אוקיי, שאלה קטנה...

Time & Death

New member
אוקיי, שאלה קטנה...

אז ככה, לפני בערך (בואו נגיד ככה... אני לא בטוחה מה הזמן המדיוק..) חודש הוציא אופוס את התרגום לטיגאנה של גאי גבריאל קיי, אז לקחתי את שני הספרים מהספריה, ותההיתי בליבי אם יש להם המשך... אז אם מישהו יודע שיש להם המשך אז הוא יכול להיות נחמד (למרות שמהשרשור הקודם שהשתתפתי בו, אתם נוטים להיות תוקפניים למדי כלפי אנשים חדשים, אם יורשה לי לשאול, למה?) ולהגיד לי מהם?

אין להם המשך, ואאז"נ קיי גם אמר

בצ´ט איתו בפנטסי.קון הקודם שהוא לא מתכוון לכתוב להם המשך

ומזל שזה כך - דרך אגב המשך לספר אחד

אופוס הפכו את זה לשני חלקים. לדעתי ספר פנטזיה רגיל ושבלוני שלא שווה המשך. הדמויות בספר מאד שבלוניות, שלא לדבר על העלילה. אם כבר, אהבתי יותר את כישור הזמן. טיאגנה אמנם יותר טוב מסדרת עץ הקיץ, אבל זה עוד לא זה. יש לי הצעה קונסטרוקטיבית למחברי טיגאנה וכיור הזמן: המחבר של כיור הזמן היה צריך ללמוד מגאי גבריאל קאי מתי להפסיק וגאי גבריאל קאי צריך ללמוד מרוברט ג´ורדן איך להעתיק רעיונות מסופרים אחרים. מה שבטוח אני כבר לא ארוץ לקנות את הספרים של גאי גבריאל קאי, הם לא שווים בטורח.

Time & Death

New member
גם אני אהבתי את כישור הזמן, אבל,

אם תחשוב על העלליה ועל חצי מהדברים שקורים לגיבורים שם אתה תראה שזה שר הטבעות בגרסה קצת שונה וארוכה יותר. אני יודעת שאופוס הפכו את זה ל2 חלקים, הם עושים את זה גם בכישור הזמן, היום סיימתי את השני של טיגאנה, זה ספר חביב, למרות זה שהעלילה היא אחד הדברים הכי נדושים שקיימים.... ד"א, מישהו יודע מתי יוצא הכרך הבא של כישור הזמן?

אם תקרא את המשפט האחרון בתגובה שלי

תבין שדברתי על חיקויים. רק שהחיקויים של גבריאל קאי, לדעתי לא מוצלחים כל כך.

Time & Death

New member
כן, קלטתי את זה רק אחרי שכבר שלחתי

את ההודעה... בכל מקרה סיימתי את טיגאנה, הוא לא עד כדי כך נורא.. דיי נסבל האמת... אבל לי תמיד תיהיה עדיפות לסטיבן קינג... אני בנאדם חולני מדי...

לא אתה לא

בכל מקרה סטיבן קינג כותב הרבה יותר טוב בהרבה מגאי גבריאל קאי. לדעתי אין בכלל מה להשוות ואני מדבר על ספרי פנטסיה של קינג - העמדה, סדרת המגדל האפל, הקמע וכו´

Time & Death

New member
כן, באמת אין מה להשוות, אבל

פשוט ציינתי עובדה... וכן אני כן בנאדם חולני מדי... אם היית מכיר אותי במציאות גם אתה היית אומר את זה.. במיוחד עם היית קורא את הפיק שלי...

עלפית

New member
חחחחחחח

מהיכרות אישית - סמוך עליה היא צודקת. ולי - לא אל תיתני להם לקרוא את הפיק.

Time & Death

New member
ולמה לא? שיהנו... אחרי איך שהראל

הגיב אני לא אוכל להיות יותר מזועזעת... אז הנה לכם אנשים פורום חביבים.. אין לי כישרון ספרותי, אבל כן יש לי כשרון למשהו אחר, אהה כן... אחרי שהמנהלת של פורום ה"פ בקשה אני אשים את זה גם כאן, למרות שזה לא ממש נצרך.. רובכם כן מעל 17... אז הפיק הוא nc17 והוא סאדיסטי במיוחד... עכשיו יש מישהו שמהרהר על זה שאני בנאדם חולני???

Time & Death

New member
אוקיי... רק אממ בקשה קטנה,

תכסכו ממני ביקורת בונה.. ואני יודעת שיש שם כמה שגיאות כתיב... הסיפור נכתב כדי לעצבן אנשים שירדו על סיפור אחר שלי... אני יודעת שהוא חסר עלילה לחלוטין ובאמת שאין לו שום קשר לאופי האמיתי של הדמויות, אבל כבר נתנו לי את כל הביקורת הבונה שהיו יכולים ללת לי על הסיפור הזה.. וזה כולל הערה שהייתה "יש לך רמת משכל של ילד בן 3.." אז, אני אעדיף בלי ביקרות בונה... שמתי את זה כאן כדי להראות לכם שאני כן חולה... לא משום סיבה אחרת..

Time & Death

New member
אוקיי.. אם היית קורא כמה תגובות

למעלה, אני אמרתי שאני בנאדם חולה, מישהו (סורי, אני עדיין דיי חדשה בפורום..) דיי התחיל להתווכח עם הקביעה הזאת אז סתם בשביל הכיף שלי שמתי כאן משהו שיוכיח שאני אכן צדקתי.. ואתם אף פעם לא מסתכלים בכרטיסים אישיים מה?

דרגורן

New member
תשובותי:

1.
פאשלה שלי, קראתי את ההודעה הקודמת שלך ומשום מה נדבק לי ה"ילד סוטה" ולכן חשבתי שאת בן. שוב
2. לכתוב שטויות, גסויות וסטיות לא הופך אותך ל"סוטה", הביצוע הופך אותך לסוטה. 3. אני מניח שאת שונה משאר הבנות שמסביבך ולכן את חושבת שאת סוטה או חולה כפי שבוודאי אמרו לך כמה פעמים. אני יכול להגיד לך שאמרו את זה גם עלי וגם על חברה שלי. ולמה אמרו את זה עלי? מכוון שהייתי (ואני עדיין) תולעת ספרים, ומכוון שהעדפתי סדרות מד"ב ופנטסיה על פני "בברלי הילס" ושאר הזבל, ומכוון שבד"כ לא הבינו את הרעיונות שהדמיון המפותח שלי העלה. עצתי לך היא כזאת: תתעלמי ממה שאנשים חושבים עליך ואל תאמצי לך תכונות אופי שהן לא שלך, את באמת היית נהנית לאנוס מישהיא? או לראות אונס? אני מקווה שלא....

Time & Death

New member
סוטה זה דבר אחר מחולה...

ואני אכן שניהם... תראה.. יש לי נטיות התאבדותיות, אני מכניסה את עצמי בכוונה למצבים שגורמים לי לרצות להתאבד.. אם זה לא חולה בענייך אז אני לא יודעת מה כן, וניסו לשלוח אותי לפסיכולוג אם עמדת להציע את זה, זה ממש לא עובד.. וסוטה, סקס בגיל 13 זה מספיק סוטה בשבילך?

דרגורן

New member
../images/Emo10.gif תשובותי:

לא, נטיות התאבדות, סקס בגיל 13 וכל מה שכתבת לא גורם לי לראות אותך בתור חולה. מה לעשות? לי אישית לא קרו דברים כאלו, אבל מה דעתך על: ידידה מאד קרובה שלי - אבא שלה הרביץ לה, זרק אותה מהבית, השתמש ביפוי כוח שלא היה בתוקף ומשך לה 20 אלף שקל שהיו לה ללימודים בבנק וכל זה רק בגלל שהיא יצאה עם מישהו שלא מצא חן בעיניו. ידידה קרובה יותר שלי - נאנסה ע"י קרוב משפחה שלה מספר פעמים כאשר הוא היה בן 18 והיא 10-13. אז את מתפלאת שאני לא חושב שאת סוטה? ותאמיני או לא פסיכולוג לא עזר לזוג החברות שלי! לחברה הראשונה אני הלוותי כסף עד שהיא עמדה על הרגליים ותמכתי בה. לחברה השנייה הייתי אוזן קשבת וכתף לבכות עליה. תראי, כולנו דפוקים בעולם הזה בצורה זאת או אחרת, הפתרון הוא לא מוות (כמו שהידידה השנייה שלי החליטה) ולא להתייאש או להרים ידים. התשובה היא למצוא מישהוא או מישהיא שיוכלים להקשיב, להושיט יד ולעזור... ואם את חושבת שאני מתכוון לער"ן או שטויות כאלה, אז כנראה שלא קראת והפנמת את מה שכתבתי למעלה. הייתי רוצה להמשיך את הדיון הזה, אבל לא על גבי הפורום הזה משתי סיבות: 1. נושאו של הפורום - אני לא בטוח ששאר חברי הפורום רואים את זה בעין יפה 2. אופיו של הדיון - קשה לי לכתוב את הנ"ל מכוון שכל העולם יכול לקרוא אותו. הסיבה שאני בכל זאת עושה זאת כי את כן פירסמת פה ואני מכיר את האנשים מסביב...

הייזל

New member
חמודה

מי הכניס לך לראש שאת סוטה? אני לא יודעת למה כתבת את הסיפור ההוא(אני מתכוונת למה גרם לך לכתוב אותו) אבל האמת... הוא לא ממש סוטה. כתבת בכרטיס האישי שאת בת 14 ומהרושם הכללי שקבלתי יש בך הרבה מאד כעס וזה טבעי. למה את מתנצלת על זה? כל הכבוד לך על האומץ לכתוב דבר כזה ולפרסם אותו! בכלל אמנם קראתי רק את הפסקה הראשונה אבל לדעתי בתור מישהי מתחילה את כותבת לא רע. את מוזמנת לפרסם את היצירות שלך בפורום הזה.

avima

New member
נכון סוטה שונה מחולה

1.סקס בהסכמה אינו סוטה, הגיל שבו מתחילים קשור לתפיסה העצמית שלך את עצמך. יש שמתחילים מאוחר ויש מוקדם. סתם להשכלה כללית לפני הרבה שנים (כמאה שנה) היה מנהג בחברה החרדית ברוסיה לחתן ילדים בגיל ... 4 . תארי לעצמך מתי הם עשו סקס. 2. פסיכולוג לא עובד אם לא עוזרים לו. אני מכיר המון שזה עזר להם אבל רק כאלה ששיתפו פעולה וגם זה לקח יותר משנה. 3. צורת ההתבטאות שלך (ולא דווקא בסיפור - שהיה די משעשע) מראה על בגרות יחסית. ההתבגרות קשה אבל אפשר להנות ממנה (זה כמו האונס בסיפור שלך אין ברירה - אולי אפשר להנות) 4. אם את צריכה עזרה ...

עלפית

New member
איזה מצחיקים

לי ממש מצאת את מקומך אני רואה שהם אוהבים את הפיקים שלך. אז חכו עד שנכתוב את "שר הטבעות - הקטעים שצונזרו". כעס על העולם? לא נראה לי ממש... אבל לא חשוב.

למעלה