אוקיי, שאלה קטנה...

preacher

New member
טוב, לא יכולתי שלא לקרוא

אחרי כל התגובות... לי זה נראה כמו קריאה לעזרה. קריאה לעזרה של מישהי רגילה בתכלית, שרק רוצה להיות מיוחדת. "תראו אותי! אני כותבת פאנפיק סוטה על הארי פוטר! ולפעמים אני חושבת על התאבדות!" מצטער, לא עובד. עכשיו, אם היית כותבת פיק על הארי פוטר והאגריד, או נורברט... *shiver*

Time & Death

New member
כל אחד והדעות שלו,

אני לא הולכת לנסות לשכנע אותך ההפך, תחשוב מה שאתה רוצה, אני באמת שלא הולכת להתווכח איתך על האופי האמיתי שלי, אם אתה חושב שאני צומי תהנה לך במחשבה הזאת... לידע כללי, אני לא, אבל זה באמת לא משנה לך, מה? אתה סוטר את כל מה שאני אמרתי בלי להכיר אותי... סבבה, תהנה לך... ואני לא הולכת לשנות את הפיק שלי, בעקרון כתבתי את הפיק כדי לעצבן את האנשים מפורום ה"פ ואני אמשיך אותו באותו סגנון כדי המשיך לעצבן את האנשים מפורום ה"פ...

דרגורן

New member
אם ככה, אז הוא צודק....

אם עשית זאת בשביל לעצבן אנשים בפורום, אז באמת עשיתי את זה בשביל צומי...

Time & Death

New member
הפיק עמו לא נכתב בשביל הצומי שבזה..

הם עצבנו אותי, רציתי לעצבן אותם בחזרה וזאת הייתה הדרך שמצאתי לנכון לעשות את זה בה... הכוונה בהחלט לא הייתה בשביל הצומי, זאת דרך קצת יותר תרבותית מכמה דרכים אחרות כמו לקלל אותם/לשים להם תמונות פורנו בפורום (ועושים את זה.. דיי הרבה אם אתם באמת רוצים לדעת..) אבל שוב, אני לא כאן כדי לרצות אותכם, אתם יכולים לחשוב מה שבא לכם עלי, מצידי אתם יכולים גם לשנוא אותי... זה כן יפירע לי בשלב מסוים אבל בכלליות, אני לא פגוש אף אחד מהאנשים פה בחיים, אז למה לי לנסות לשכנע אותכם במשהו שלא ממש נראה שאתם רוצים להאמין בו? אין בזה טעם ולכן אני גם לא אנסה לשכנע אותכם שלא עשיתי את זה בשביל הצומי, תמשיכו לחשוב מה שבא לכם לגבי, כרגע זה לא ממש מזיז לי...

preacher

New member
טוב, צודקת

אולי הגזמתי בתגובה שלי, מצטער. אני עדיין לא חושב שאת חולנית...

תאמין לי, היא לא...

היא ילדה מתוקה, חביבה, נהדרת, עם צמות. או שלא. היא בד"כ לא בנאדם חולני, והיא בסדר גמור (אני משוחדת. היא הבטיחה להביא לי את אחד הספרים של רומח הדרקון באנגלית
). למעשה, היא אחד המשוגעים היחידים שמתנהגים כמו נורמלים.
נעץ

Boojie

New member
לאור העובדה שאני שמעתי דעות

שונות מאד מאד מאד על טיגאנה (אם כי לצערי עדיין לא קראתי אותו), אני מרשה לעצמי לשים פה לינק לביקורת באתר הממסד האפל, כדי שלפחות ייוצגו כאן שתי העמדות לגבי הספר הזה.

Time & Death

New member
אוקיי... לקח לי שנים למצוא את הדבר

האידיוטי הזה, זאת הייתה משימה באנגלית שקיבלתי שנה שעברה, רב האנשים שקראו את זה אהבו... והייתה לי הגבלה של דף אז הכתב קטן ויש נזיפה קלה בהתחלה-זה היה מכוןן למורה שלי, על זה שהיא הגבילה אותנו לדף אחד מסכן... אז, מקווה שתהנו, אם יש שגיאות כתיב אז יש לי מזל שהמורה שלי לא שמה לב אאליהן...

למעלה