזו, היחס הוא לא רע בכלל.

AmitNHB

New member
אני חושב שזה פחות עניין של כמה היריב מולו

ראוי ויותר כמה היריב מולו מנסה להילחם. קוטה, מאיה ולייטס פשוט לא הלכו איתו ראש בראש כמו פורסט, הנדרסון ובלפורט.

זקס11

New member
לא מסכים איתך

ממאיה הוא ברח, ולא ממש תפקד כקאונטר, כמו שהוא יודע. גם מול קוטה הוא התנהג כאילו הוא באימון, והוא עושה קרב נגד מישהו חדש. תאמין לי שראיתי חלקים מהקרב בהילוך איטי, וסילבה פשוט לא ניצל הזדמנויות.

FrecCo

Active member
רוצה שסונן, חושב שסילבה

מקווה שסונן ישחזר את ארבעת הסיבובים הראשונים מהקרב הקודם וינצח גם את החמישי הפעם, אבל יש לי תחושה שסילבה הולך להתפוצץ עליו הפעם. אנחנו התרגלנו לראות אנדרסון סילבה יהיר, שחצן, מזלזל, בטוח בעצמו. אחד שבא לקרב כמעט משועמם ועושה צחוקים בזירה ומנצח די בקלות. זו פעם ראשונה מזה הרבה זמן שנראה אנדרסון רציני ומפוקס ופעם ראשונה בקריירה שלו שנראה אותו כועס ומכאיב. אני באמת חושב שצ'ייל הצליח לחדור UNDER HIS SKIN ושהזעם האמיתי של סילבה הולך להשפיע על האגרסיביות שלו בקרב הזה.
לא הייתי רוצה להיות סונן. אם סונן יצליח לכפות את הגיימפלאן שלו שוב ולנצח אז התואר פשוט מגיע לו.

אם סונן, למרות הלכלוכים וההשמצות, מצליח

לשים את סילבה על התחת ולחבוט בו 5 סיבובים אז מגיע לו התואר.

ואז אולי נראה קרבות טובים של סילבה אחרכך, בטח קרב של סילבה נגד מוניוז ואז עוד קרב על התואר.

אבל כמה כבר קשה לסילבה למנוע את ההורדות של סונן? זה לא כזה קשה. בקרב הראשון בניהם סילבה מנע יחסית בקלות את ההורדות של סונן בתחילת הסיבוב הראשון ע"י דחיפת הראש של סונן, אבל סונן קלט את זה ונתן לו אגרוף שגרם לו להתנדנד. נראה מה יעשה הפעם...

זקס11

New member
תיקון טעות

במידה וסילבה מפסיד, ומוניוז מנצח את וידמן, מוניוז הוא N1C. מה שאומר שלסילבה יש סיכוי לפגוש את מוניוז בקרב הגנה על התואר, כי מוניוז שוחט את סונן.

elvis18

New member
אם סונן מנצח .. יש לנו קרב חוזר בוודאות !!

אין מצב שסונן יוצא עם החגורה וסילבה לא דורש קרב חוזר וגם מקבל אותו ...

חברים אם סילבה מפסיד יש לנו קרב חוזר ,משוגע מי שלא ייתן קרב חוזר לסילבה אם יצטרך... אם כלכך הרבה פעמים היו קרבות חוזרים ביואפסי אצל סילבה במקרה של הפסד בטוח יהיה .. ודיינה גם יעשה על זה הרבה ג'ובות , הוא לא יפספס כזה בלוקבאסטר .

yair_bar

New member
מנהל
משוגע מי שייתן לו קרב אליפות חוזר

תכלס לספורט יש רק מה להפסיד מכזה קרב

חלאס, עד שהפסיד - תן לרענן קצת את המחלקה.

מה גם שלסונן הוא סירב לתת ישר קרב חוזר בטענה שלא מגיע לו.

גיא ע

New member
ממתי את דיינה מעניין הספורט? מעניין אותו כסף.

אם הוא יחליט משמשתלם לו עוד קרב הוא יעשה עוד אחד אלא אם הוא יהיה מבסוט שסילבה הפסיד.

yair_bar

New member
מנהל
הקרב הזה ממש לא משתלם לו

אמרתי כבר כמה פעמים. אלופים ברזילאיים לא ממש מביאים כסף. סילבה חסר כריזמה, לא מדבר אנגלית והוא תוקע את המחלקה.

יש מבחר קרבות אחרים במחלקה שיכולים להביא הרבה יותר צפיות וכסף. אפילו קרב חוזר מול ביספינג שיכניס את הבריטים להיסטריה

לא נראה לי. אם יפסיד, זה יוכיח שהקרב הראשון

היה ניצחון בפוקס מבחינת סילבה.

תכלס הקרב כל סיבוב מתחיל בעמידה, זה אומר 5 הזדמנויות לפחות לסילבה לסיים את הקרב בעמידה לפני ההורדה לקרקע. מצטער, אבל אם כל האהדה וההערצה שיש לי לסילבה, אם הוא לא מסיים את סונן וסונן מוריד אותו כל פעם מחדש אז מגיע לו, שילמד להתגונן מפני הורדות לקרקע.

אני די בטוח שסילבה יודע מצויין איך למנוע מסונן להוריד אותו. זה לא כזה קשה. אבל נראה...

serginho13

New member
אתם מדברים על קרב חוזר..

סונן קרא תיגר על סילבה אחרי הניצחון על סטאן ואמר שאם הוא מפסיד הוא פורש מהי יו אף סי ואם סילבה מפסיד הוא עף מהמחלקה..נאום ה"אנדרסון סילבה איז סאקס" המפורסם.
האם מישהו יודע אם הייתה התייחסות של סילבה או מישהו מהפמליה שלו לדבר הזה?

למעלה